Opublikowano 21 października 20231 r 59 minut temu, Ryuk napisał: Whisker znowu gada sam ze soba PlayStation to choroba.
Opublikowano 21 października 20231 r Czekam na port na switcha Edytowane 21 października 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 21 października 20231 r 1 minute ago, Paolo de Vesir said: PlayStation to choroba. W jego przypadku to nie wina PS a ilosci alko.
Opublikowano 21 października 20231 r 9 minut temu, Pierre Deck napisał: Jakosc sonki Skąd wiesz czy producent wzoru nie zmienił?
Opublikowano 21 października 20231 r Kto nie zasilił wczoraj/dzisiaj kasy Sony i Nintendo ten pała, a nie graczyk.
Opublikowano 21 października 20231 r Sorry nie gramy w gierki dla dzieci. Dlatego jesteśmy GRACZAMI, a nie graczykami
Opublikowano 21 października 20231 r Czekamy na recki Alana2 bo żeby dostać 90 na meta to będzie potrzebna fabuła na poziomie książek, zadania poboczne, rozbudowane lore, nowości względem pierwszej części i cała masa innych rzeczy które przy okazji recenzowania Pająka oczywiście nie miały znaczenia bo epickość, skrypty i fast Travel
Opublikowano 21 października 20231 r 2 minuty temu, drozdu7 napisał: Czekamy na recki Alana2 bo żeby dostać 90 na meta to będzie potrzebna fabuła na poziomie książek, zadania poboczne, rozbudowane lore, nowości względem pierwszej części i cała masa innych rzeczy które przy okazji recenzowania Pająka oczywiście nie miały znaczenia bo epickość, skrypty i fast Travel I poziom trudności sony, żeby każdy matoł sobie poradził. Tak jak nie może sobie poradzić z robieniem screenshotów i ustawieniem j.polskiego nie zapominaj!
Opublikowano 21 października 20231 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Czekamy na recki Alana2 bo żeby dostać 90 na meta to będzie potrzebna fabuła na poziomie książek, zadania poboczne, rozbudowane lore, nowości względem pierwszej części i cała masa innych rzeczy które przy okazji recenzowania Pająka oczywiście nie miały znaczenia bo epickość, skrypty i fast Travel 3x gry na 90+ w 7 dni to może być pierwszy taki przypadek, wcale niewykluczone, Remedy jeszcze 90 nie miało (MP 1 89). Insomniac też pierwszy raz od 19 lat 90+. AW2 dowiezie na pewno, jedynie nic nie wiadomo o technikaliach, poza tym, że na PC są bardzo wysokie wymagania i będzie jakiś kontrowersyjny tryb 60 fps na konsolach, o czym wspominali (w sensie mówi się, że jest mocno niedopracowany). To jest główna różnica pomiędzy AW2 i Wonders i SP2, tutaj od razu było wiadomo, że to flagowce i techlikalia cacy, bugów tyle co nic itp.
Opublikowano 21 października 20231 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: W jego przypadku to nie wina PS a ilosci alko. Jestem abstynentem co podkreślałem nie raz a alkohol mnie nie interesuje, nawet jednego kieliszka nie wypiłem nigdy!
Opublikowano 21 października 20231 r 20 hours ago, Whisker said: 2 minutes ago, Whisker said: Jestem abstynentem co podkreślałem nie raz a alkohol mnie nie interesuje, nawet jednego kieliszka nie wypiłem nigdy! Nie chce mi sie szukac innych postow z butelka w tle
Opublikowano 21 października 20231 r Pamiętacie taką gre crapfield? Na sonke spajderek, na switcha mario, na xboxa gówno obesrane switch i sonka 5 to zestaw prawdziwego gracza.
Opublikowano 21 października 20231 r Myślę że jak wyjdą kolejne exy Sony na pc to wyniki Starfield będą zagrożone Przez pierwszy weekend
Opublikowano 21 października 20231 r 14 minutes ago, drozdu7 said: Myślę że jak wyjdą kolejne exy Sony na pc to wyniki Starfield będą zagrożone Przez pierwszy weekend horizon forbidden west nie bedzie mial nawet 100k wiec Starfield nie ma co sie bac. god of war ragnarok moze dobic do 120k Edytowane 21 października 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 21 października 20231 r 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: PlayStation to choroba. Dokładnie, PlayStation to choroba, uzależnienie, narkotyk. Xbox to po prostu niedojebanie i porażka
Opublikowano 21 października 20231 r 8 minut temu, izon napisał: Xbox to po prostu niedojebanie i porażka Wypisz wymaluj konsola dla ciebie.
Opublikowano 21 października 20231 r 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wypisz wymaluj konsola dla ciebie. Trzymaj się tam! Jeszcze 4 lata do Awowed i Fable, tym razem się uda! Edytowane 21 października 20231 r przez izon
Opublikowano 21 października 20231 r 54 minuty temu, Ryuk napisał: horizon forbidden west nie bedzie mial nawet 100k wiec Starfield nie ma co sie bac. god of war ragnarok moze dobic do 120k Sie znowu popisałeś :). Forbidden West to na pewno nie miał... bo mimo 2 lat od premiery dalej nie wyszedł jeszcze na PC. Zero Dawn też wyszedł kilka lat po premierze na PC, więc te 56k concurrent to i tak był super wynik i zachęcił Sony do wydawania gier na Pieca. Wynik Starfielda był poniżej możliwości Bethesdy, Boty muszą się z tym wreszcie pogodzić. Godzinę temu, Shen napisał: Pamiętacie taką gre crapfield? Na sonke spajderek, na switcha mario, na xboxa gówno obesrane switch i sonka 5 to zestaw prawdziwego gracza. Baldur to yebany kat. 4x wyższy wynik od Starfielda, a ten drugi wyszedł dużo później.