Opublikowano 14 listopada 20231 r Krychu jakie to uczucie że twoja gra życia ma średnią jak zawód roku na konsole o mocy kalkulatora i niższą średnią od chłopka co skacze po grzybach?
Opublikowano 14 listopada 20231 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: Krychu jakie to uczucie że twoja gra życia ma średnią jak zawód roku na konsole o mocy kalkulatora i niższą średnią od chłopka co skacze po grzybach? Xbox jeszcze uratuje z wersją GOTY reckami 10/10 od Xbox Magazine (chyba, że Series S jednak za słabe :D), sprawdźmy za 3 miesiące :D.
Opublikowano 15 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/330522/forza-customs-to-nowa-gra-z-serii-microsoftu-ostra-krytyka-produkcji.html Już wiadomo czemu FM tak olana.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Premierowy patch do Forzy was zajebie. To będzie ostateczna kompromitacja cwela*. Spoiler *serii GranTurismo
Opublikowano 15 listopada 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Premierowy patch do Forzy was zajebie. To będzie ostateczna kompromitacja cwela*. A co? Jest jakas gra „Paolo Racing In Lobotomia Room”?
Opublikowano 15 listopada 20231 r Najlepsze 1st party, największa różnorodność, najlepszy abonament, najlepsze retro, a to wszystko bez ograniczeń sprzętowych. Xbox? PLATFORMA ostateczna
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja szanuje użytkowników xboxa bo wiem że sie dorobili w życiu. Inaczej chyba nie tracili by tyle pieniędzy na tak bezużyteczny sprzęt
Opublikowano 15 listopada 20231 r Zapomniałem kupić baterii w sklepie do xpada. Czy da się na kablu grać?
Opublikowano 15 listopada 20231 r Jak tam Pupcio Hogwarts Legacy na switch? Przeciez to wyglada gorzej niz gra na ps2
Opublikowano 15 listopada 20231 r 44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Premierowy patch do Forzy was zajebie. Forza Motorsport (2023) powinna dostać tytuł: ,,najbardziej nie wiadomo kurwa dla kogo 2023''. Nie znam a już na 100% nie było w tym roku dużej premiery gry tak bardzo nie wiem dla kogo. Nie mam pojęcia kto mógłby w tym tytule spędzić dłuższy czas, nie miałbym pojęcia komu mógłbym to polecić, nie znam też nikogo kto chciałby pozostać w tej grze dłużej aby...? No kurwa co. Nie wiem na chuj to wyszło, nie wiem dla kogo. Gdy ta gra jest na rynku to nic a jakby jej nie było to nic.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja to mam nadzieje, ze MS wypusci PGR. Ale pewnie to zjebia nawet jak by dali projektowi szanse
Opublikowano 15 listopada 20231 r 24 minuty temu, Ryuk napisał: Jak tam Pupcio Hogwarts Legacy na switch? Przeciez to wyglada gorzej niz gra na ps2 Jakie to uczucie widząc że trup o mocy zegarka casio ma lepsze wsparcie od xboxa?
Opublikowano 15 listopada 20231 r 19 minut temu, Krzysztof93 napisał: Forza Motorsport (2023) powinna dostać tytuł: ,,najbardziej nie wiadomo kurwa dla kogo 2023''. Nie znam a już na 100% nie było w tym roku dużej premiery gry tak bardzo nie wiem dla kogo. Nie mam pojęcia kto mógłby w tym tytule spędzić dłuższy czas, nie miałbym pojęcia komu mógłbym to polecić, nie znam też nikogo kto chciałby pozostać w tej grze dłużej aby...? No kurwa co. Nie wiem na chuj to wyszło, nie wiem dla kogo. Gdy ta gra jest na rynku to nic a jakby jej nie było to nic. Klasyczny casus GAASa - dużo wody musiało upłynąć nim GTSport/7, DriveClub, multi Halo Infinite czy Sea of Thieves stały się dobrymi grami. Ja tam nie mam zamiaru tracić czas na betę i poczekam sobie aż łaskawie T10 doszlifuje Motorsport który zapewni mu należyty tytuł najlepszego stymulatora na konsolach.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Hogwart to i tak fałszywy mesjasz, obserwuję jak żona w to gra i samemu nie mam ochoty.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 19 minut temu, Czoperrr napisał: Hogwart to i tak fałszywy mesjasz Co? Ta gra nigdy nie miała być żadnym mesjaszem, przed premierą wszyscy skreślali to studio i nie wierzyli w ten tytuł, a wyszła naprawdę solidna, dla fanów HP świetna gra i ogromny sukces wydawcy. Tytuł zrobiony z pasją i na pewno pozytywna niespodzianka tego cholernie mocnego roku. Mesjasz to miał być Starfield i się na pysk wyjebał, aż do dzisiaj huczy. Śmieje się z niego cała branża, a Game Awards przybiło gwóźdź do trumny. Tak się kończy pompowanie balonika. Zresztą Hogwart ostateczne wykręcił lepszą ocenkę od Starbeki, co jest kolejnym policzkiem dla zielonych i dowodem, że obiecanki cacanki tylko szkodzą. Edytowane 15 listopada 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 15 listopada 20231 r 32 minutes ago, Pupcio said: Jakie to uczucie widząc że trup o mocy zegarka casio ma lepsze wsparcie od xboxa? Nie wiem, nie gram na xbox.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Klasyczny casus GAASa - dużo wody musiało upłynąć nim GTSport/7, DriveClub, multi Halo Infinite czy Sea of Thieves stały się dobrymi grami. Tylko, że Forza Motorsport (2023) nie ma żadnych dobrych podstaw, na których można by było coś zbudować. Ta gra już umarła. Dodatkowo warto za każdym razem przypominać, że przerwa między 7 a FM 2023 była najdłuższa w serii co zaowocowało ,,najbardziej nie wiadomo kurwa dla kogo grą 2023''.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 6 minut temu, Krzysztof93 napisał: Tylko, że Forza Motorsport (2023) nie ma żadnych dobrych podstaw, na których można by było coś zbudować. Ta gra już umarła. Dodatkowo warto za każdym razem przypominać, że przerwa między 7 a FM 2023 była najdłuższa w serii co zaowocowało ,,najbardziej nie wiadomo kurwa dla kogo grą 2023''. Oczywiscie, ze ma - to świetna technologicznie gra, z najlepszym na rynku modelem jazdy oraz zniszczeń i mnóstwem fenomenalnych torów. Jedyne czego jej brakuje to content i szlify, to przyjdzie z czasem. Wiec ustawiona jest już na starcie, bo jest po prostu najlepszym RACEREM na rynku i najlepiej realizuje swoje główne założenie. Czego nie można powiedzieć o GT7 które wydaje się być wszystkim - symulatorem robienia zdjęć, oglądania powtórek, zbierania samochodów, ale ściganie jest tam na szarym końcu.