Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo mocno nominowane w tym roku, ale totk I wonder to dwie perły, baldur3 rozbije bank wygranych, cieszy nominowanie HiFi rush w kilku kategoriach

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

image.thumb.png.431eabc9f7d7497e64ef1aa969b0b25d.png

image.thumb.png.f0573695b3dbc6b66d67dea9c521477a.png

7 nominacji dla Spidera to trochę dużo, ale co tam :P

4 minuty temu, Daffy napisał:

Nintendo mocno nominowane w tym roku, ale totk I wonder to dwie perły, baldur3 rozbije bank wygranych, cieszy nominowanie HiFi rush w kilku kategoriach

Tak, sporo zaskoczenie to brak nominacji dla Octopatha 2 w kategorii best RPG, akurat nie grałem, ale dosłownie każdy kto grał w OT2 i SoS mówi, że OT2 lepsze :D. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Głosy oddane na najlepszą produkcje roku :) 

Opublikowano

Miejsce starfielda jest w jebanym śmietniku bocie :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Standardowa ustawka zimeczków Sony i Geoff, przecież Spierdolman2 to powinien być w zawodzie roku, a na jego miejscu chociażby HiFiRush albo Starfield.

Sony 13 nominacji w takim roku - to trochę dużo, nawet jako JA muszę to powiedzieć, jednakże tak czy inaczej Alan i Baldur rozdzielą większość nagród w tym roku :). 

Bardzo cieszy niska ilość nominacji Zeldy, widać zbyt bezpieczny to był SEQUEL!!!! :) 

Opublikowano

Żebyś ty przypadkiem w śmietniku się nie znalazł. Zapewnię ci flashbacki z gimnazjum :)

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Sony 13 nominacji w takim roku - to trochę dużo, nawet jako JA muszę to powiedzieć, jednakże tak czy inaczej Alan i Baldur rozdzielą większość nagród w tym roku :). 

Bardzo cieszy niska ilość nominacji Zeldy, widać zbyt bezpieczny to był SEQUEL!!!! :) 

Sam rozumiesz. Tak samo jak nie wierzę w recenzję gier AAA od dużych studiów tak i nie wierzę, że nie było lepszej gry niż Spierdolman 2 (7 nominacji!!). Po prostu kurwy z Sony musiały mieć swojego kandydata, bo Geoff wchodzi tym śmieciom do łóżka.

Opublikowano

Cyberpunk 2077 przeszedł chyba do historii :D - 4 nominacje

W roku wydania (2021, bo wyszedł w grudniu 2020, więc po TGA) miał 2 xD. 

Czyli w sumie 6x więcej niż Starfield :kaz:.

Opublikowano

Paolo nie rozumie że w wybraniu goty chodzi o wybranie najlepszej gry a nie yebanego skyrima w kosmosie na 7 :)  Ciekawe czy moje wnuki dożyją gdy xbox wygra goty hehe :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Paolo nie rozumie że w wybraniu goty chodzi o wybranie najlepszej gry a nie yebanego skyrima w kosmosie na 7 :)  Ciekawe czy moje wnuki dożyją gdy xbox wygra goty hehe :)

Niesamowite, że ostatecznie klon Bloodborne'a ma więcej nominacji od Starfielda xD. 

Todd weź już zmień ten silnik i gameplay w TES6 bo żal :D. 

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Tak, sporo zaskoczenie to brak nominacji dla Octopatha 2 w kategorii best RPG, akurat nie grałem, ale dosłownie każdy kto grał w OT2 i SoS mówi, że OT2 lepsze :D. 

15 nominacji, jak co roku Nintendo królem branży 

Opublikowano
43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Games for Impact:

• A Space for the Unbound
  • Chants of Sennaar
  • Goodbye Volcano High
  • Tchia
  • Terra Nil
  • Venba

a to co za kategoria? ok znalazłem For a thought-provoking game with a pro-social meaning or message.

51 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Starfield dostał TYLKO jedną nominacje w kategorii best RPG

No nie udało się ale nic dziwnego w roku gdzie przy BG3 każdy inny rpg to jest wydmuszka. 

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Marzyli zawsze o coopowej grze usłudze łatanej przez 5 lat? :)))

Teraz czasy są takie że to developerzy Sony częściej marzą o robieniu tego typu gier

Opublikowano
50 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Niesamowite, że ostatecznie klon Bloodborne'a ma więcej nominacji od Starfielda xD. 

Todd weź już zmień ten silnik i gameplay w TES6 bo żal :D. 

