Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo mocno nominowane w tym roku, ale totk I wonder to dwie perły, baldur3 rozbije bank wygranych, cieszy nominowanie HiFi rush w kilku kategoriach

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 736 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

image.thumb.png.431eabc9f7d7497e64ef1aa969b0b25d.png

image.thumb.png.f0573695b3dbc6b66d67dea9c521477a.png

7 nominacji dla Spidera to trochę dużo, ale co tam :P

4 minuty temu, Daffy napisał:

Nintendo mocno nominowane w tym roku, ale totk I wonder to dwie perły, baldur3 rozbije bank wygranych, cieszy nominowanie HiFi rush w kilku kategoriach

Tak, sporo zaskoczenie to brak nominacji dla Octopatha 2 w kategorii best RPG, akurat nie grałem, ale dosłownie każdy kto grał w OT2 i SoS mówi, że OT2 lepsze :D. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Głosy oddane na najlepszą produkcje roku :) 

Opublikowano

Miejsce starfielda jest w jebanym śmietniku bocie :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Standardowa ustawka zimeczków Sony i Geoff, przecież Spierdolman2 to powinien być w zawodzie roku, a na jego miejscu chociażby HiFiRush albo Starfield.

Sony 13 nominacji w takim roku - to trochę dużo, nawet jako JA muszę to powiedzieć, jednakże tak czy inaczej Alan i Baldur rozdzielą większość nagród w tym roku :). 

Bardzo cieszy niska ilość nominacji Zeldy, widać zbyt bezpieczny to był SEQUEL!!!! :) 

Opublikowano

Żebyś ty przypadkiem w śmietniku się nie znalazł. Zapewnię ci flashbacki z gimnazjum :)

2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Sony 13 nominacji w takim roku - to trochę dużo, nawet jako JA muszę to powiedzieć, jednakże tak czy inaczej Alan i Baldur rozdzielą większość nagród w tym roku :). 

Bardzo cieszy niska ilość nominacji Zeldy, widać zbyt bezpieczny to był SEQUEL!!!! :) 

Sam rozumiesz. Tak samo jak nie wierzę w recenzję gier AAA od dużych studiów tak i nie wierzę, że nie było lepszej gry niż Spierdolman 2 (7 nominacji!!). Po prostu kurwy z Sony musiały mieć swojego kandydata, bo Geoff wchodzi tym śmieciom do łóżka.

Opublikowano

Cyberpunk 2077 przeszedł chyba do historii :D - 4 nominacje

W roku wydania (2021, bo wyszedł w grudniu 2020, więc po TGA) miał 2 xD. 

Czyli w sumie 6x więcej niż Starfield :kaz:.

Opublikowano

Paolo nie rozumie że w wybraniu goty chodzi o wybranie najlepszej gry a nie yebanego skyrima w kosmosie na 7 :)  Ciekawe czy moje wnuki dożyją gdy xbox wygra goty hehe :)

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Paolo nie rozumie że w wybraniu goty chodzi o wybranie najlepszej gry a nie yebanego skyrima w kosmosie na 7 :)  Ciekawe czy moje wnuki dożyją gdy xbox wygra goty hehe :)

Niesamowite, że ostatecznie klon Bloodborne'a ma więcej nominacji od Starfielda xD. 

Todd weź już zmień ten silnik i gameplay w TES6 bo żal :D. 

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Tak, sporo zaskoczenie to brak nominacji dla Octopatha 2 w kategorii best RPG, akurat nie grałem, ale dosłownie każdy kto grał w OT2 i SoS mówi, że OT2 lepsze :D. 

15 nominacji, jak co roku Nintendo królem branży 

Opublikowano
43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Games for Impact:

• A Space for the Unbound
  • Chants of Sennaar
  • Goodbye Volcano High
  • Tchia
  • Terra Nil
  • Venba

a to co za kategoria? ok znalazłem For a thought-provoking game with a pro-social meaning or message.

51 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Starfield dostał TYLKO jedną nominacje w kategorii best RPG

No nie udało się ale nic dziwnego w roku gdzie przy BG3 każdy inny rpg to jest wydmuszka. 

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Marzyli zawsze o coopowej grze usłudze łatanej przez 5 lat? :)))

Teraz czasy są takie że to developerzy Sony częściej marzą o robieniu tego typu gier

Opublikowano
50 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Niesamowite, że ostatecznie klon Bloodborne'a ma więcej nominacji od Starfielda xD. 

Todd weź już zmień ten silnik i gameplay w TES6 bo żal :D. 

