Opublikowano 23 lipca 20231 r Gra była reklamowana jako możliwa tylko i wyłącznie na PS5 z uwagi na dysk z kosmosu, teraz wychodzi na pc i ma działać na zwykłych hdd
Opublikowano 23 lipca 20231 r 9 minut temu, Daffy napisał: Gra była reklamowana jako możliwa tylko i wyłącznie na PS5 z uwagi na dysk z kosmosu, teraz wychodzi na pc i ma działać na zwykłych hdd I to dzięki technologii Microsoftu XD
Opublikowano 23 lipca 20231 r 17 minut temu, Shen napisał: We wrześniu na Sonke Baldur 3 a na xboxa dalej gowno Za 10dni u wujka gabena
Opublikowano 23 lipca 20231 r Wchodze w temat a tu się jaraja PC racjetem który w premierę lata temu platynowalem i w plusie jest za darmo hahaahhahahaah
Opublikowano 23 lipca 20231 r Kto się sratchetem jara? Po prostu govno gierka po raz kolejny pokaże jak govno firma robi w chuya govno fanów
Opublikowano 23 lipca 20231 r I nie biorą po uwagę, że trzeba było kilku lat, żeby pcty dojrzały do ratcheta. W dzień premiery na ps5 to żaden pc by tego nie uciągnął. Pecet dojrzał, pecet dostał.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Ta wersja na HDD czyli najnizsza to będzie niezły kastrat w teksturach i detalach. Ideała wersja dla betonu co gra na steam deck na małym gowno ekranie wypranym z kolorów:) i tak nie zobaczą różnicy.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Przecież elyta 1050 gt będzie się modlić o 25fps w 720p. I potem piszą takie biedaki, że exy Sony to gufno.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Nie guwno, ale napewno napompowane są do granic możliwości. Są świetnie zrobione, ale pozatym? Ja po maratonie już niemal sześciu z rzędu mam ochotę zrobić sobie odpoczynek od gier xd co Sonka to Sonka jednak
Opublikowano 23 lipca 20231 r Nawet jak wypijesz 6 butelek nektaru to masz dość. Ale to nadal nektar.
Opublikowano 23 lipca 20231 r 6 butelek harnasia? Jeden harnaś ff16 wszedł miesiąc temu, kolejny harnaś w październiku. Gdzie te 4 pozostałe?
Opublikowano 23 lipca 20231 r Raczej pił do tego że ja sześć exów z rzędu skończyłem w ramach nadrabiania. No to niezły ten nektar xd
Opublikowano 24 lipca 20231 r https://www.ppe.pl/news/323574/quantum-error-trafi-pozniej-na-xboksy-przez-wolniejszy-ssd-gracze-wysmiewaja-nowy-gameplay.html Wiem, że temat już poruszany, ale trzeba uświadamiać ludzi cały czas. Co ten xbox śmieć to ja nawet nie.
Opublikowano 24 lipca 20231 r 21 godzin temu, Daffy napisał: Za parę dni zweryfikujemy ssd kurvy5 jak Ratchet zadebiutuje na pc 21 godzin temu, Daffy napisał: Gra była reklamowana jako możliwa tylko i wyłącznie na PS5 z uwagi na dysk z kosmosu, teraz wychodzi na pc i ma działać na zwykłych hdd W 2023 roku jeszcze ktoś czyta te wypociny twórców? Kurcze sądziłem, że od 15 lat już każdy ma na to wywalone
Opublikowano 24 lipca 20231 r Haha co za generacja, kogo obchodzi plejsraka 4.5, teraz najgorętszy towar to XSX odpalający multi w Call of Duty z Xboxa 360
Opublikowano 24 lipca 20231 r Zanosi się na pierwszy sprzęt od PlayStation którego nie kupię, nie do pomyślenia jeszcze parę lat temu
Opublikowano 24 lipca 20231 r 15 minut temu, Daffy napisał: Zanosi się na pierwszy sprzęt od PlayStation którego nie kupię, nie do pomyślenia jeszcze parę lat temu elegancko juz wystarczy, ze obrzydzales ludziom na forum vite swoim pierdoleniem
Opublikowano 24 lipca 20231 r Niestety marka PlayStation skończyla się wraz z opuszczeniem sterów przez chińczyka. W zapitym angolem konsola nie ma charakteru i już lepiej kupić prawdziwie zachodniego Xboxa a nie pseudo-azjatę.
Opublikowano 24 lipca 20231 r Jednego zjeba(kaczora) mniej na serwerach playstationkolejny powód aby dołączyć do rodziny playstation