Opublikowano 12 listopada 20231 r Ja nie mam pojęcia jaką grę uznać za goty, nie pamiętam roku bym tak świetnie się bawil przy tylu nowych tytułach. Absolutnie genialny rok, cudowny, a nawet nie ogralem wszystkiego co bym chciał z tegorocznych hitów
Opublikowano 12 listopada 20231 r 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał: 9/10 Dlatego branża wygląda jak wygląda. Bo za chujowe gry dostajemy wysokie oceny.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dlatego branża wygląda jak wygląda. Bo za chujowe gry dostajemy wysokie oceny. To prawda, taki eurogamer dał AW 6/10. Eurogamer który kreuje się na jakiś EDGE 2.0(ci to w ogóle są odklejenie), a grę roku oceniają jak żółtego średniaka. Spajderek u nich oczywiście 8/10. Gamę informer to samo, AW jakaś ocena typu 7,5 a pająk 9,5 xD Jak w tej branży ma być dobrze skoro opłaca się bardziej robić po raz x te same odtwórcze pomysły i KRYTYCY to przyjmą z otwartymi ramionami. Jebać cyferki, tylko ameby się na nich opierają.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 1 minutę temu, zloto napisał: To prawda, taki eurogamer dał AW 6/10. Eurogamer który kreuje się na jakiś EDGE 2.0(ci to w ogóle są odklejenie), a grę roku oceniają jak żółtego średniaka. Spajderek u nich oczywiście 8/10. Gamę informer to samo, AW jakaś ocena typu 7,5 a pająk 9,5 xD Jak w tej branży ma być dobrze skoro opłaca się bardziej robić po raz x te same odtwórcze pomysły i KRYTYCY to przyjmą z otwartymi ramionami. Jebać cyferki, tylko ameby się na nich opierają. Jimquisition ten klaun dał AW2 4/10 xD.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Ludzie, szanujmy się - takie gry jak SM2 to się powinno jebać, tak jak nad jebie Sony.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 42 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: 9/10 więcej zmian niż w Zeldzie, FF XVI niesamowicie docenili, nie spodziewałem się aż tak wysokiej pozycji i 2ch nagród. Krychu zwolnij z tym pierdoleniem głupot na forum bo mi klaunów zaczyna brakować w kieszeni!! każdy klap/ baldurowiec tak ma?
Opublikowano 12 listopada 20231 r goty w tym roku prosty wybór, FF XVI, baldura już nie ogram, bo star ocean wjechał. Najlepszy indyk sea of stars.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jimquisition ten klaun dał AW2 4/10 xD. Ta, ale on to jest tym typem, którego nawet nie warto podawać jako przykład. Gościu jedzie na kontrowersji. Plus gruby.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 1 godzinę temu, zloto napisał: Ta, ale on to jest tym typem, którego nawet nie warto podawać jako przykład. Gościu jedzie na kontrowersji. Plus gruby. Dokładnie, człowiek beczka xD.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Dla mnie czy GOTY wygra Zelda czy BG3 to win-win. Uwilebiam ostatnie gry Lariana.
Opublikowano 12 listopada 20231 r Moja kolejność 1. BG3 2. AW2 3. Cokolwiek Cokolwiek * (Spidey2, FF XVI, Zelda, Dead Space R, RE4R, Mario 2D, Starfield) we wszystkich bawiłem się wybornie.
Opublikowano 12 listopada 20231 r 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Pamiętacie taką grę jak Spiderman 2? Masz na mysli DLC?
Opublikowano 13 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Panowie w temacie FM odprawiają pogrzeb grze. No a nie? Słuchaj, taka jest różnica między świadomymi graczami, a tymi idącymi w zaparte, nawet gdy coś ewidentnie nie gra. W obozie zielonych to normalne, ale po drugiej stronie spróbuj powiedzieć coś złego o kolejny potencjalnym "mesjaszu", to będzie krucjata obronna(chociaż w temacie spajderka widzę pewną zmianę i nawet niektóre klap zaczynają dostrzegać, że coś tu jest nie tak i sony leci w kulki). Turn 10 stworzyło świetną bazę, model jazdy czy wizualna są moim zdaniem top w nowej Forzy. Ale podstawę mechaniki, jak funkcjonalność multi czy stabilność serwerów leży i jeśli nie naprawią tego, to nawet świetny model jazdy nie uratuje gry, bo po prostu nie będzie się dało w to grać. Proste.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Od zawsze boty były świadomymi graczami, jak na konsole skupiającą wokół siebie największą społeczność corowców. PlayStation to taka konsola dla Janusza który w co ma grać dowiaduje się na reklamach przed seansem kinowym najnowszego dzieła Patryka Vegi.
Opublikowano 13 listopada 20231 r xbox konsola bez własnego ja której największym ip jest strzelanka dla mas o zielonym power rangersie. Nieźle się tam bawicie
Opublikowano 13 listopada 20231 r 21 minut temu, Pupcio napisał: xbox konsola bez własnego ja której największym ip jest strzelanka dla mas o zielonym power rangersie. Nieźle się tam bawicie ić stont. Żadna z tych gierek nie jest strzelanką, ale klap gonna be klap. Ciekawe teraz co możesz tu wrzucić z portfolio Sony, nie będące trzeciosobową grą akcji. Podpowiem, niewiele.
Opublikowano 13 listopada 20231 r Dlatego zawsze lubiłem xboty. Oni się sami orają wstawiając te swoje listy
Opublikowano 13 listopada 20231 r Różnorodność nieosiągalna dla ”konkurencji” gdzie albo skaczesz pamperkiem albo zmieniasz assety w Sony The Game. 5 minut temu, messer88 napisał: Haha Klapcio wyjaśniony. Youtubcio rozjebany
Opublikowano 13 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/330321/call-of-duty-modern-warfare-3-80-sztuk-gry-w-fizycznej-wersji-kupili-gracze-playstation-dane-z-uk.html Boty zaorane.
Opublikowano 13 listopada 20231 r No debil, szczyci się że kupują największe raczysko w branży pozwalając na jawne walenie w dupe, choć dla donka to codzienność.