Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

woo wysatrczy kupić sprzęt za 2k i dostaje się identycznie wyglądającego ubi raka?! Brzmi jak super interes! 

Nanomachines

image.thumb.png.064b80059ea3acd4d777fdb4d74bc5aa.png

Opublikowano
56 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Nanomachines

image.thumb.png.064b80059ea3acd4d777fdb4d74bc5aa.png

image.png.a02c1d5e5c8aed02d1c4ea3c5d852d17.png

Opublikowano

Pierdstejszyn biorą tylko dla trzech gierek, cod, fortnite i fifa, reszta gier ich nie interesuje, dlatego nie dziwi mnie taki wysoka sprzedaż dla szrotowych gierek, gdzie głównym źródłem utrzymywania tych twórców jest sprzedaż skórek, kart i dziadostwa. 

Opublikowano

Donek, co ty pierdolisz.

Opublikowano

Ja tam chyba tylko chwilę wytrzymałem z tym kasztanem. Dla poziom spierdolenia i zacofania Starfielda i Redfalla jest taki sam. 

Dobrze, że wyszło w tym roku cudowne Hi-Fi Rush i w porywach dobra Forza bo poziom chujozy byłby jeszcze większy niż na plejsrace pięć.

Najgorsza generacja ever.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie no nowa generacja dla mnie to przede wszystkim dyski SSD, jakieś ficzery typu quick resume i ogólna wygoda jakieś sejwy w chmurze itp.

Jakieś 80% czasu to multiplatformy które dostarczają generalnie mocniej niż exy. Pod względem gameplayu to chyba właśnie exy zawodzą najbardziej, stojąc najmocniej w poprzedniej generacji. To są niby wizytówki branży ale gdzie rozwój AI, fizyki? Często to tylko główna historia i zadania poboczne rodem z przedszkola.

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Gorszy x-sort jaki zdziwiony, że 11 rok z rzędu trzymają pod tv kupę guwna z żółtymi crapami.

:jim:

Opublikowano

Oburzenie bo Starfielda nie nominowali? xDDD Może też się obruszyli bo Redfall nie ma na listach?

Nich się cieszą, że w ogóle ma nominacje w sekcji RPG, bo nawet tutaj nie powinno być tego kasztana. 

Opublikowano
7 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Tlou2 na PS5 już na serwerach :fsg:. 5te podejscie incoming. 

:banderas:

Opublikowano

Ja to ta wzruszona dziewczynka. Na TGA trailer i na końcu trailera - PURCHASE NOW! I wykładam 3 bomby, albo 4 za Deluxe.

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

wygląda że AW2 jest dobra gra ale nie wpłynęło to na sprzedaż 

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Tlou2 na PS5 już na serwerach :fsg:. 5te podejscie incoming. 

Może tryb multi dorzucą 

:)

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Gorszy x-sort jaki zdziwiony, że 11 rok z rzędu trzymają pod tv kupę guwna z żółtymi crapami.

:jim:

na co oni liczyli? na xboxa nie wyszła żadna dobra gra w tym roku, a poziom wypowiedzi taki sam jak wezyra na forum, więc nie dziwi

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Może tryb multi dorzucą 

:)

:fsg:

GOTY 2024

Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To będzie GOTY. Niech nazwia TLOU2 Remake to dostanie nominacje. Skoro Re4 dostało to i tlou się należy jak psu buda!

Haha, ale to by był markjeting :):)

Opublikowano

Ale wiecie że wy rzucacie tym GOTY przy każdej kolejnej grze i dziś jest to wyprany z jakiejkolwiek wartości sloganik