Opublikowano 15 listopada 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Oczywiscie, ze ma - to świetna technologicznie gra, z najlepszym na rynku modelem jazdy oraz zniszczeń i mnóstwem fenomenalnych torów. Wolę się posługiwać opiniami ludzi głęboko zanurzonych w tematy wyścigów/symulatorów niż kolesia z Xboxem i padzikiem, który ma marzenia i urojenia.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 9 minut temu, Krzysztof93 napisał: Wolę się posługiwać opiniami ludzi głęboko zanurzonych w tematy wyścigów/symulatorów niż kolesia z Xboxem i padzikiem, który ma marzenia i urojenia. i wychodzi, że to najlepsza gra wyścigowa na rynku jeśli chodzi o system jazdy, odwzorowania naturalnego zachowania aut i ich zużycia oraz zniszczeń Ja wiem, że klapy modliły się aby Forza była niewypałem, ale ups - od lat T10 rozdaje karty, a GT jedzie na wspomnieniach fanów kiedy nie było na konsolach żadnego innego punktu odniesienia. Łatwiej wtedy wmawiać sobie, że Sony jest niepokonane.
Opublikowano 15 listopada 20231 r TKA- The Krzysztof Awards w kategoriach własnych - nie strasz, nie strasz bo się zesrasz: Starfield - wiosenne pośmiewisko: Redfall - nie wiadomo dla kogo to powstało: Forza Motorsport (2023) - jesienne pośmiewisko: Starfield - posrali się w gacie z radości i będą o tym gadać przez następne 3 lata: Hi-Fi Rush W mojej gali nagród nikt nie zapomni o Microsoft 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: i wychodzi, że to najlepsza gra wyścigowa na rynku jeśli chodzi o system jazdy, odwzorowania naturalnego zachowania aut i ich zużycia oraz zniszczeń no totalnie nie, twoje urojenia nie pokrywają się z rzeczywistością. Trzymam kciuki, że w produkcji na Xtrupy jest coś w stylu ,,Bigos Cooking Simulator'' żebyście mogli nagotować sobie elektronicznego bigosu na xboxowy ból dupy.
Opublikowano 15 listopada 20231 r Jasne Krzysiu, wypieraj to dalej. Może jak będziesz dalej wytrwale ciągnął laskę dla Soniarzy jebanych to może w końcu dostaniesz jakąś grę którą faktycznie robi coś dobrze w gatunku w którym startuje.
Opublikowano 15 listopada 20231 r No i widzisz. Pełna urojeń głowa chłopca z Xtrupem. Kiedy ja ostatnio coś o Sony? Paolo ja po prostu rucham Xboxa rucham go
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ja myślałem, że białostocki Pawcio ma po prostu specyficznt gust growy, co nawet szanowałem, a uparcie robi z siebie debila w CW bo to... CW.. ale ostatnio pokazał, że on tak na serio Co ten xbox robi z ludźmi...
Opublikowano 15 listopada 20231 r Klapy, wasza opinia się nie liczy, gdyż oparta jest jedynie na latach tresury, a nie doświadczeń.
Opublikowano 15 listopada 20231 r On 11/14/2023 at 11:25 AM, Donatello1991 said: MFS Google map nikogo. Swoją drogą jak baldur 3 nie wyjdzie do 7 grudnia na xboxy to Sony ma goty exa. Wyglada,ze w grudniu ale nie przed TGA
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ale sobie Sony załatwiło exa. BG3 pogromca Starfielda jak ten pogromca Diablo 4 co to miał wyjść wyłącznie na PS4.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 2 hours ago, Donatello1991 said: Czyli Sony Goty PC goty przestan krasc gry ja wiem, ze sony gowno wydalo ale nie kradnij Edytowane 15 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 16 listopada 20231 r Jednego XSX nie można odmówić. Świetna konsola do retro. Właśnie ściągam sobie gierkę z 2005 roku. Podobno spoczko.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Chore, że 5 z tych fantastycznych gier na ekranie (+ remake 6.) można znaleźć w GamePassie, a to wszystko za cenę dania w restauracji. Najlepszy abonament na rynku? Nie, abonament bezkonkurencyjny.
Opublikowano 16 listopada 20231 r retro to ty masz internet donatello oj ps portal będzie się KRZTUSIŁ
Opublikowano 16 listopada 20231 r Kolego xszrot jest przez WiFi a Sonka boża przez Ethernet. FIBRA czyli po polsku światłowód. Taki starfield to 35 minut ściągania normalnie. Portal będzie chodził jak złoto. Gdybym kupił. Patrz jaka instalacje zrobiłem. Kabel ethernet 20 metrów, bo router na dole.
Opublikowano 16 listopada 20231 r 52 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Xbox pije wodę z żelazka Tzn z ciebie robocop?
Opublikowano 16 listopada 20231 r 1 hour ago, Donatello1991 said: FIBRA czyli po polsku światłowód. Swoją drogą kup sobie https://m.ceneo.pl/335689 i dzięki temu każde urządzenie będzie mogło być na kablu Edytowane 16 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 16 listopada 20231 r Tymczasem u Donka "Ścisz mi to kurwa gówniarzu, albo słuchawki sobie załóż, oglądamy z tatą Plebanię" Klimatowo jest Edytowane 16 listopada 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 16 listopada 20231 r Shen koneser gównianych gier, energetyków i patostreamów orientuje się w gównianych serialach? Zaczynam widzieć tu pewną konsekwencję.