Opublikowano 12 września 20231 r Wiecie, że nowej forzy wszystkie samochody na trasie odbiegają wykonaniem od tego, którym steruje gracz? Hahahaha, co to za techniki rodem z dwóch generacji do tyłu? Znów 12terafankow to za mało? Całe szczęście jest Nadkonsola 5. Ciekawe kiedy taki poziom uda się osiągnąć nieudacznikom z microsoftu, pewnie już na następnej generacji.
Opublikowano 12 września 20231 r Godzinę temu, YETI napisał: Wiecie, że nowej forzy wszystkie samochody na trasie odbiegają wykonaniem od tego, którym steruje gracz? Hahahaha, co to za techniki rodem z dwóch generacji do tyłu? Znów 12terafankow to za mało? Całe szczęście jest Nadkonsola 5. Ciekawe kiedy taki poziom uda się osiągnąć nieudacznikom z microsoftu, pewnie już na następnej generacji. Cóż, przynajmniej wystarczyło mocy żeby choć samochod gracza mial model z photomode . U konkurencji to nawet nawet ta jedna fura dostaje downgrada podczas rozgrywki (kanciaste logo, calkowicie uje*ane wnętrze itd.)
Opublikowano 12 września 20231 r 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: Gran Turismo ma fizykę jazdy ale nie ma żadnej fizyki zderzeń, tylko nadal mamy jazdę resorakami które odbijają się od siebie. Nie ma modelu zniszczeń, tylko minimalne zadrapania. Możesz tez jechać wyscig 1-2h a auto nie będzie zakurzone, zabrudzone. Nie ma nawet żadnego brudu w trybie rally xDdd dodatkowo tylko cześć tras ma deszcz i tryb dnia/nocy, nie wszystkie GT7 ma super model jazdy i oswietlenie, ale jest w chuj sterylne, w wielu kwestiach dalej siedzi w erze PS3 niektóre aspekty to chujnia. mam 200h nabite w tej grze, wiec wiem co mówię w przeciwieństwie do pisowca YETIiego, teoretyka gawędziarza, króla przeklejania twittow. Ja tam raczej casualowy jestem w samochodówki, ale dla mnie GT7 i Sport z tego co pograłem zawsze dawały super wrażenia, każde autko wykonane z duszą i super muzyczka w tle do casualowej jazdy, Forza też, ale tylko w wersji Horizon, Forzy Motorsport jakoś mi nie podchodzą.
Opublikowano 12 września 20231 r 2 minuty temu, YETI napisał: Nadal o jakieś 4 za dużo. Z czego jest ta muzyczka? Bo coś kojarzę, ale nie wiem skąd.
Opublikowano 12 września 20231 r 4 godziny temu, YETI napisał: Jedna beka że crapfieldem jeszcze się nie skończyła, a tu wjeżdża druga. Różnica generacji Hahah Kolejna gierka skręcana naprędce byle tylko wyszła w tym roku i ratowala to tonące zielone szambo. Pewnie gruby dostał sraki jak zobaczył ile abo z pringelsow się w tym roku kończy a widzi, że majaki o Indiana Jones za 20 lat już nikogo na tej łajbie nie utrzymają. Juz czekam na damege control zielonych deebili, w bugfieldzie nie chodzilo o fabule to pewnie w retro resorakach kazdy wie, że nie o grafikę chodzi
Opublikowano 12 września 20231 r Jaranie się grafiką w GT7 podobny poziom zarzutki jak DriveClub. Forza Horizon 5 rozjebuje całą konkurencję jeśli chodzi o grafikę, a Motorsport wyciągnie to na poziom który mooooże Sony dogoni na PS6.
Opublikowano 12 września 20231 r Jaki to jest kabaret przy każdej premierze, te nadzieję, te zachwyty, słynne" tym razem się uda", a potem zamiast wakacji w Madrycie, okazuje się, że wywieźli zielonych do Tirany
Opublikowano 12 września 20231 r W ogóle potwierdzili 60 FPS w Forzie, czy znowu parity z Series S? Update: OK, niby ma być jakieś 60, czyli tej kompromitacji może uda się uniknąć.
Opublikowano 12 września 20231 r >klapy: OMG za dużo trybów graficznych >also klapy: czy spidercwel2 będzie miał na starcie quality, performance, performanceRT oraz 40Hzów?
Opublikowano 12 września 20231 r Akurat pochwaliłem Microsoft za tryby w nowej Forzie, bo w ostatnim czasie jest to dla nich zbyt trudne.
Opublikowano 12 września 20231 r Cytat Dla mnie ogólnie po opadnięciu premierowego kurzu ta gra jest zawodem. Botw wzięło mnie z partyzanta i się zakochałem imo topka gier w jakie grałem, 0 trollingu i innego pierdolenia, ma swoje grzeszki ale i tak będę do niej wracał do końca żyćka i tak sobie mija 6 lat i dostaje totk na tej samej mapce, podziemiami na jedno kopyto i pięcioma wyspami na krzyż. Mechanika łączenia broni wydawała się super w zapowiedziach w samej grze wypada blado i wydaje się sztuką dla sztuki na dłuższą mete. Ultrahand jest super ale nie jestem jakimś wielkim fanem takich rzeczy w grach więc szczerze licze że seria nie pójdzie w tym kierunku bo wtedy prędzej czy później się z nią rozstane. To jest dalej bardzo dobra gra ale mam jej tyle do zarzucenia że u mnie jako goty raczej odpada Cała prawda o zeldzie od naczelnego zeldziarza, a tak wojowali, że goty bedzie
Opublikowano 12 września 20231 r Forza nowa będzie miała 60 klatek z wszystkimi ficzerami włączonymi?
Opublikowano 12 września 20231 r 6 hours ago, Czoperrr said: Nowy model tego Nissana właśnie ma takie płaskie logo w 2D. Zainteresuj się trochę motoryzacją zanim zaczniesz się ośmieszać w internecie. Za wiele oczekujesz od Yeti, on ma IQ mniejsze niz metascore Knack.
Opublikowano 12 września 20231 r 26 minut temu, Whisker napisał: Forza nowa będzie miała 60 klatek z wszystkimi ficzerami włączonymi? jebniesz dwie flaszki to i 240 będzie z path tracingiem
Opublikowano 12 września 20231 r I cyyk mamy remis ze szkołą magii i czarodziejstwa Ale to jeszcze nie koniec, zielone pokraki obsrane
Opublikowano 12 września 20231 r Xbox Series X/D. Kolejna mało udana konsola Microsoftu,.pogrzebana głupią polityką i złym zarządzaniem 1st party. Na dobrą sprawę to tylko Xbox 360 jako tako im się udał i to głównie za sprawą buty Sony, które dostało za to po uszach i na szczęście się ogarnęło. Dziś MS potyka się o własne nogi i musi przepalać kontenery forsy by być ledwo w grze. Przestaję rozumieć fenomen, że ktoś wciąż daje się nabierać. No ale ludzie w MLM wchodzą i grają na automatach hazardowych. I trochę mi tych ludzi nawet żal. Mądrzy gracze wybierają PlayStation