Opublikowano 4 września 20231 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: Mowi to typ ktory gral w takie hity jak: Polecam Ascent, bardzo przyjemna gierka. No ale wracajmy do tematu. HAHAHHAHAHAH Wiecie że na świecie żyją ludzie, którzy zapłacili za to guwno 500zl.
Opublikowano 4 września 20231 r Ja pierdole, jak można grać w to gówno, skoro w tym samym tygodniu wyszło sea of stars, ale bezguścia z tych botow
Opublikowano 5 września 20231 r O mesjasz z kosmosu już spadł na 86, ciekawe na ilu się zatrzyma? 84 jak Hogwart Legacy?
Opublikowano 5 września 20231 r No cóż, redakcje które nie były opłacone zaczynaja wrzucać recki. Teraz można spodziewać się urealnienia popartego rzetelnością.
Opublikowano 5 września 20231 r 11 minut temu, Shen napisał: Ciekaw jestem uczciwych ocen edge i eurogamer. Edge pewnie 7/10, Eurogamer 2 albo 3 księżyce na 5, podejdą krytycznie z racji tego jak ich potraktowali. Ja sam oceniłbym grę po początkowych 30h na 80/100, myślę że to jest zasłużona ocena wstępna. Było kilka równiejszych gier w tym roku, znacznie bardziej dopracowanych w każdym elemencie. Chociaż na pewno pod względem kontentu to ta gra jest taka, jak każda inna od Bethesdy - ogromna i gra się super, ale to nie gra, o której można powiedzieć, że jest w całości na bardzo wysokim poziomie. Oceny od recenzentów 86/100 to na pewno nie są oceny zaniżone, a wręcz lekko zawyżone. 26 minut temu, LiŚciu napisał: No cóż, redakcje które nie były opłacone zaczynaja wrzucać recki. Teraz można spodziewać się urealnienia popartego rzetelnością. 10/10 od PPE to standardowy przykład zaślepienia.
Opublikowano 5 września 20231 r Ten "chujowy" fajnal rozjebał zielonego śmiecia? No nie jestem zdziwiony. Będzie spadać do 85, 84, 83 to będzie się aktualizować:)
Opublikowano 5 września 20231 r 7 minut temu, PanKamil napisał: Ten "chujowy" fajnal rozjebał zielonego śmiecia? No nie jestem zdziwiony. Będzie spadać do 85, 84, 83 to będzie się aktualizować:) Nie ma recki od PPE tam? Good game i bah 65/100, chyba fan niebieskich ahahaha padłem. Edytowane 5 września 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 5 września 20231 r Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchujowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kurwy w tej odsłonie CW muszą być tak słabe? Edytowane 5 września 20231 r przez Ins
Opublikowano 5 września 20231 r Jeśli taki średniak jak Final 16 rozjebał Starfielda, to GT7 rozjebue FM.
Opublikowano 5 września 20231 r 7 minut temu, Ins napisał: Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchunowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kursy w tej odsłonie muszą być tak słabe? Nie dziwie sie, ze ktos kto ma najebane kilkaset godzin w assassiny, nie zna sie na grach.
Opublikowano 5 września 20231 r Oj boli ten asasyn. Czy to moja wina że przygody Klajwa i reszty niedojebabych umysłowo postaci tak ci się bardzo podobają? Edytowane 5 września 20231 r przez Ins
Opublikowano 5 września 20231 r 37 minut temu, Ins napisał: Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchunowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kursy w tej odsłonie muszą być tak słabe? To w choroszczy macie jeziorko? No kurwa, po 250 godzinach w assassinie to powinni cie trzymać w zakładzie zamkniętym o podwyższonym rygorze aby to pierdolenie o nieznaniu sie na grach nie docierało na forum, a tu takie luzy w polskiej słuzbie zdrowia Edytowane 5 września 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 5 września 20231 r 14 minut temu, Ins napisał: Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchujowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kurwy w tej odsłonie CW muszą być tak słabe? Gość co nazywa ludzi kurwami i nie potrafi zdania skleić bez przekleństwa pisze o zaniżaniu poziomu
Opublikowano 5 września 20231 r Czyli sugerujemy się Metacritic? Jesteś pewny że tego chcesz? No a może skoro jesteś taki do przodu to napiszesz czemu FFXVI zasługuje na taką średnią? No nie napiszesz bo gra jest gównem. Edytowane 5 września 20231 r przez Ins
Opublikowano 5 września 20231 r Opencritic prawdę - 88 na OC - Starfield dostał za bycie gra wybitną, a FF16 za markę i bycie exem, realnie 6/10 można zagrać ale nic nie stracisz olewając przygody Clive’a.
Opublikowano 5 września 20231 r Zielone kukły jakie obsrane, meta spada i będzie spadać dalej. Małpy w kosmosie łyknięte przez Finala, zaraz Harry Potter zrobi to samo
Opublikowano 5 września 20231 r Bugi, niespełnione obietnice, a boty jeszcze tego gówna bronią, dlatego ta branza wyglada jak wyglada.
Opublikowano 5 września 20231 r 17 minut temu, Ins napisał: Czyli sugerujemy się Metacritic? Jesteś pewny że tego chcesz? No a może skoro jesteś taki do przodu to napiszesz czemu FFXVI zasługuje na taką średnią? No nie napiszesz bo gra jest gównem. Gównem to może nie, ale przeraża mnie od jakich ocen zaczynają się wydmuszki średniaki. To idąc tym tropem takie Callisto jest niegrywalnym szrotem. Teraz myślę, że na przykładzie kilku gierek z tego roku został okrutnie niedoceniony.
Opublikowano 5 września 20231 r Klapy cannot into space I dobrze, stop zaśmiecaniu kosmosu. Ale na pociechę do mops plusa wleciało Saints Row, uwaga, mamy nowego mesjasza w niebieskim cyrku
Opublikowano 5 września 20231 r Zabugowany Starfield wystarczył do rozjebania Plejki niczym 1/3 kampanii Halo Infinite w 2021. Pogrom klaperskich nie ma końca, całe szczęście.
Opublikowano 5 września 20231 r Boże jakie bez jajeczne te gry na xszrota. Nie wspominajcie nawet o Sralo.