Opublikowano 16 listopada 20231 r Gôwno bez gier bije rekordy, a najlepszy sprzęt na rynku z najlepszymi grami starci do poprzednika. Gracze to rak.
Opublikowano 16 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Pupcio napisał: woo wysatrczy kupić sprzęt za 2k i dostaje się identycznie wyglądającego ubi raka?! Brzmi jak super interes! Nanomachines
Opublikowano 16 listopada 20231 r Pierdstejszyn biorą tylko dla trzech gierek, cod, fortnite i fifa, reszta gier ich nie interesuje, dlatego nie dziwi mnie taki wysoka sprzedaż dla szrotowych gierek, gdzie głównym źródłem utrzymywania tych twórców jest sprzedaż skórek, kart i dziadostwa.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Gram po przerwie w Starfielda. Zrobiłem wcześniej 13h 28 min. No i super się gra. Wystarczy zrozumieć, że to gra AA.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Ja tam chyba tylko chwilę wytrzymałem z tym kasztanem. Dla poziom spierdolenia i zacofania Starfielda i Redfalla jest taki sam. Dobrze, że wyszło w tym roku cudowne Hi-Fi Rush i w porywach dobra Forza bo poziom chujozy byłby jeszcze większy niż na plejsrace pięć. Najgorsza generacja ever. Edytowane 16 listopada 20231 r przez Ins
Opublikowano 17 listopada 20231 r Nie no nowa generacja dla mnie to przede wszystkim dyski SSD, jakieś ficzery typu quick resume i ogólna wygoda jakieś sejwy w chmurze itp. Jakieś 80% czasu to multiplatformy które dostarczają generalnie mocniej niż exy. Pod względem gameplayu to chyba właśnie exy zawodzą najbardziej, stojąc najmocniej w poprzedniej generacji. To są niby wizytówki branży ale gdzie rozwój AI, fizyki? Często to tylko główna historia i zadania poboczne rodem z przedszkola. Edytowane 17 listopada 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 17 listopada 20231 r Gorszy x-sort jaki zdziwiony, że 11 rok z rzędu trzymają pod tv kupę guwna z żółtymi crapami.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Normalne zachowanie. Sony dostało nominację rzutem na taśmę. To 90 dla Spidermana jest naciągane jak oskar dla DiCaprio.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Oburzenie bo Starfielda nie nominowali? xDDD Może też się obruszyli bo Redfall nie ma na listach? Nich się cieszą, że w ogóle ma nominacje w sekcji RPG, bo nawet tutaj nie powinno być tego kasztana.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tlou2 na PS5 już na serwerach . 5te podejscie incoming.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Niebieskie frajery gdy Sony ZNÓW TO ZROBIŁO dostarczając w 2024 całe gówno i remaster 4-letniej gry za 350zł.
Opublikowano 17 listopada 20231 r To będzie GOTY. Niech nazwia TLOU2 Remake to dostanie nominacje. Skoro Re4 dostało to i tlou się należy jak psu buda!
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ja to ta wzruszona dziewczynka. Na TGA trailer i na końcu trailera - PURCHASE NOW! I wykładam 3 bomby, albo 4 za Deluxe. Edytowane 17 listopada 20231 r przez Szermac
Opublikowano 17 listopada 20231 r Przypominam, że Skyrim, gta5, w3 wydano po kilka razy. Zatem. I TLOU2 się należy.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Tlou2 na PS5 już na serwerach . 5te podejscie incoming. Może tryb multi dorzucą
Opublikowano 17 listopada 20231 r 2 godziny temu, YETI napisał: Gorszy x-sort jaki zdziwiony, że 11 rok z rzędu trzymają pod tv kupę guwna z żółtymi crapami. na co oni liczyli? na xboxa nie wyszła żadna dobra gra w tym roku, a poziom wypowiedzi taki sam jak wezyra na forum, więc nie dziwi
Opublikowano 17 listopada 20231 r 7 minut temu, drozdu7 napisał: Może tryb multi dorzucą GOTY 2024 Godzinę temu, Donatello1991 napisał: To będzie GOTY. Niech nazwia TLOU2 Remake to dostanie nominacje. Skoro Re4 dostało to i tlou się należy jak psu buda! Haha, ale to by był markjeting :):)
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ale wiecie że wy rzucacie tym GOTY przy każdej kolejnej grze i dziś jest to wyprany z jakiejkolwiek wartości sloganik