Po prostu tak jak Sony blokuje wydawanie gier na Xboxa tak i blokuje im nagrody GOTY. Przecież na tego Spidermana 2 to szkoda się wysrac, a typy dają 7 nominacji, w tym do GOTY. Jakby mogli to by do RPG roku go wrzucili, bo jest przecież crafting i levele. :kekw:

Kurwy z Sony na równi z fanami-psychopatami co przymykają oczy na ich niszczenie branży od środka.

Opublikowano

Starfield :kekw::kekw::kekw:

Eleganckie nominacje, cholernie ciężki wybór.

A Xbox tam gdzie zawsze. Czyli w dupie.

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

image.thumb.png.856ced7129e79878e33f7afce3a8025d.png

Widać tylko jedna gra jest faworytem. 

Rankingi GOAT za kilka lat z Baldurem Bożym przed Zeldami :fsg::fsg::fsg: 

Opublikowano

Botw będzie pamiętane do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej ten generyczny rpg z wampirkami już za 2 miesiące będzie mglistym wspomnieniem zagrywów :) 

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

image.thumb.png.856ced7129e79878e33f7afce3a8025d.png

Widać tylko jedna gra jest faworytem. 

Rankingi GOAT za kilka lat z Baldurem Bożym przed Zeldami :fsg::fsg::fsg: 

Jestem niesamowicie zdegustowany faktem, że tak wiele osób chce głosować na największy scam w dziejach gejmingu czyli dlc za 70$ jako grę roku. Jebane chuje dały parę wysepek, obesrane podziemia na jedno kopyto i ta sama mapę plus łączenie kija z jabłkiem jako ultra ficzer.

Opublikowano
4 hours ago, KrYcHu_89 said:

I tak chuja SP2 wygra. BG3, Nintendo i DLC do Cyberpunk wygra większość. 

Opublikowano

Sraczfield jedna nominacja hahaaha.

Wiadomka, że tylko BG3 i AW2 zasługują. Która by nie wygrała to będzie dobrze. Chociaż mimo, że dla mnie Alan, to 100% goty będzie dla BG3. 

Gownobox zero nominacji do goty od 20 lat, a teraz to już porażka na całej linii.

HyDra esportowiec roku. To co wyprawiał w CoD CDL było epickie. 

Jebac xboxa.

Brak Hogwart też dziwne, ale w sumie wydymuszka. 

Jebac xszmate

Ff16 za dużo nominacji. 

Muzyka i tyle by styklo.

Jebać xkurwe bez gier

Zelda xd xd kurwa Nintendo w tym roku nominacje z litości. No może ten Cipmin 4 fajny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Sraczfield jedna nominacja hahaaha.

Wiadomka, że tylko BG3 i AW2 zasługują. Która by nie wygrała to będzie dobrze. Chociaż mimo, że dla mnie Alan, to 100% goty będzie dla BG3. 

Gownobox zero nominacji do goty od 20 lat, a teraz to już porażka na całej linii.

HyDra esportowiec roku. To co wyprawiał w CoD CDL było epickie. 

Jebac xboxa.

Brak Hogwart też dziwne, ale w sumie wydymuszka. 

Jebac xszmate

Ff16 za dużo nominacji. 

Muzyka i tyle by styklo.

Jebać xkurwe bez gier

Zelda xd xd kurwa Nintendo w tym roku nominacje z litości. No może ten Cipmin 4 fajny.

Wez jakies tabletki, bo coraz gorzej z twoja glowa.

Chyba, ze to jakas wscieklizna

Ja wiem, ze na plejkurwie susza, ale serio znajdz sobie inne hobby, bo zle ci to na banie robi chlopie

3 godziny temu, XM. napisał:

Jestem niesamowicie zdegustowany faktem, że tak wiele osób chce głosować na największy scam w dziejach gejmingu czyli dlc za 70$ jako grę roku. Jebane chuje dały parę wysepek, obesrane podziemia na jedno kopyto i ta sama mapę plus łączenie kija z jabłkiem jako ultra ficzer.

I to wszystko zapowiedzieli w trailerach, a ty i tak stales jak chuj w burdelu podniecony pod sklepem w kolejce na nocna premiere xD

Opublikowano
14 godzin temu, messer88 napisał:

Starfield się nie dostał? :niki:

zapomnieli, że taka gra wyszła, tak samo jak gracze:niki:

Przechwytywanie.JPG.ca9db7e00d58ac2486c383def255fc99.JPG