Opublikowano 19 października 20231 r Klękaj i ukłony przed panem Mario. Tak jak każdy klaperski szkodnik.
Opublikowano 19 października 20231 r Mam nadzieję, że obie sprzedadzą się rewelacyjnie. Sygnał dla branży że warto się starać. Kto nie leci jutro po Mariana i Spiderka ten z policji.
Opublikowano 19 października 20231 r 5 minut temu, jimmyyy8 napisał: Mam nadzieję, że obie sprzedadzą się rewelacyjnie. Sygnał dla branży że warto się starać. Kto nie leci jutro po Mariana i Spiderka ten z policji. Prawdziwa prawda.
Opublikowano 19 października 20231 r Mariana się ogra. Na wakacjach. Spajder od północy. Już mami gęsią skórkę naciągnięta.
Opublikowano 19 października 20231 r Czy jak jutro będę ogrywał S2 i Mario Wonder to wygrałem generacje? Bo na Xa niedawno grałem w forze ale to takie drewno że cieszę się że przerwałem
Opublikowano 19 października 20231 r Starfield w ogóle ktoś przeszedł? Pytam poważnie Edytowane 19 października 20231 r przez Whisker
Opublikowano 19 października 20231 r Nieźle, usunęli już te recenzje co miała zaniżyć do 89 i dodali punkcik? Hahah teatrzyk dla gojow
Opublikowano 19 października 20231 r 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nieźle, usunęli już te recenzje co miała zaniżyć do 89 i dodali punkcik? Hahah teatrzyk dla gojow Z tego co widzę to dodali recenzje. Już 130.
Opublikowano 19 października 20231 r Paolo nie dowierza, więcej recenzji i średnia wzrasta. W starfieldzie jakoś było na odwrót.
Opublikowano 19 października 20231 r To gry 90 to już standard u Sony i czy to złe? Przecież to najlepsze gry z możliwych i jak trzeba nienawidzić tej branży żeby w to jutro nie grać??
Opublikowano 19 października 20231 r Te kurwa slogany rzucane przez klapów przy okazji każdej premiery zawsze śmieszą xd zbawcy branży jest 90 na meta więc nawet jeśli oprócz fabuły będzie tylko zbieranie plecaków, spiderbotów i posterunki, to można się spodziewać spustów jak przy Ragnaroku. nie no ogra się kiedyś tego Pająka ale co niektórym meta rzuciło się na glowę to szok
Opublikowano 19 października 20231 r 24 minuty temu, drozdu7 napisał: Te kurwa slogany rzucane przez klapów przy okazji każdej premiery zawsze śmieszą xd zbawcy branży jest 90 na meta więc nawet jeśli oprócz fabuły będzie tylko zbieranie plecaków, spiderbotów i posterunki, to można się spodziewać spustów jak przy Ragnaroku. nie no ogra się kiedyś tego Pająka ale co niektórym meta rzuciło się na glowę to szok Kij z tymi wszystkimi ocenami bo kto na to patrzy, trzeba mieć po prostu zaufanie do pewnych devów jak np Rockstar i tutaj też Naughty dog i Insomniac oni lipy nie robią. Zwłaszcza mając na uwadze jedynkę i miles’a to wiadomo że będzie hit i nas porwie
Opublikowano 19 października 20231 r Jeśli powieka wam nie drgnie płacąc trzeci podczas pięciu lat za praktycznie ten sam produkt to pozostają słowa Stonogi:
Opublikowano 19 października 20231 r 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jeśli powieka wam nie drgnie płacąc trzeci podczas pięciu lat za praktycznie ten sam produkt to pozostają słowa Stonogi: Produkt klasy premium wymuskany do granic możliwości, z obsługą najnowocześniejszych technologii video oraz Dolby Atmos z wykorzystaniem najbardziej zaawansowanego technologicznie pada w historii gier z fabułą lepsza niż niejeden film kinowy? Jak najbardziej!!! Edytowane 19 października 20231 r przez Whisker
Opublikowano 19 października 20231 r 4 minuty temu, Whisker napisał: Produkt klasy premium wymuskany do granic możliwości, z obsługą najnowocześniejszych technologii video oraz Dolby Atmos z wykorzystaniem najbardziej zaawansowanego technologicznie pada w historii gier z fabułą lepsza niż niejeden film kinowy? Jak najbardziej!!! Kiedyś dałbyś się pokroić za 3D Audio a teraz Atmos znów zajebisty, skoro trafił na PS5, beka. Beka prawie tak wielka, że dostajesz dosłownie growy odpowiednik filmów Marvela, najmniej ambitnego kina jakie można tylko zaoferować a wozisz się jakbyś był na festiwalu w Cannes. Beka whisker, oj beka. Nie mogę się doczekać twojego upadlania się przed TV okraszonego grania w tę samą gierkę przez pół roku, bo taka jest nędza wydawnicza na PS5.
Opublikowano 19 października 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kiedyś dałbyś się pokroić za 3D Audio a teraz Atmos znów zajebisty, skoro trafił na PS5, beka. Beka prawie tak wielka, że dostajesz dosłownie growy odpowiednik filmów Marvela, najmniej ambitnego kina jakie można tylko zaoferować a wozisz się jakbyś był na festiwalu w Cannes. Beka whisker, oj beka. Nie mogę się doczekać twojego upadlania się przed TV okraszonego grania w tę samą gierkę przez pół roku, bo taka jest nędza wydawnicza na PS5. Żadna beka, wcześniej nie miałem zestawu z obsługą Dolby Atmos a skoro wydałem już krocie na taki sprzęt Audio to super że w tym samym czasie Sony wprowadziło tą tech na ps5. Ale to nie wszystko bo RT najlepsze w grach, fabuła ściska wszystkich redaktorów. Gra jest odpowiednio długa, przystępna dla wszystkich, marvel zamiecie wszystko. Dodatkowo heloł to Nowy Jork, najlepsze miejsce na świecie! To mówi wszystko! 11 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Że co? PS5 produkt klasy premium? Najważniejsze że gry wyglądają najlepiej a pad nie jest na baterie 28 minut temu, messer88 napisał: Naughty dog? Upadłe studio Nie na darmo mają przydomek Naughty GODS bo to co oni potrafią zrobić to niech inni klękają z pełnymi ustami.
Opublikowano 19 października 20231 r No nic, pozostaje się jedynie zaśmiać potężnie i życzyć ci zdrowia.
Opublikowano 19 października 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: No nic, pozostaje się jedynie zaśmiać potężnie i życzyć ci zdrowia. Ok przyda się bo za kilka godzin się zacznie, wjazd na pełnej a w przerwie od Nowego Jorku wpada Mario Wonder na Switcha który zrelaksuje między potężnymi atrakcjami jakie zasurwują nam magicy z firmy Insomniac Games a Xbox? No cóż ponownie do szafy do czasu Hellblade który wyjdzie….no kiedyś tam wyjdzie Edytowane 19 października 20231 r przez Whisker