Opublikowano 14 listopada 20231 r Gdyby stargield wyszedł w roku w którym nie wychodzi żadna gra to by wygrał Edytowane 14 listopada 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 14 listopada 20231 r Podsumowanie nominacji Game Awards. I tak od 11 lat, czyli od czasu istnienia tej imprezy. X-smiec, definicja chvjowosci.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Znowu się potwierdza, że Sonka 5 i switch to najlepszy zestaw dla prawdziwego gracza.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Sonka najlepsza jak odpalasz konsole raz w roku, ale kto by brał na poważnie typa co pisze, że Days Gone to tytuł wybitny. Klap? Od zawsze definicja bezgusta.
Opublikowano 14 listopada 20231 r 1 minutę temu, Shen napisał: Znowu się potwierdza, że Sonka 5 i switch to najlepszy zestaw dla prawdziwego gracza. przecież jedyne nominacje dla Sony to te dla Spidermana w którego nawet nie grałeś bo jak sam mówiłeś nie lubisz rajtuzowców i nominacje dla filmów i seriali od Sony. A w tym samym czasie w Game Passie
Opublikowano 14 listopada 20231 r Najlepszy abonament na rynku. a ta nominacja dla Spiderdolmana 2 to z litości (i dlatego, że Geoff robi lachę dla Sony 24/7)
Opublikowano 14 listopada 20231 r 6 minut temu, ASX napisał: przecież jedyne nominacje dla Sony to te dla Spidermana w którego nawet nie grałeś bo jak sam mówiłeś nie lubisz rajtuzowców i nominacje dla filmów i seriali od Sony. Za to są nominacje dla exów z Sonki takich jak Final Fantasy i Baldur
Opublikowano 14 listopada 20231 r Dobrze, że chociaż GOTY w grudniu ląduje na najlepszej konsoli na rynku, po miesiącach testowania przez frajerów.
Opublikowano 14 listopada 20231 r ? Re4 był dostępny od premiery na xboxie chyba że piszesz o vice goty zeld 2 ale to ex switcha paolo
Opublikowano 14 listopada 20231 r Najbardziej oczekiwane gry? Oczywiście nic na tą x-padline, bo 24r kolejnym rokiem bez wartych uwagi gier w zielonym szambie. 15 minut temu, ASX napisał: przecież jedyne nominacje dla Sony to te dla Spidermana Nie kłam
Opublikowano 14 listopada 20231 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: chyba że piszesz o vice goty zeld 2 ale to ex switcha paolo W dniu 4.09.2023 o 15:12, Pupcio napisał: Dla mnie ogólnie po opadnięciu premierowego kurzu ta gra jest zawodem. Botw wzięło mnie z partyzanta i się zakochałem imo topka gier w jakie grałem, 0 trollingu i innego pierdolenia, ma swoje grzeszki ale i tak będę do niej wracał do końca żyćka i tak sobie mija 6 lat i dostaje totk na tej samej mapce, podziemiami na jedno kopyto i pięcioma wyspami na krzyż. Mechanika łączenia broni wydawała się super w zapowiedziach w samej grze wypada blado i wydaje się sztuką dla sztuki na dłuższą mete. Ultrahand jest super ale nie jestem jakimś wielkim fanem takich rzeczy w grach więc szczerze licze że seria nie pójdzie w tym kierunku bo wtedy prędzej czy później się z nią rozstane.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Zawód na nintendo to sufit dla waszych spierdolonych gierk na playstation
Opublikowano 14 listopada 20231 r 3 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Czy do wszystkich dotarło jaką klęską okazał się Starfield? wiecej ludzi gra w skyrim niz tego crapa
Opublikowano 14 listopada 20231 r Steam? To tylko najpopularniejsza platforma do grania na pc z 120 milionami aktywnych uzytkownikow.
Opublikowano 14 listopada 20231 r Od kiedy tak chętnie pakujesz PC do console wars? Może jakiś szybki raporcik, ilu graczy na Steam, przypominam: "najpopularniejsza platforma do grania na pc z 120 milionami aktywnych uzytkownikow", radzą sobie gierki od słony?
Opublikowano 14 listopada 20231 r Niech inne sklepy dogonią funkcjonalnością platformę grubego to wtedy pogadamy
Opublikowano 14 listopada 20231 r 2 hours ago, Shen said: zapomnieli, że taka gra wyszła, tak samo jak gracze Skoro tak lubisz statystyki: Starfield mial wzrost za nim osiagnal peak a pozniej powoli gracze odchodzili Tymczasem gry sony na pc: Peak i od razu nose dive. SP? Uncharted troche lepiej no ale przy peak 10,733 to nic dziwnego Ciekawe czy horizon forbidden west osiagnie nawet 50k na pc Edytowane 14 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 14 listopada 20231 r Ale wiesz że te gry wszyscy ograli na sony playstation i kupiły to tylko jakieś pece małpy typu pippolos żeby walić konia do grafiki nieosiągalnej gdzie indziej niż w grach od sony? a starfielda co ma 2 miesiące po prostu każdy ma w chuyu. Zresztą o czym my tu dyskutujemy, ta produkcja nie ma nawet nominacji do goty