Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Oczywiscie, ze ma - to świetna technologicznie gra, z najlepszym na rynku modelem jazdy oraz zniszczeń i mnóstwem fenomenalnych torów.

Wolę się posługiwać opiniami ludzi głęboko zanurzonych w tematy wyścigów/symulatorów niż kolesia z Xboxem i padzikiem, który ma marzenia i urojenia.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Wolę się posługiwać opiniami ludzi głęboko zanurzonych w tematy wyścigów/symulatorów niż kolesia z Xboxem i padzikiem, który ma marzenia i urojenia.

i wychodzi, że to najlepsza gra wyścigowa na rynku jeśli chodzi o system jazdy, odwzorowania naturalnego zachowania aut i ich zużycia oraz zniszczeń

Ja wiem, że klapy modliły się aby Forza była niewypałem, ale ups - od lat T10 rozdaje karty, a GT jedzie na wspomnieniach fanów kiedy nie było na konsolach żadnego innego punktu odniesienia. Łatwiej wtedy wmawiać sobie, że Sony jest niepokonane. :)

Opublikowano

TKA- The Krzysztof Awards
w kategoriach własnych
- nie strasz, nie strasz bo się zesrasz: Starfield
- wiosenne pośmiewisko: Redfall
- nie wiadomo dla kogo to powstało: Forza Motorsport (2023)
- jesienne pośmiewisko: Starfield
- posrali się w gacie z radości i będą o tym gadać przez następne 3 lata: Hi-Fi Rush

W mojej gali nagród nikt nie zapomni o Microsoft

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

i wychodzi, że to najlepsza gra wyścigowa na rynku jeśli chodzi o system jazdy, odwzorowania naturalnego zachowania aut i ich zużycia oraz zniszczeń

no totalnie nie, twoje urojenia nie pokrywają się z rzeczywistością. Trzymam kciuki, że w produkcji na Xtrupy jest coś w stylu ,,Bigos Cooking Simulator'' żebyście mogli nagotować sobie elektronicznego bigosu na xboxowy ból dupy.

Opublikowano

No i widzisz. Pełna urojeń głowa chłopca z Xtrupem. Kiedy ja ostatnio coś o Sony?
Paolo ja po prostu rucham Xboxa darioforum.jpg.77abc7a275d4d26ad9029ffa1d278e36.jpg rucham go

Opublikowano

Ja myślałem, że białostocki Pawcio ma po prostu specyficznt gust growy, co nawet szanowałem, a uparcie robi z siebie debila w CW bo to... CW.. ale ostatnio pokazał, że on tak na serio :turned:

Co ten xbox robi z ludźmi...

Opublikowano

Żeby być przegranym trzeba być nominowanym :kekw:

Opublikowano
On 11/14/2023 at 11:25 AM, Donatello1991 said:

MFS Google map nikogo.

Swoją drogą jak baldur 3 nie wyjdzie do 7 grudnia na xboxy to Sony ma goty exa.

image.png.445cec08a87c0f6d217a711230e1636f.png
Wyglada,ze w grudniu ale nie przed TGA

Opublikowano
2 hours ago, Donatello1991 said:

Czyli Sony Goty

PC goty przestan krasc gry :master: ja wiem, ze sony gowno wydalo ale nie kradnij 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

retro to ty masz internet donatello :nosacz3: oj ps portal będzie się KRZTUSIŁ

Opublikowano

Kolego xszrot jest przez WiFi a Sonka boża przez Ethernet. FIBRA czyli po polsku światłowód. Taki starfield to 35 minut ściągania normalnie. Portal będzie chodził jak złoto. Gdybym kupił.

Patrz jaka instalacje zrobiłem. Kabel ethernet 20 metrów, bo router na dole.

20231116_093555.jpg

Opublikowano

Fajna tapeta i nalepki na szafce donatello

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

FIBRA czyli po polsku światłowód.

what-did.gif

Swoją drogą kup sobie 

https://m.ceneo.pl/335689 
i dzięki temu każde urządzenie będzie mogło być na kablu 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Tymczasem u Donka

"Ścisz mi to kurwa gówniarzu, albo słuchawki sobie załóż, oglądamy z tatą Plebanię"

Klimatowo jest 

Edytowane przez drozdu7