Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie mam pojęcia jaką grę uznać za goty, nie pamiętam roku bym tak świetnie się bawil przy tylu nowych tytułach. 

Absolutnie genialny rok, cudowny, a nawet nie ogralem wszystkiego co bym chciał z tegorocznych hitów 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dlatego branża wygląda jak wygląda. Bo za chujowe gry dostajemy wysokie oceny. 

To prawda, taki eurogamer dał AW 6/10. Eurogamer który kreuje się na jakiś EDGE 2.0(ci to w ogóle są odklejenie), a grę roku oceniają jak żółtego średniaka. Spajderek u nich oczywiście 8/10.

Gamę informer to samo, AW jakaś ocena typu 7,5 a pająk 9,5 xD

Jak w tej branży ma być dobrze skoro opłaca się bardziej robić po raz x te same odtwórcze pomysły i KRYTYCY to przyjmą z otwartymi ramionami. 

Jebać cyferki, tylko ameby się na nich opierają.

Opublikowano
1 minutę temu, zloto napisał:

To prawda, taki eurogamer dał AW 6/10. Eurogamer który kreuje się na jakiś EDGE 2.0(ci to w ogóle są odklejenie), a grę roku oceniają jak żółtego średniaka. Spajderek u nich oczywiście 8/10.

Gamę informer to samo, AW jakaś ocena typu 7,5 a pająk 9,5 xD

Jak w tej branży ma być dobrze skoro opłaca się bardziej robić po raz x te same odtwórcze pomysły i KRYTYCY to przyjmą z otwartymi ramionami. 

Jebać cyferki, tylko ameby się na nich opierają.

Jimquisition ten klaun dał AW2 4/10 xD. 

Opublikowano
42 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

9/10 więcej zmian niż w Zeldzie, FF XVI niesamowicie docenili, nie spodziewałem się aż tak wysokiej pozycji i 2ch nagród. 

Krychu zwolnij z tym pierdoleniem głupot na forum bo mi klaunów zaczyna brakować w kieszeni!! każdy klap/ baldurowiec tak ma?

Opublikowano

goty w tym roku prosty wybór, FF XVI, baldura już nie ogram, bo star ocean wjechał. Najlepszy indyk sea of stars.

Opublikowano
32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Jimquisition ten klaun dał AW2 4/10 xD. 

Ta, ale on to jest tym typem, którego nawet nie warto podawać jako przykład. Gościu jedzie na kontrowersji. Plus gruby.

Opublikowano
1 godzinę temu, zloto napisał:

Ta, ale on to jest tym typem, którego nawet nie warto podawać jako przykład. Gościu jedzie na kontrowersji. Plus gruby.

Dokładnie, człowiek beczka xD. 

Opublikowano

Nie gościu tylko Stephanie Sterling, transfoby i mizoginy jedne.

Opublikowano

Dla mnie czy GOTY wygra Zelda czy BG3 to win-win. Uwilebiam ostatnie gry Lariana.

Opublikowano

Moja kolejność 

1. BG3

2. AW2

3. Cokolwiek 

Cokolwiek * (Spidey2, FF XVI, Zelda, Dead Space R, RE4R, Mario 2D, Starfield) we wszystkich bawiłem się wybornie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Panowie w temacie FM odprawiają pogrzeb grze.

No a nie? Słuchaj, taka jest różnica między świadomymi graczami, a tymi idącymi w zaparte, nawet gdy coś ewidentnie nie gra. W obozie zielonych to normalne, ale po drugiej stronie spróbuj powiedzieć coś złego o kolejny potencjalnym "mesjaszu", to będzie krucjata obronna(chociaż w temacie spajderka widzę pewną zmianę i nawet niektóre klap zaczynają dostrzegać, że coś tu jest nie tak i sony leci w kulki).
Turn 10 stworzyło świetną bazę, model jazdy czy wizualna są moim zdaniem top w nowej Forzy. Ale podstawę mechaniki, jak funkcjonalność multi czy stabilność serwerów leży i jeśli nie naprawią tego, to nawet świetny model jazdy nie uratuje gry, bo po prostu nie będzie się dało w to grać. Proste. 

Opublikowano

Od zawsze boty były świadomymi graczami, jak na konsole skupiającą wokół siebie największą społeczność corowców. 

PlayStation to taka konsola dla Janusza który w co ma grać dowiaduje się na reklamach przed seansem kinowym najnowszego dzieła Patryka Vegi. 

Opublikowano

xbox konsola bez własnego ja której największym ip jest strzelanka dla mas o zielonym power rangersie. Nieźle się tam bawicie :) 

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

xbox konsola bez własnego ja której największym ip jest strzelanka dla mas o zielonym power rangersie. Nieźle się tam bawicie :) 

ić stont. 
image.png.277bd7164a1f698b5f07d4e9c3a86b90.png
image.png.50ebfd65db16be376e32baa58f5284e8.png
image.png.e431f1bb0aeb5852cb9c5eea21143403.png
image.png.c1c135c018c51b2d48bffe529a204b08.png
image.png.76a86ad3c9f9c862bdc04045bacacf11.png
image.png.a948f6da5a30d746cfffc658741686e6.png
image.png.414d575975533ed5de9a23d473fe0f5f.png

Żadna z tych gierek nie jest strzelanką, ale klap gonna be klap. Ciekawe teraz co możesz tu wrzucić z portfolio Sony, nie będące trzeciosobową grą akcji. Podpowiem, niewiele. 

Opublikowano

Dlatego zawsze lubiłem xboty. Oni się sami orają wstawiając te swoje listy :dynia:

Opublikowano

No debil, szczyci się że kupują największe raczysko w branży pozwalając na jawne walenie w dupe, choć dla donka to codzienność.