Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

Mowi to typ ktory gral w takie hity jak:

image.png.2853ac5a5f68878062cdd7c4360f1bdd.png

image.png.20411eaaaddb12a9bd03f9e5491bc741.png

Polecam Ascent, bardzo przyjemna gierka.

No ale wracajmy do tematu.

:kekw:

HAHAHHAHAHAH

Wiecie że na świecie żyją ludzie, którzy zapłacili za to guwno 500zl.

:kekw:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ja pierdole, jak można grać w to gówno, skoro w tym samym tygodniu wyszło sea of stars, ale bezguścia z tych botow:)

Przechwytywanie.JPG.6e21b612f6582ff732b9f4ee6a01d4b8.JPGPrzechwytywanie2.JPG.0677e841473b0589db38dc723b375d71.JPG

Opublikowano

O mesjasz z kosmosu już spadł na 86, ciekawe na ilu się zatrzyma? 84 jak Hogwart Legacy? :jim:

Opublikowano

No cóż, redakcje które nie były opłacone zaczynaja wrzucać recki. Teraz można spodziewać się urealnienia popartego rzetelnością.

Opublikowano

Ciekaw jestem uczciwych ocen edge i eurogamer. :)

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał:

Ciekaw jestem uczciwych ocen edge i eurogamer. :)

Edge pewnie 7/10, Eurogamer 2 albo 3 księżyce na 5, podejdą krytycznie z racji tego jak ich potraktowali.

Ja sam oceniłbym grę po początkowych 30h na 80/100, myślę że to jest zasłużona ocena wstępna. Było kilka równiejszych gier w tym roku, znacznie bardziej dopracowanych w każdym elemencie.

Chociaż na pewno pod względem kontentu to ta gra jest taka, jak każda inna od Bethesdy - ogromna i gra się super, ale to nie gra, o której można powiedzieć, że jest w całości na bardzo wysokim poziomie. 

Oceny od recenzentów 86/100 to na pewno nie są oceny zaniżone, a wręcz lekko zawyżone. 

26 minut temu, LiŚciu napisał:

No cóż, redakcje które nie były opłacone zaczynaja wrzucać recki. Teraz można spodziewać się urealnienia popartego rzetelnością.

10/10 od PPE to standardowy przykład zaślepienia. 

Opublikowano

Ten "chujowy" fajnal rozjebał zielonego śmiecia? No nie jestem zdziwiony. Będzie spadać do 85, 84, 83 to będzie się aktualizować:)

20230905_094321.jpg

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Ten "chujowy" fajnal rozjebał zielonego śmiecia? No nie jestem zdziwiony. Będzie spadać do 85, 84, 83 to będzie się aktualizować:)

20230905_094321.jpg

Nie ma recki od PPE tam? :kaz:

image.png.3f4a335ffc366cb349cca9ab1588e443.png

Good game i bah 65/100, chyba fan niebieskich ahahaha padłem. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchujowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kurwy w tej odsłonie CW muszą być tak słabe? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
7 minut temu, Ins napisał:

Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchunowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kursy w tej odsłonie muszą być tak słabe? 

Nie dziwie sie, ze ktos kto ma najebane kilkaset godzin w assassiny, nie zna sie na grach.

Opublikowano

Oj boli ten asasyn. Czy to moja wina że przygody Klajwa i reszty niedojebabych umysłowo postaci tak ci się bardzo podobają?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak, tylko mi się podobają. Crapfield rozjebany przez Final Fantasy.

Przechwytywanie.JPG.d43351bc5fd7dff0d97ed637c09529ff.JPG

Opublikowano
37 minut temu, Ins napisał:

Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchunowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kursy w tej odsłonie muszą być tak słabe? 

To w choroszczy macie jeziorko? No kurwa, po 250 godzinach w assassinie to powinni cie trzymać w zakładzie zamkniętym o podwyższonym rygorze aby to pierdolenie o nieznaniu sie na grach nie docierało na forum, a tu takie luzy w polskiej słuzbie zdrowia:balon:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
14 minut temu, Ins napisał:

Siedzi człowiek nad jeziorkiem i stwierdza by sprawdzić forumek. Nadal debile wrzucają tutaj najchujowszą odsłonę fajnal fantasy jako argument. Czy te niebieskie kurwy w tej odsłonie CW muszą być tak słabe? 

Gość co nazywa ludzi kurwami i nie potrafi zdania skleić bez przekleństwa pisze o zaniżaniu poziomu :kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

Czyli sugerujemy się Metacritic? Jesteś pewny że tego chcesz?

No a może skoro jesteś taki do przodu to napiszesz czemu FFXVI zasługuje na taką średnią? No nie napiszesz bo gra jest gównem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zielone kukły jakie obsrane, meta spada i będzie spadać dalej. Małpy w kosmosie łyknięte przez Finala, zaraz Harry Potter zrobi to samo :kekw:

Opublikowano

Bugi, niespełnione obietnice, a boty jeszcze tego gówna bronią, dlatego ta branza wyglada jak wyglada.

Opublikowano
17 minut temu, Ins napisał:

Czyli sugerujemy się Metacritic? Jesteś pewny że tego chcesz?

No a może skoro jesteś taki do przodu to napiszesz czemu FFXVI zasługuje na taką średnią? No nie napiszesz bo gra jest gównem.

Gównem to może nie, ale przeraża mnie od jakich ocen zaczynają się wydmuszki średniaki. To idąc tym tropem takie Callisto jest niegrywalnym szrotem. Teraz myślę, że na przykładzie kilku gierek z tego roku został okrutnie niedoceniony.

Opublikowano

Klapy cannot into space :leo:

I dobrze, stop zaśmiecaniu kosmosu.

Ale na pociechę do mops plusa wleciało Saints Row, uwaga, mamy nowego mesjasza w niebieskim cyrku :jim: