Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie?

co tam, preorder jeszcze może wjedzie, skoro tak wierzysz w bethesde?:)

Przechwytywanie.JPG.2efc0232acd120c2ac48390f2834e504.JPG

Opublikowano

Forumowy żul xboksa widział tylko na świetlicy w Caritasie więc o Starfieldzie i tak sobie może tylko pomarzyć pomiędzy gorącymi przygodami pod prysznicem w czasie schylania się po mydło :reggie:

Opublikowano

Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy

20230617_155552.jpg.55d0be21ae2097a50bfa4692bd003720.jpg

niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę.

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy

20230617_155552.jpg.55d0be21ae2097a50bfa4692bd003720.jpg

niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę.

oj tak, F4 tez wspaniały:banderas:

Przechwytywanie.JPG.f70bfd1f2707ec04a9b78e1214233941.JPG

Opublikowano

Asx jak wybiera gierki z czasów gdy nie było specjalnie konkurencji w podobnych grach. Dzisiaj to No Man Sky rozepierdala ten generyczny scifi shooter z jednym dialogiem na krzyż i ryjami NPCów jak z pegasusa. 

Asx niezły kreatoriusz. 

Opublikowano

Ta przesunieta data premiery tez nastraja pozytywnie, ale bedzie dopracowany produkt :banderas:

Screenshot_20230617_162410_Firefox.thumb.jpg.b459fa836b97754552fbf4aaa86976ce.jpg

Opublikowano

Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie. W takim no mans sky lecisz gdzie chcesz i jak chcesz. Przeczuwam, że howard będzie przepraszał hello games w sądzie za kopiowanie ich gry. To beztalencie już dawno powinno siedzieć za robienie chujowych gier.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie.

To na serio? :kekw: No ale kurwa jak masz loadingi przy otwieraniu drzwi, to czemu jestem zdziwiony

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

Mopsiara w naturalnym środowisku? :) 

Zdecydowanie tak:sonkassie:

Opublikowano

Najgłupsze klapy znowu się osrały. Nowe, nie znałem.

Miejcie pół mózgu i poczekajcie na premierę bo jest duża szansa, że te wasze wysrywy wrócą walnąć was w ten głupi pysk z podwójną siłą. 

W chuju mam tą grę ale ewidentnie widać, że macie konkretny ból dupy o nowego drewniaka bugthesdy.

Opublikowano

Może aż tak piecze dlatego, że to miał być eksik przenajświętszy na Zawsze Dziewicę 4.5, ale coś nie pykło? :nosacz3:

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

oj tak, F4 tez wspaniały:banderas:

Przechwytywanie.JPG.f70bfd1f2707ec04a9b78e1214233941.JPG

Jakość sonki

Ps. U pana kamila w kazdym poscie powinien dzialac algorytm spamujacy mu clownami.

Ten gosc chyba nic madrego jeszcze nie napisal w swojej karierze "maskotki forumkowej"

Screenshot_2023-06-17-18-43-41-540_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano

Tlou2? Gowno obesrane, za wysoka srednia i tak

Opublikowano

Deebilek i daddy wczytują kolejne pomieszczenie w Starfiledzie:

image.png.3bf8e66f0c87cdbfa23da245c790b417.png

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Tak jak np GoW Ragnarok;) no ale co Sonka to Sonka 

juz jedynka była nudna, wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce.

Days Gone ostatni dobry ex na Sonke.

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce.

No może lepszej gry? Jedynka dla mnie była naprawdę spoko. A przy dwójce niektórzy konia trzepali dobrze w temacie.

No ale u Sony jak wszytko jest takie samo z drobnymi usprawnieniami to jest juz podwalina pod 90na meta.

Opublikowano

Pamietam, jak tu niektorzy marzyli o diablo 4 w gamepassie:kekw:

Opublikowano

To będzie piękna jesien :banderas: Zieloni koryfeusze gamingu beda ogrywać GOTG od Bethesdy plując na skowyczące niebieskie kundle

Tymczasem mopsiary, panydebilki i inne niebieskie kundle bez Xboksa

licking-windows