Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
11 minutes ago, izon said:

To jest właśnie ta różnicą. Taki spider 2 pewnie powstaje z 5 lat i jaka to będzie piękna, dopracowana gra! A taki bugfield, robią z 10 lat i teraz będą 2 lata łatać syfa :kekw: Dobrze, że mamy Sony, które nadają ton całej branży:wub:

Tak bedzie

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

Tak bedzie

Twórca musiał się namęczyć, bo Spiderki to chyba najlepiej dopracowane open worldy akurat, ale dobra prowokacja :D. 

Opublikowano
Just now, KrYcHu_89 said:

Twórca musiał się namęczyć, bo Spiderki to chyba najlepiej dopracowane open worldy akurat, ale dobra prowokacja :D. 

Imo biorac pod uwage wielkosc mapy to open world to dosc mocne slowo

Opublikowano

Jeszcze nadrobiony Nintendo Direct. OMG!! Xsmiec został zaorany i wyruchany na dwa baty przez japoncow. Fani Nintendo i Sonki beda kontynuować tłuste lata, kiedy na zielonym pobojowisku 5 lat będą reanimować kosmicznego trupa i czekać, aż Indiana Jones odkryje jakąś porządną grę na zielonym wysypisku. Panowie, z okazji piątku przy drineczku: zdrówka, tym razem się uda!:kekw:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jedyne studio które u Sony może się czymś wykazać to Housemarque. Tzn. mogłoby, bo nie łudźcie się - po wtopie z Returnalem zostaną oddelegowani do pomocy przy Sony the Game.

Już potwierdzono, że pracują nad nowym IP.

Opublikowano
9 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Jedyne studio które u Sony może się czymś wykazać to Housemarque. Tzn. mogłoby, bo nie łudźcie się - po wtopie z Returnalem zostaną oddelegowani do pomocy przy Sony the Game.

Stormdivers od paru lat robia

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

10:19

to tłumaczy twoje bezmózgie posty, po prostu zachałeś :klapek:

Stary wyjdź z cw bo się tutaj nie odnajdujesz :psclassic: Jestem upojony pokazami od Nintendo i Sonki :wub:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Będziesz dmuchał w trompkę?

Opublikowano

Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem.

Opublikowano
9 minutes ago, drozdu7 said:

Wizir ale nie wiem czy jakakolwiek dyskusja ma sens. Bo wiesz że nawet jeśli wczoraj wyszedłby Ryan i zamiast gier wystawiłby do ekranu rowa, to niektórzy nadal by pisali że są upojeni pokazem.

10/6 konfa, epickie doswiadczenie.

Opublikowano
18 minut temu, drozdu7 napisał:

Ja to wiem, to takie guilty pleasure patrzenie jak klapy udają, że 1st party Sony wcale nie jest najgorszą kurwą w całej historii firmy. :)

Jeszcze raz podkreślę - najlepsze czasy PlayStation to te z Kutaragim za sterami. 

18 minut temu, drozdu7 napisał:

Ja to wiem, to takie guilty pleasure patrzenie jak klapy udają, że 1st party Sony wcale nie jest najgorszą kurwą w całej historii firmy. :)

Jeszcze raz podkreślę - najlepsze czasy PlayStation to te z Kutaragim za sterami. 

Opublikowano

Jim Ryan na pewno jeszcze coś ma w zanadrzu. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
20 minutes ago, KrYcHu_89 said:

PS5 4THEPLAYER

m1RBx3h.gif

Final Fantasy: Tears of Kingdom 

Spoiler

Coming to PC

ale wam nie powiemy. 

Opublikowano

Klapy cos cicho. Zalobe maja po pokazie? Zaraz przed premiera starfielda to sraczke mieli jakby mlekiem sliwki zapili, a teraz po pajaku z NPCami, jak z GTA4 siedza cicho jak trusie.

Jak zgasic klape? Dac im pokaz generycznego sredniaczka z chlopem co w rajstopach sie nad miastem spuszcza

Opublikowano

Jaja będą jak ten ex, na który Sony ma podobno tylko 3 miesiące wyłączności, wyjdzie w tym samym roku na X'a.

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał:

Jaja będą jak ten ex, na który Sony ma podobno tylko 3 miesiące wyłączności, wyjdzie w tym samym roku na X'a.

chuja wyjdzie, bedzie na ps5 i pc

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

chuja wyjdzie, bedzie na ps5 i pc

Pożyjemy zobaczymy ;)

Screenshot_20230915-121932_Chrome.thumb.jpg.1819d07f0be3d6a944d911a880739c6e.jpg

Opublikowano

Spokojnie, nikt nie pisze, że na pewno wyjdzie na X'a, a Ty już się pocisz ;)

Nie można takiej możliwości wykluczyć biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia.

Opublikowano
18 minutes ago, Donatello1991 said:

Przy premierze SP2 nie trzeba nic dodawać. Gra sama się obroni. 90 na meta. 

:beka: zaden spiderman nie mial 90 wiec niby jak SP2 ma osiagnac 90? xD