Opublikowano 17 czerwca 20231 r Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie?
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 3 minuty temu, ASX napisał: Poważnie Lisciu wierzysz że Starfield będzie grą 6/10 czy to jakaś poza w ramach której osmieszasz się świadomie? co tam, preorder jeszcze może wjedzie, skoro tak wierzysz w bethesde?
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Forumowy żul xboksa widział tylko na świetlicy w Caritasie więc o Starfieldzie i tak sobie może tylko pomarzyć pomiędzy gorącymi przygodami pod prysznicem w czasie schylania się po mydło
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 15 minut temu, ASX napisał: Nie muszę wierzyć, wystarczy mi to co widzę by wiedzieć że Starfieldowi będzie bliżej do tych singlowych gier Bethesdy niż do multiplayerowego Fallouta 76, który od początku zapowiadał się na katastrofę. oj tak, F4 tez wspaniały
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Asx jak wybiera gierki z czasów gdy nie było specjalnie konkurencji w podobnych grach. Dzisiaj to No Man Sky rozepierdala ten generyczny scifi shooter z jednym dialogiem na krzyż i ryjami NPCów jak z pegasusa. Asx niezły kreatoriusz.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Ta przesunieta data premiery tez nastraja pozytywnie, ale bedzie dopracowany produkt
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 28 minut temu, dee napisał: xboksa widział tylko na świetlicy w Caritasie xbox w naturalnym środowisku?
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie. W takim no mans sky lecisz gdzie chcesz i jak chcesz. Przeczuwam, że howard będzie przepraszał hello games w sądzie za kopiowanie ich gry. To beztalencie już dawno powinno siedzieć za robienie chujowych gier.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 3 minuty temu, PanKamil napisał: Starfield to tylko kiepski plagiat no mans sky, przecież gam nawet nie można latać po wszechświecie. To na serio? No ale kurwa jak masz loadingi przy otwieraniu drzwi, to czemu jestem zdziwiony
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 15 minut temu, messer88 napisał: Mopsiara w naturalnym środowisku? Zdecydowanie tak
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Godzinę temu, Shen napisał: To na serio? No ale kurwa jak masz loadingi przy otwieraniu drzwi, to czemu jestem zdziwiony https://www.pcgamesn.com/starfield/ships-flight-planets-space W sumie to na chuj tam ten statek kosmiczny jest to ja nie mam pojęcia.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Najgłupsze klapy znowu się osrały. Nowe, nie znałem. Miejcie pół mózgu i poczekajcie na premierę bo jest duża szansa, że te wasze wysrywy wrócą walnąć was w ten głupi pysk z podwójną siłą. W chuju mam tą grę ale ewidentnie widać, że macie konkretny ból dupy o nowego drewniaka bugthesdy.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Może aż tak piecze dlatego, że to miał być eksik przenajświętszy na Zawsze Dziewicę 4.5, ale coś nie pykło?
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 2 godziny temu, Shen napisał: oj tak, F4 tez wspaniały Jakość sonki Ps. U pana kamila w kazdym poscie powinien dzialac algorytm spamujacy mu clownami. Ten gosc chyba nic madrego jeszcze nie napisal w swojej karierze "maskotki forumkowej" Edytowane 17 czerwca 20231 r przez maniekboy
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Godzinę temu, drozdu7 napisał: Tak jak np GoW Ragnarok;) no ale co Sonka to Sonka juz jedynka była nudna, wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce. Days Gone ostatni dobry ex na Sonke.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r 6 minut temu, Shen napisał: wiec nie wiem czego sie spodziewales po dwojce. No może lepszej gry? Jedynka dla mnie była naprawdę spoko. A przy dwójce niektórzy konia trzepali dobrze w temacie. No ale u Sony jak wszytko jest takie samo z drobnymi usprawnieniami to jest juz podwalina pod 90na meta.
Opublikowano 17 czerwca 20231 r To będzie piękna jesien Zieloni koryfeusze gamingu beda ogrywać GOTG od Bethesdy plując na skowyczące niebieskie kundle Tymczasem mopsiary, panydebilki i inne niebieskie kundle bez Xboksa
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Chyba cipeusze 30 fps. Awowed i HB2 to samo. 30 fps. Edytowane 17 czerwca 20231 r przez Donatello1991