Opublikowano 24 września 20231 r 7 hours ago, Paolo de Vesir said: Jest dokładnie tak jak mówisz. Xbox jest jak GameCube, konsola dla konesera. PlayStation? Dla frajera oczywiście Znałem Gamecube. Gamecube był moim przyjacielem. Panie Xbox, żaden z Pana Gamecube.
Opublikowano 24 września 20231 r Tyle gier fajnych w tym roku, a abonamenciarze w średniaka Życie Pi ciągle grają szybko szybko, bo się abo skonczy .
Opublikowano 24 września 20231 r W dniu 23.09.2023 o 12:39, Pupcio napisał: Gamepass super sprawa jak wieczorem chce się oglądać liste gier i myśleć w co się bardziej nie chce grać z tych crapów na 7 zamiast grać w gry Mam to samo. Dzień, w którym usunąłem netflixowego GP z dysku był moim najlepszym growym osiągnięciem tego roku. Abonamenty po prostu nie są dla wszystkich.
Opublikowano 24 września 20231 r 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tyle gier fajnych w tym roku, a abonamenciarze w średniaka Życie Pi ciągle grają szybko szybko, bo się abo skonczy . chyba jednak większość na forum kupiło tę grę na playstation, niektórzy nawet deluxe bo grali wcześniej, za 300 zł smakuje lepiej niż w abo
Opublikowano 24 września 20231 r Godzinę temu, Homelander napisał: Znałem Gamecube. Gamecube był moim przyjacielem. Panie Xbox, żaden z Pana Gamecube. Też Gacka miałem, ograłem na nim najlepszą grę w historii, ale Xbox to jest sprzęt dla konesera jak Gacek.
Opublikowano 24 września 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Też Gacka miałem, ograłem na nim najlepszą grę w historii, ale Xbox to jest sprzęt dla konesera jak Gacek. A co w tym dekoderze dla casuali jest przeznaczonego "dla konseresów"? Bo Gacek może poszczycić się nietuzinkową listą gier wybitnych, fajnych gadżetów do konsoli, czy nawet designem, a Xbox to prosty kloc ze śmiećpassem dla casuali. Z czym do czego
Opublikowano 24 września 20231 r Beka z Was - najlepsze 1st party, największa różnorodność gatunkowa na rynku (strategia, RPG czy gra taktyczna od Sony? zapomnij), fantastyczna wsteczna, najlepszy abonament. Do tego pad dla core gamera i to składa się razem na fantastyczne doświadczenie z jedyną konsolą nowej generacji na rynku.
Opublikowano 24 września 20231 r 10 minut temu, messer88 napisał: i do tego prawdziwie nextgenowy Starfield Starfield? No było coś takiego, 2 tygodnie temu 300k, tydzień temu w weekend nie dobił w szczycie do 250k No a teraz jak widać, nawet 200k nie ma, gra zaraz bedzie zapomniana, tak to jest jak sie wydaje taki niedorobiony produkt. Za to baldur tyle czasu po premierze stabilnie, nawet lekki wzrost
Opublikowano 24 września 20231 r Nic dziwnego rpg roku, wybitny tytuł gdzie każda decyzja ma znaczenie kontra wydmuszka od Beth.
Opublikowano 25 września 20231 r 15 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Tyle gier fajnych w tym roku, a abonamenciarze w średniaka Życie Pi ciągle grają szybko szybko, bo się abo skonczy . Sonka to ma leb. puszcza keksy raz na rok, by klapy mogly sie rozkoszowac ich tytułem przez okrągłe 12 miesiecy
Opublikowano 25 września 20231 r Sony PlayStation 5. Jak to dumnie brzmi. Nasz wódz Jim zaraz zrzuci atomówki. Przed tym dostaniemy Arcydzieło w postaci SP2. Ktoś ma wątpliwości kto jest władcą branży? Uklęknij zielona pokrako przed jego wspaniałością.
Opublikowano 25 września 20231 r Jak nierówno trzeba mieć pod kopułą żeby wynajmować content w abonamencie i jeszcze się z tego cieszyć? Niedługo będziecie srać i oddychać na abonament. Bo taniej, a przynajmniej tak Wam sie wydaje Koniec miesiąca się zbliża, karta już podpięta pod przedłużonko subskrypcji jak Pan w korpogarniaku nakazuje?
Opublikowano 25 września 20231 r Najlepiej jak durnie się cieszą z tych yakuz na premiere Mam nadzieje że wszystkie ogrywacie po kolei zielone szambiarze
Opublikowano 25 września 20231 r Przecież te zielone matołki to po angielsku jedynie - Do you speak english? - Yes I dont. A po Japońsku to tylko made in china. Nic by nie skumali z yakuzy nawet.
Opublikowano 25 września 20231 r Dla tych zwierząt w nowszych częściach zrobili angielski dublaż chłopy słuchają japońką yakuze gadającą po angielsku KABARETON
Opublikowano 25 września 20231 r Przynajmniej ktoś coś zagra, w obozie obok kwik i oburzenie, że nie ma polskich napisów I chyba w tym odcinku nie dowiemy się, w jakie to ekskluzywne niszczatory 11/10 gra jimmy, echh
Opublikowano 25 września 20231 r O kurwa teraz niebiescy znawcy wszystkich języków xd A to nie wy się zesraliscie o brak dubbingu w Ragnaroku?
Opublikowano 25 września 20231 r 31 minut temu, Bzduras napisał: W co tam teraz ciekawego grasz jimmy? Na PS5 Finala16 i Moralesa sobie calakuję, a na Switchu Final1 i Mario Bowser Fury. Teraz czas na Mortala 1, dodatek do Cyberpunka i wreszcie Zelda TOTK. Wszystko moje, a nie wypożyczone. A o co chodzi?
Opublikowano 25 września 20231 r 14 hours ago, Shen said: Starfield? No było coś takiego, 2 tygodnie temu 300k, tydzień temu w weekend nie dobił w szczycie do 250k No a teraz jak widać, nawet 200k nie ma, gra zaraz bedzie zapomniana, tak to jest jak sie wydaje taki niedorobiony produkt. Za to baldur tyle czasu po premierze stabilnie, nawet lekki wzrost Imo prawie 190k na samym steam tyle tygodni po premierze to dobry wynik. Bardziej mnie ciekawi jak wyglada to w przypadku PC/Xbox Gamepass
Opublikowano 25 września 20231 r 1 hour ago, Donatello1991 said: Sony PlayStation 5. Jak to dumnie brzmi. Nasz wódz Jim zaraz zrzuci atomówki. Przed tym dostaniemy Arcydzieło w postaci SP2. Ktoś ma wątpliwości kto jest władcą branży? Uklęknij zielona pokrako przed jego wspaniałością. To jakas polska pisownia Rokstar? Az sprawdzilem, Tencent jest panem i wladca Edytowane 25 września 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 25 września 20231 r Quote Ransomware group Ransomed.vc claims to have successfully breached Sony Group and is threatening to sell a cache of data stolen from the Japanese company. It includes what appear to be screenshots of an internal log-in page, an internal PowerPoint presentation, several Java files, and a file tree of the leak which seemingly includes fewer than 6,000 files. https://www.videogameschronicle.com/news/a-ransomware-group-claims-to-have-beached-all-sony-systems/ Ciekawe czy znowu hasla w .txt trzymali czy moze tym razem w .docx Edytowane 25 września 20231 r przez Ryuk