Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Typowy klap, stara gra na tapecie, papier pod ręką by walić konia nostalgicznie bo kiedyś to było 

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Niebieskie robale walą konia do 8 letniej gry xD od 8 lat nie dostaliście hitu na miare bb dobrze że o tym pamiętacie :)

Opublikowano

Ten nty rogal który też jest dostępny na pc, w którego już nikt nie gra?

Opublikowano

Kiedyś napisałem, że mnie to w ogóle nie rusza i mało obchodzi, że gierki Sony wychodzą na PC bo jestem od tej platformy bardzo daleko, nie interesuje mnie PC i niech sobie wychodzi wszystko co tam im się marzy. Podałem przykład mojego przyrodniego młodszego brata jako tego z niewielu pecetowców, których znam, że zamiana PS na PC tylko dlatego, że wszystko przecież wychodzi na PC to akurat u niego się nie sprawdza bo on ciągle czeka na Ghost of Tsushima no i chciałem napisać tylko tyle, że przy okazji jego urodzin pogadaliśmy sobie o różnych pierdołach i z tego co mówił to nadal czeka.
No racja wystarczy usiąść i poczekać.

Opublikowano

Uwaga podaję tabelkę każdego szanującego się sekciarza, tzw. prawdziwego zagrajmera:

Każda gra Sony - max 6/10

Ta sama gra, ale wyszła jeszcze na PC - 3/10

Gra Nintendo - 17/10

Gra na X'a - tam są jakieś gry?

:kekw:

Opublikowano

F1hRrBAXwAA_-tc?format=jpg&name=medium

F1h9dxcXgAA3Ktp?format=jpg&name=medium

Piękny DOWNOGORAD jak to zawsze z plajkurwa 4.5 bez gier i znowu ciepły kloc :jim: na mordy klapów  :banderas:

F1jyDwcXwAUVslO?format=jpg&name=900x900

wersja po lewej od ''sony''  bełchatów w w temacie pajonka dlc to jest gameplay!!! wersja po prawej już czysto z tej ujowizny dla dzieci :kaz:

Opublikowano

Czekam aż ktoś zrobi filmik o tym że gierki Sony tak naprawdę rozgrywają się w jednym uniwersum, tak jak w wielkiej teorii Pixara. Niemożliwe że to wszystko jest tak podobne :)

zacząłem finałowy spust 7 i oh shit, here we go again 

Opublikowano

ja już myślałem, że w tej konsolowej wojnie to zostało tylko PC i PS a tu nadal przywołują tego xboxa pierdolonego martwego :kekw::kekw: Nekromanci z forumka

Opublikowano

Niezły ruch w tym dziale xboxa, najwiecej komentarzy o gownach z gamepassa i emulatorach do ogrywania staroci ktore i tak dobry microsoft banuje :niki:

z xboxem nigdy nie było lepiej :kekw:

Przechwytywanie.thumb.JPG.db148ebac85efb89516929e09fd58e0b.JPG

Opublikowano

Boty jakby poczuły, że są w dupie i trochę się uspokoiły + nikt ich nie traktuje poważnie.

Ale ten zagrajmerski kościół nintendo to już totalny ekstremizm i tylko obrzydzają wszystkim Switcha, który przecież jest udaną konsolą ze świetnymi giereczkami :dunno:

Opublikowano

Coś jak klapy z ps5 tylko że ps5 nie jest dobrą konsolą i nie ma gier hehe

Opublikowano
2 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Ale ten zagrajmerski kościół nintendo to już totalny ekstremizm i tylko obrzydzają wszystkim Switcha, który przecież jest udaną konsolą ze świetnymi giereczkami :dunno:

nadal czekam z zakupem nowego Zelda bo nie jestem w stanie tego odpalić bo tej krindżówie jaka się odwalała na forumku w maju i czerwcu. Ja pierdole tyle już wyjazdów od premiery Zelda a ja jeszcze tego cyrku nie rozchodziłem :obama:

Opublikowano
10 minut temu, jimmyyy8 napisał:

ficuś zawsze byl jebniety, juz ludziom vite na całym forum obrzydzał, na szczescie przeszedł do obozu nintendo i tam znalazł kompanów gire, debilbota i pupcia

Opublikowano

Z tym switch to myślałem, że trochę bekowo podchodzimy do tematu gierek, ale widzę że sekta na poważnie xd xd serio są granice mangozjeby I inne linki. 

Król jest jeden i na kolana przed nim. Teraz PC zajada z jego ręki.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

tylkoludzie.jpg.af01da1f95132fb1eac786c1009119ac.jpgNintendo wspaniałe, tylko ludzie :whistling:

niestety, mimo posiadania switcha, staram się tamten dział omijać. :niki:

Opublikowano

największa gra plejkurwy 4.5 możliwa tylko na autostradzie hendrixa również na switcha od Valve :jim:

Opublikowano

Mieć "next gena" i nie zagrać w Baldurs Gate 3 w tym roku to jak dostać gównem prosto w ryj :kekw:

I to nieśmiertelne hasło: tym razem się uda! Dwa lata temu budziło śmiech, teraz już tylko politowanie :reggie: