Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie?

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 747,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie?

co tam, preorder jeszcze może wjedzie, skoro tak wierzysz w bethesde?:)

Przechwytywanie.JPG.2efc0232acd120c2ac48390f2834e504.JPG

Opublikowano

Forumowy żul xboksa widział tylko na świetlicy w Caritasie więc o Starfieldzie i tak sobie może tylko pomarzyć pomiędzy gorącymi przygodami pod prysznicem w czasie schylania się po mydło :reggie:

Opublikowano

Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy

20230617_155552.jpg.55d0be21ae2097a50bfa4692bd003720.jpg

niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę.

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy

20230617_155552.jpg.55d0be21ae2097a50bfa4692bd003720.jpg

niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę.

oj tak, F4 tez wspaniały:banderas:

Przechwytywanie.JPG.f70bfd1f2707ec04a9b78e1214233941.JPG

Opublikowano

Asx jak wybiera gierki z czasów gdy nie było specjalnie konkurencji w podobnych grach. Dzisiaj to No Man Sky rozepierdala ten generyczny scifi shooter z jednym dialogiem na krzyż i ryjami NPCów jak z pegasusa. 

Asx niezły kreatoriusz. 

Opublikowano

Ta przesunieta data premiery tez nastraja pozytywnie, ale bedzie dopracowany produkt :banderas:

Screenshot_20230617_162410_Firefox.thumb.jpg.b459fa836b97754552fbf4aaa86976ce.jpg

Opublikowano

Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie. W takim no mans sky lecisz gdzie chcesz i jak chcesz. Przeczuwam, że howard będzie przepraszał hello games w sądzie za kopiowanie ich gry. To beztalencie już dawno powinno siedzieć za robienie chujowych gier.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie.

To na serio? :kekw: No ale kurwa jak masz loadingi przy otwieraniu drzwi, to czemu jestem zdziwiony

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

Mopsiara w naturalnym środowisku? :) 

Zdecydowanie tak:sonkassie:

Opublikowano

Najgłupsze klapy znowu się osrały. Nowe, nie znałem.

Miejcie pół mózgu i poczekajcie na premierę bo jest duża szansa, że te wasze wysrywy wrócą walnąć was w ten głupi pysk z podwójną siłą. 

W chuju mam tą grę ale ewidentnie widać, że macie konkretny ból dupy o nowego drewniaka bugthesdy.

Opublikowano

Może aż tak piecze dlatego, że to miał być eksik przenajświętszy na Zawsze Dziewicę 4.5, ale coś nie pykło? :nosacz3:

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

oj tak, F4 tez wspaniały:banderas:

Przechwytywanie.JPG.f70bfd1f2707ec04a9b78e1214233941.JPG

Jakość sonki

Ps. U pana kamila w kazdym poscie powinien dzialac algorytm spamujacy mu clownami.

Ten gosc chyba nic madrego jeszcze nie napisal w swojej karierze "maskotki forumkowej"

Screenshot_2023-06-17-18-43-41-540_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano

Tlou2? Gowno obesrane, za wysoka srednia i tak

Opublikowano

Deebilek i daddy wczytują kolejne pomieszczenie w Starfiledzie:

image.png.3bf8e66f0c87cdbfa23da245c790b417.png

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Tak jak np GoW Ragnarok;) no ale co Sonka to Sonka 

juz jedynka była nudna, wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce.

Days Gone ostatni dobry ex na Sonke.

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce.

No może lepszej gry? Jedynka dla mnie była naprawdę spoko. A przy dwójce niektórzy konia trzepali dobrze w temacie.

No ale u Sony jak wszytko jest takie samo z drobnymi usprawnieniami to jest juz podwalina pod 90na meta.

Opublikowano

Pamietam, jak tu niektorzy marzyli o diablo 4 w gamepassie:kekw:

Opublikowano

To będzie piękna jesien :banderas: Zieloni koryfeusze gamingu beda ogrywać GOTG od Bethesdy plując na skowyczące niebieskie kundle

Tymczasem mopsiary, panydebilki i inne niebieskie kundle bez Xboksa

licking-windows