Opublikowano 25 lipca 20231 r Typowy klap, stara gra na tapecie, papier pod ręką by walić konia nostalgicznie bo kiedyś to było
Opublikowano 25 lipca 20231 r Niebieskie robale walą konia do 8 letniej gry xD od 8 lat nie dostaliście hitu na miare bb dobrze że o tym pamiętacie
Opublikowano 25 lipca 20231 r Ten nty rogal który też jest dostępny na pc, w którego już nikt nie gra?
Opublikowano 26 lipca 20231 r Kiedyś napisałem, że mnie to w ogóle nie rusza i mało obchodzi, że gierki Sony wychodzą na PC bo jestem od tej platformy bardzo daleko, nie interesuje mnie PC i niech sobie wychodzi wszystko co tam im się marzy. Podałem przykład mojego przyrodniego młodszego brata jako tego z niewielu pecetowców, których znam, że zamiana PS na PC tylko dlatego, że wszystko przecież wychodzi na PC to akurat u niego się nie sprawdza bo on ciągle czeka na Ghost of Tsushima no i chciałem napisać tylko tyle, że przy okazji jego urodzin pogadaliśmy sobie o różnych pierdołach i z tego co mówił to nadal czeka. No racja wystarczy usiąść i poczekać.
Opublikowano 26 lipca 20231 r Uwaga podaję tabelkę każdego szanującego się sekciarza, tzw. prawdziwego zagrajmera: Każda gra Sony - max 6/10 Ta sama gra, ale wyszła jeszcze na PC - 3/10 Gra Nintendo - 17/10 Gra na X'a - tam są jakieś gry?
Opublikowano 26 lipca 20231 r Piękny DOWNOGORAD jak to zawsze z plajkurwa 4.5 bez gier i znowu ciepły kloc na mordy klapów wersja po lewej od ''sony'' bełchatów w w temacie pajonka dlc to jest gameplay!!! wersja po prawej już czysto z tej ujowizny dla dzieci
Opublikowano 26 lipca 20231 r Czekam aż ktoś zrobi filmik o tym że gierki Sony tak naprawdę rozgrywają się w jednym uniwersum, tak jak w wielkiej teorii Pixara. Niemożliwe że to wszystko jest tak podobne zacząłem finałowy spust 7 i oh shit, here we go again
Opublikowano 26 lipca 20231 r ja już myślałem, że w tej konsolowej wojnie to zostało tylko PC i PS a tu nadal przywołują tego xboxa pierdolonego martwego Nekromanci z forumka
Opublikowano 26 lipca 20231 r Niezły ruch w tym dziale xboxa, najwiecej komentarzy o gownach z gamepassa i emulatorach do ogrywania staroci ktore i tak dobry microsoft banuje z xboxem nigdy nie było lepiej
Opublikowano 26 lipca 20231 r Boty jakby poczuły, że są w dupie i trochę się uspokoiły + nikt ich nie traktuje poważnie. Ale ten zagrajmerski kościół nintendo to już totalny ekstremizm i tylko obrzydzają wszystkim Switcha, który przecież jest udaną konsolą ze świetnymi giereczkami
Opublikowano 26 lipca 20231 r Coś jak klapy z ps5 tylko że ps5 nie jest dobrą konsolą i nie ma gier hehe
Opublikowano 26 lipca 20231 r 2 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Ale ten zagrajmerski kościół nintendo to już totalny ekstremizm i tylko obrzydzają wszystkim Switcha, który przecież jest udaną konsolą ze świetnymi giereczkami nadal czekam z zakupem nowego Zelda bo nie jestem w stanie tego odpalić bo tej krindżówie jaka się odwalała na forumku w maju i czerwcu. Ja pierdole tyle już wyjazdów od premiery Zelda a ja jeszcze tego cyrku nie rozchodziłem
Opublikowano 26 lipca 20231 r 10 minut temu, jimmyyy8 napisał: Ale ten zagrajmerski kościół nintendo to już totalny ekstremizm i tylko obrzydzają wszystkim Switcha, który przecież jest udaną konsolą ze świetnymi giereczkami ficuś zawsze byl jebniety, juz ludziom vite na całym forum obrzydzał, na szczescie przeszedł do obozu nintendo i tam znalazł kompanów gire, debilbota i pupcia
Opublikowano 26 lipca 20231 r Z tym switch to myślałem, że trochę bekowo podchodzimy do tematu gierek, ale widzę że sekta na poważnie xd xd serio są granice mangozjeby I inne linki. Król jest jeden i na kolana przed nim. Teraz PC zajada z jego ręki.
Opublikowano 26 lipca 20231 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: Nintendo wspaniałe, tylko ludzie niestety, mimo posiadania switcha, staram się tamten dział omijać.
Opublikowano 26 lipca 20231 r największa gra plejkurwy 4.5 możliwa tylko na autostradzie hendrixa również na switcha od Valve
Opublikowano 26 lipca 20231 r Mieć "next gena" i nie zagrać w Baldurs Gate 3 w tym roku to jak dostać gównem prosto w ryj I to nieśmiertelne hasło: tym razem się uda! Dwa lata temu budziło śmiech, teraz już tylko politowanie
Opublikowano 26 lipca 20231 r Piekny upadek xkurwy Tak kończą frajerzy. Zamiast przejęć ms powienien zwyczajnie zaczać płacić za granie na ich szrocie to może ten trup jeszcze pożyje. https://www.ign.com/articles/xbox-and-sonys-recent-hardware-sales-reports-tell-very-different-stories