Opublikowano 15 września 20231 r 11 minutes ago, izon said: To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży Tak bedzie
Opublikowano 15 września 20231 r Jedyne studio które u Sony może się czymś wykazać to Housemarque. Tzn. mogłoby, bo nie łudźcie się - po wtopie z Returnalem zostaną oddelegowani do pomocy przy Sony the Game.
Opublikowano 15 września 20231 r Teraz, Ryuk napisał: Tak bedzie Twórca musiał się namęczyć, bo Spiderki to chyba najlepiej dopracowane open worldy akurat, ale dobra prowokacja :D.
Opublikowano 15 września 20231 r Just now, KrYcHu_89 said: Twórca musiał się namęczyć, bo Spiderki to chyba najlepiej dopracowane open worldy akurat, ale dobra prowokacja :D. Imo biorac pod uwage wielkosc mapy to open world to dosc mocne slowo
Opublikowano 15 września 20231 r Jeszcze nadrobiony Nintendo Direct. OMG!! Xsmiec został zaorany i wyruchany na dwa baty przez japoncow. Fani Nintendo i Sonki beda kontynuować tłuste lata, kiedy na zielonym pobojowisku 5 lat będą reanimować kosmicznego trupa i czekać, aż Indiana Jones odkryje jakąś porządną grę na zielonym wysypisku. Panowie, z okazji piątku przy drineczku: zdrówka, tym razem się uda!
Opublikowano 15 września 20231 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jedyne studio które u Sony może się czymś wykazać to Housemarque. Tzn. mogłoby, bo nie łudźcie się - po wtopie z Returnalem zostaną oddelegowani do pomocy przy Sony the Game. Już potwierdzono, że pracują nad nowym IP.
Opublikowano 15 września 20231 r 9 minutes ago, Paolo de Vesir said: Jedyne studio które u Sony może się czymś wykazać to Housemarque. Tzn. mogłoby, bo nie łudźcie się - po wtopie z Returnalem zostaną oddelegowani do pomocy przy Sony the Game. Stormdivers od paru lat robia
Opublikowano 15 września 20231 r 2 minuty temu, izon napisał: Panowie, z okazji piątku przy drineczku: 10:19 to tłumaczy twoje bezmózgie posty, po prostu zachałeś
Opublikowano 15 września 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: 10:19 to tłumaczy twoje bezmózgie posty, po prostu zachałeś Stary wyjdź z cw bo się tutaj nie odnajdujesz Jestem upojony pokazami od Nintendo i Sonki Edytowane 15 września 20231 r przez izon
Opublikowano 15 września 20231 r Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem.
Opublikowano 15 września 20231 r 9 minutes ago, drozdu7 said: Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem. 10/6 konfa, epickie doswiadczenie.
Opublikowano 15 września 20231 r 18 minut temu, drozdu7 napisał: Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem. Ja to wiem, to takie guilty pleasure patrzenie jak klapy udają, że 1st party Sony wcale nie jest najgorszą kurwą w całej historii firmy. Jeszcze raz podkreślę - najlepsze czasy PlayStation to te z Kutaragim za sterami. 18 minut temu, drozdu7 napisał: Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem. Ja to wiem, to takie guilty pleasure patrzenie jak klapy udają, że 1st party Sony wcale nie jest najgorszą kurwą w całej historii firmy. Jeszcze raz podkreślę - najlepsze czasy PlayStation to te z Kutaragim za sterami.
Opublikowano 15 września 20231 r Jim Ryan na pewno jeszcze coś ma w zanadrzu. Edytowane 15 września 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 15 września 20231 r 20 minutes ago, KrYcHu_89 said: PS5 4THEPLAYER Final Fantasy: Tears of Kingdom Spoiler Coming to PC ale wam nie powiemy.
Opublikowano 15 września 20231 r Klapy cos cicho. Zalobe maja po pokazie? Zaraz przed premiera starfielda to sraczke mieli jakby mlekiem sliwki zapili, a teraz po pajaku z NPCami, jak z GTA4 siedza cicho jak trusie. Jak zgasic klape? Dac im pokaz generycznego sredniaczka z chlopem co w rajstopach sie nad miastem spuszcza
Opublikowano 15 września 20231 r Jaja będą jak ten ex, na który Sony ma podobno tylko 3 miesiące wyłączności, wyjdzie w tym samym roku na X'a.
Opublikowano 15 września 20231 r 1 minutę temu, SnoD napisał: Jaja będą jak ten ex, na który Sony ma podobno tylko 3 miesiące wyłączności, wyjdzie w tym samym roku na X'a. chuja wyjdzie, bedzie na ps5 i pc
Opublikowano 15 września 20231 r 3 minuty temu, Shen napisał: chuja wyjdzie, bedzie na ps5 i pc Pożyjemy zobaczymy
Opublikowano 15 września 20231 r Przy premierze SP2 nie trzeba nic dodawać. Gra sama się obroni. 90 na meta.
Opublikowano 15 września 20231 r Spokojnie, nikt nie pisze, że na pewno wyjdzie na X'a, a Ty już się pocisz Nie można takiej możliwości wykluczyć biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia.
Opublikowano 15 września 20231 r 18 minutes ago, Donatello1991 said: Przy premierze SP2 nie trzeba nic dodawać. Gra sama się obroni. 90 na meta. zaden spiderman nie mial 90 wiec niby jak SP2 ma osiagnac 90? xD