Opublikowano 19 października 20231 r Ale przecież biorąc pod uwagę ten śmieszny metacritic który jest tu wyrocznią, to Forza i Starfield są grami bardzo dobrymi
Opublikowano 19 października 20231 r starfield? No była taka gra, ale już prawie nikt o niej nie pamieta.
Opublikowano 19 października 20231 r 41 minut temu, jimmyyy8 napisał: No popatrz, zapomniałeś zrobić research. Nieładnie panie ASX. Co teraz? nie zauważyłem tego, sorry ale wiesz czytając te twoje gratulacje, równie dobrze mógłbym odwrócić to napisałeś i napisać że wyszedł solidny tytuł, więc po co było zawracać tyle czasu przed i po premierze i bajdurzyć o jakimś kosmicznym crapie? Ot kolejna bardzo dobra w tym roku.
Opublikowano 19 października 20231 r 3 hours ago, Bzduras said: nie ma czasu na wyjaśnienia, odświeżaj metakrytykę Albo steamdb w przypadku Shen
Opublikowano 19 października 20231 r Wszyscy teraz gadają o tym Spidermanie, oba obozy czy to nie jest piękne?
Opublikowano 19 października 20231 r 1 minutę temu, Whisker napisał: Wszyscy teraz gadają o tym Spidermanie, oba obozy czy to nie jest piękne? Nie zauważyłem, gdzie nie spojrzę to jest jedynie ból dupy o Starfielda i ciągłe porównania do tej gry.
Opublikowano 19 października 20231 r Cisza? cisza Spoiler Sonka najdroższa i najlepsza, premium produkt. Edytowane 19 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 19 października 20231 r Breaking news 2 gry na premiere maja wieksza sprzedaz niz gra kilka tyg po premierze i do tego dostepna w abo na premiere
Opublikowano 19 października 20231 r Teraz, Ryuk napisał: Breaking news 2 gry na premiere maja wieksza sprzedaz niz gra kilka tyg po premierze i do tego dostepna w abo na premiere Podałem dla beki, poza tym to najpopularniejsza oferta od premiery, świadcząca o tym, że nikt nie kupuje pudełek na Xboxa, co nie jest odkryciem, bardziej chodzi mi o niskie liczby hydraulika w stosunku do Spidera 2.
Opublikowano 19 października 20231 r Kto powie dla Krzycha, że 90% sprzedaży to obecnie produkty sieciowe?
Opublikowano 19 października 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Kto powie dla Krzycha, że 90% sprzedaży to obecnie produkty sieciowe? Przynajmniej byś się nauczył wymowy nicków. Próba wyciągnięta z pudełek świadczy o mocy sprzedażowej w digital, Spiderman 2 sprzeda się lepiej od Hydraulika 2D, wiadomka.
Opublikowano 19 października 20231 r Myślę że jeśli o sprzedaż pudełek, to za tydzień dział Sony na Pchlim może wykręcić liczby conajmniej godne czezkiego
Opublikowano 19 października 20231 r a ten pająk jutro premiera? To przecież zaraz będą tematy na PT z wysyłka w poniedziałek
Opublikowano 19 października 20231 r 21 minut temu, messer88 napisał: a ten pająk jutro premiera? To przecież zaraz będą tematy na PT z wysyłka w poniedziałek Do soboty i tak nie dojdzie paczka z grą.
Opublikowano 19 października 20231 r 3 minuty temu, GearsUp napisał: @KrYcHu_89 Temat o Nintendo Switch, good try good try
Opublikowano 19 października 20231 r 2 minuty temu, GearsUp napisał: Deklasacja. W temacie PS5 nawet nie ma tam takich rankingów, bo nikt nawet na Hydraulika nie popatrzy. SP1 sprzedał się lepiej niż 97 opencritic Mario 3d. Tutaj będzie podobnie, tylko bardziej deklasacja Hydraulika. i do tego xDDD
Opublikowano 19 października 20231 r Ja bym się nie rozpędzał, Spidermana ale z Milesem Moralesem na 3 platformach sprzedało się łącznie 33 milionów. Mniej niż Mario Kart Wii na tego śmiecia z pilotem. Spiderman? Nie ta liga co POTĘŻNY wąsacz.
Opublikowano 19 października 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ja bym się nie rozpędzał, Spidermana ale z Milesem Moralesem na 3 platformach sprzedało się łącznie 33 milionów. Mniej niż Mario Kart Wii na tego śmiecia z pilotem. Spiderman? Nie ta liga co POTĘŻNY wąsacz. Przecież Mario Kart jest dużo popularniejsze niż platformówki, bardzije z doopy porówniania nie mogłeś dać :D.
Opublikowano 19 października 20231 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: W temacie PS5 nawet nie ma tam takich rankingów, bo nikt nawet na Hydraulika nie popatrzy. SP1 sprzedał się lepiej niż 97 opencritic Mario 3d. Tutaj będzie podobnie, tylko bardziej deklasacja Hydraulika. i do tego xDDD Poważny graczu Krychu skąd ten cytat? Tylko mi nie mów, że randomowa recka.
Opublikowano 19 października 20231 r Już bez śmieszkowania, ciekawe jak jednoczesny release wpłynie na sprzedaż, pewnie nie bardzo, może poza day1. Obie pewnie 10+ mln do końca roku.