Opublikowano 15 września 20231 r Zielone kukły szukają tematów zastępczych, bo Starfield leci na mordę z każdym dniem. Obecnie trwa obrona 83 na meta Różnica między Starfieldem a Pająkiem jest taka, że ten pierwszy już wyszedł i okazał się zwykłym średniaczkiem (wpierdol od Hagrida). Drugi ma czystą kartę do czasu premiery, więc na ten moment życzeniowe pierdololo zielonych ameb można zignorować. Edytowane 15 września 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 15 września 20231 r 1 godzinę temu, Ryuk napisał: zaden spiderman nie mial 90 wiec niby jak SP2 ma osiagnac 90? xD Najgłupsza wypowiedź o dawna
Opublikowano 15 września 20231 r 22 minutes ago, izon said: Najgłupsza wypowiedź o dawna Zrobie sobie ss zeby ci przypomniec za pare tyg jak recenzje wyjda
Opublikowano 15 września 20231 r 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: co to za gwuno i jazda na kurze czy to ten cały fajnal?
Opublikowano 15 września 20231 r co to za gwuno i jazda na kurze czy to ten cały fajnal? SŁUCHAJ NO (pipi)A!
Opublikowano 15 września 20231 r Z tym finalem dobry troll. Nayebać wszystkiego bez ładu i składu, dodać płaskie jak klata mojej byłej postacie z mango fryzurami i to wszystko polane debilną historią do której klapy z lat 90' walą konia bo grali w to gówno w wakacje i mama im robiła kanapki. No ale co c0rwa? Bo chuyowym pierwszym parcie, forspoken i final bece 16 tym razem już na 100% się uda chłopaki!
Opublikowano 15 września 20231 r 52 minuty temu, Pupcio napisał: Z tym finalem dobry troll. Nayebać wszystkiego bez ładu i składu, dodać płaskie jak klata mojej byłej postacie z mango fryzurami i to wszystko polane debilną historią do której klapy z lat 90' walą konia bo grali w to gówno w wakacje i mama im robiła kanapki. No ale co c0rwa? Bo chuyowym pierwszym parcie, forspoken i final bece 16 tym razem już na 100% się uda chłopaki! Fajnal znowu poruszył branżę gierek, gra, którą przez wiele miesięcy ogramy tylko na PS5. Spoiler dokładnie 3 miesiące
Opublikowano 15 września 20231 r Godzinę temu, Pupcio napisał: płaskie jak klata mojej byłej postacie z mango fryzurami i to wszystko polane debilną historią mocne słowa jak na Zeldziarza
Opublikowano 15 września 20231 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: Zrobie sobie ss zeby ci przypomniec za pare tyg jak recenzje wyjda Ja nie pije do spidera tylko do tego jak głupie jest to co napisałes. Jest multum serii, w których po wielu przeciętnych tytułach, pojawiały się wybitne gry i na odwrót;) Godzinę temu, Pupcio napisał: Z tym finalem dobry troll. Nayebać wszystkiego bez ładu i składu, dodać płaskie jak klata mojej byłej postacie z mango fryzurami i to wszystko polane debilną historią do której klapy z lat 90' walą konia bo grali w to gówno w wakacje i mama im robiła kanapki. No ale co c0rwa? Bo chuyowym pierwszym parcie, forspoken i final bece 16 tym razem już na 100% się uda chłopaki! Jedno wiadomo na pewno, nie uda się na xsmieciu
Opublikowano 15 września 20231 r 9 minutes ago, izon said: Ja nie pije do spidera tylko do tego jak głupie jest to co napisałes. Jest multum serii, w których po wielu przeciętnych tytułach, pojawiały się wybitne gry i na odwrót;) Spider to kolejne DLC na pare godzin, ale fakt przynajmniej mozna bedzie odwiedzic Brooklyn!
Opublikowano 15 września 20231 r 8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Hahah jaka cisza w tematach. Miał być PRAWDZIWY Showcase, a wyszło gorzej niż ten z GAASStation + już chyba oficjalnie możemy powiedzieć, że PSVR2 umarło. w pół roku od premiery partacze sonowskie specjalnie trzymają w ukryciu kolejne gaasy, w maju było że bali się przejęcia ABK i godzinę po ich festiwalu beki z klapów już bełchatów wklejał insajderów że prawdziwe show takie na 100% będzie w sierpniu-wrześniu 2020, 2021, 2023, 2024 3x dlc do pajonka? miło że ps3 dalej wspierane
Opublikowano 15 września 20231 r 9 godzin temu, Pupcio napisał: 5 lat na dlc? Myślałem ze insomniac to szybsze chłopaki E tam, Totk dłużej klepali przecież 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Jedno co można powiedzieć o XVI ... ... to fakt, że czekamy na DLC, a Square Enix rozpiernicza system line upem na 2024.
Opublikowano 15 września 20231 r 4 minuty temu, aph napisał: E tam, Totk dłużej klepali przecież ... to fakt, że czekamy na DLC, a Square Enix rozpiernicza system line upem na 2024. Te Finale są jak inne gry, nie to co Zeldy wszystkie identyczne.
Opublikowano 15 września 20231 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Te Finale są jak inne gry, nie to co Zeldy wszystkie identyczne. Square udało się wymyślić Finala na nowo, i trzeba przyznać że dają sobie radę.
Opublikowano 15 września 20231 r Wszystko lepsze niż copy paste Sralo, które było królem Xboxa dopoki robiło za ozdobę kartonu XSX
Opublikowano 15 września 20231 r Sony gra w swojej lidze: https://www.ppe.pl/news/326786/spider-man-2-otrzyma-3-tryby-graficzne-z-rt-tworcy-zadbali-o-wsparcie-vrr-i-120hz.html Tak się wykorzystuje moc konsoli, a nie tylko pierdoli w reklamach " o najmocniejszej konsoli w historii"
Opublikowano 15 września 20231 r I zielonych zatkało, bo oni nigdy czegoś takiego nie widzieli. Oni zamiast optymalizacji mają polecenie odgórne od Todda żeby sobie kupić lepszy komputer
Opublikowano 15 września 20231 r Wy tak rzucacie na prawo i lewo tym zwrotem Goty że naprawdę ono jest wyprute już z jakiejkolwiek wartości. Wszystko potraficie ludziom obrzydzić