Po prostu tak jak Sony blokuje wydawanie gier na Xboxa tak i blokuje im nagrody GOTY. Przecież na tego Spidermana 2 to szkoda się wysrac, a typy dają 7 nominacji, w tym do GOTY. Jakby mogli to by do RPG roku go wrzucili, bo jest przecież crafting i levele. :kekw:

Kurwy z Sony na równi z fanami-psychopatami co przymykają oczy na ich niszczenie branży od środka.

Opublikowano

Starfield :kekw::kekw::kekw:

Eleganckie nominacje, cholernie ciężki wybór.

A Xbox tam gdzie zawsze. Czyli w dupie.

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

image.thumb.png.856ced7129e79878e33f7afce3a8025d.png

Widać tylko jedna gra jest faworytem. 

Rankingi GOAT za kilka lat z Baldurem Bożym przed Zeldami :fsg::fsg::fsg: 

Opublikowano

Botw będzie pamiętane do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej ten generyczny rpg z wampirkami już za 2 miesiące będzie mglistym wspomnieniem zagrywów :) 

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

image.thumb.png.856ced7129e79878e33f7afce3a8025d.png

Widać tylko jedna gra jest faworytem. 

Rankingi GOAT za kilka lat z Baldurem Bożym przed Zeldami :fsg::fsg::fsg: 

Jestem niesamowicie zdegustowany faktem, że tak wiele osób chce głosować na największy scam w dziejach gejmingu czyli dlc za 70$ jako grę roku. Jebane chuje dały parę wysepek, obesrane podziemia na jedno kopyto i ta sama mapę plus łączenie kija z jabłkiem jako ultra ficzer.

Opublikowano
4 hours ago, KrYcHu_89 said:

I tak chuja SP2 wygra. BG3, Nintendo i DLC do Cyberpunk wygra większość. 

Opublikowano

Sraczfield jedna nominacja hahaaha.

Wiadomka, że tylko BG3 i AW2 zasługują. Która by nie wygrała to będzie dobrze. Chociaż mimo, że dla mnie Alan, to 100% goty będzie dla BG3. 

Gownobox zero nominacji do goty od 20 lat, a teraz to już porażka na całej linii.

HyDra esportowiec roku. To co wyprawiał w CoD CDL było epickie. 

Jebac xboxa.

Brak Hogwart też dziwne, ale w sumie wydymuszka. 

Jebac xszmate

Ff16 za dużo nominacji. 

Muzyka i tyle by styklo.

Jebać xkurwe bez gier

Zelda xd xd kurwa Nintendo w tym roku nominacje z litości. No może ten Cipmin 4 fajny.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Sraczfield jedna nominacja hahaaha.

Wiadomka, że tylko BG3 i AW2 zasługują. Która by nie wygrała to będzie dobrze. Chociaż mimo, że dla mnie Alan, to 100% goty będzie dla BG3. 

Gownobox zero nominacji do goty od 20 lat, a teraz to już porażka na całej linii.

HyDra esportowiec roku. To co wyprawiał w CoD CDL było epickie. 

Jebac xboxa.

Brak Hogwart też dziwne, ale w sumie wydymuszka. 

Jebac xszmate

Ff16 za dużo nominacji. 

Muzyka i tyle by styklo.

Jebać xkurwe bez gier

Zelda xd xd kurwa Nintendo w tym roku nominacje z litości. No może ten Cipmin 4 fajny.

Wez jakies tabletki, bo coraz gorzej z twoja glowa.

Chyba, ze to jakas wscieklizna

Ja wiem, ze na plejkurwie susza, ale serio znajdz sobie inne hobby, bo zle ci to na banie robi chlopie

3 godziny temu, XM. napisał:

Jestem niesamowicie zdegustowany faktem, że tak wiele osób chce głosować na największy scam w dziejach gejmingu czyli dlc za 70$ jako grę roku. Jebane chuje dały parę wysepek, obesrane podziemia na jedno kopyto i ta sama mapę plus łączenie kija z jabłkiem jako ultra ficzer.

I to wszystko zapowiedzieli w trailerach, a ty i tak stales jak chuj w burdelu podniecony pod sklepem w kolejce na nocna premiere xD

Opublikowano
14 godzin temu, messer88 napisał:

Starfield się nie dostał? :niki:

zapomnieli, że taka gra wyszła, tak samo jak gracze:niki:

Przechwytywanie.JPG.ca9db7e00d58ac2486c383def255fc99.JPG