Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Whisker znowu gada sam ze soba

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

PlayStation to choroba.

W jego przypadku to nie wina PS a ilosci alko. 

Opublikowano

crapman 2 DLC, Król memów :kekw:

Opublikowano

Kto nie zasilił wczoraj/dzisiaj kasy Sony i Nintendo ten pała, a nie graczyk. 

Opublikowano

Czekamy na recki Alana2 bo żeby dostać 90 na meta to będzie potrzebna fabuła na poziomie książek, zadania poboczne, rozbudowane lore, nowości względem pierwszej części i cała masa innych rzeczy które przy okazji recenzowania Pająka oczywiście nie miały znaczenia bo epickość, skrypty i fast Travel ;)

Opublikowano

2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Czekamy na recki Alana2 bo żeby dostać 90 na meta to będzie potrzebna fabuła na poziomie książek, zadania poboczne, rozbudowane lore, nowości względem pierwszej części i cała masa innych rzeczy które przy okazji recenzowania Pająka oczywiście nie miały znaczenia bo epickość, skrypty i fast Travel ;)

I poziom trudności sony, żeby każdy matoł sobie poradził. Tak jak nie może sobie poradzić z robieniem screenshotów i ustawieniem j.polskiego nie zapominaj!:kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

3x gry na 90+ w 7 dni to może być pierwszy taki przypadek, wcale niewykluczone, Remedy jeszcze 90 nie miało (MP 1 89). Insomniac też pierwszy raz od 19 lat 90+. 

AW2 dowiezie na pewno, jedynie nic nie wiadomo o technikaliach, poza tym, że na PC są bardzo wysokie wymagania i będzie jakiś kontrowersyjny tryb 60 fps na konsolach, o czym wspominali (w sensie mówi się, że jest mocno niedopracowany). 

To jest główna różnica pomiędzy AW2 i Wonders i SP2, tutaj od razu było wiadomo, że to flagowce i techlikalia cacy, bugów tyle co nic itp. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

W jego przypadku to nie wina PS a ilosci alko. 

Jestem abstynentem co podkreślałem nie raz a alkohol mnie nie interesuje, nawet jednego kieliszka nie wypiłem nigdy! 

Opublikowano
20 hours ago, Whisker said:

IMG_0491.jpeg

2 minutes ago, Whisker said:

Jestem abstynentem co podkreślałem nie raz a alkohol mnie nie interesuje, nawet jednego kieliszka nie wypiłem nigdy! 

why-you-always-lying-meme.gif

Nie chce mi sie szukac innych postow z butelka w tle 

Opublikowano

Pamiętacie taką gre crapfield? Na sonke spajderek, na switcha mario, na xboxa gówno obesrane

switch i sonka 5 to zestaw prawdziwego gracza.:banderas:

Przechwytywanie.thumb.JPG.63d8bd2d859c0a6b2bb826edfeb45c40.JPG

Opublikowano

Myślę że jak wyjdą kolejne exy Sony na pc to wyniki Starfield będą zagrożone ;)

Przez pierwszy weekend

Opublikowano
14 minutes ago, drozdu7 said:

Myślę że jak wyjdą kolejne exy Sony na pc to wyniki Starfield będą zagrożone ;)

Przez pierwszy weekend

horizon forbidden west nie bedzie mial nawet 100k wiec Starfield nie ma co sie bac. god of war ragnarok moze dobic do 120k 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation to choroba.

Dokładnie, PlayStation to choroba, uzależnienie, narkotyk. Xbox to po prostu niedojebanie i porażka :kekw:

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wypisz wymaluj konsola dla ciebie.

Trzymaj się tam! Jeszcze 4 lata do Awowed i Fable, tym razem się uda! 

ElxoUlEXgAEkmNN.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano
54 minuty temu, Ryuk napisał:

horizon forbidden west nie bedzie mial nawet 100k wiec Starfield nie ma co sie bac. god of war ragnarok moze dobic do 120k 

Sie znowu popisałeś :). Forbidden West to na pewno nie miał... bo mimo 2 lat od premiery dalej nie wyszedł jeszcze na PC. 

Zero Dawn też wyszedł kilka lat po premierze na PC, więc te 56k concurrent to i tak był super wynik i zachęcił Sony do wydawania gier na Pieca. 

Wynik Starfielda był poniżej możliwości Bethesdy, Boty muszą się z tym wreszcie pogodzić. 

Godzinę temu, Shen napisał:

Pamiętacie taką gre crapfield? Na sonke spajderek, na switcha mario, na xboxa gówno obesrane

switch i sonka 5 to zestaw prawdziwego gracza.:banderas:

Przechwytywanie.thumb.JPG.63d8bd2d859c0a6b2bb826edfeb45c40.JPG

Baldur to yebany kat.

4x wyższy wynik od Starfielda, a ten drugi wyszedł dużo później. :leo: