Opublikowano 21 listopada 20231 r 3 minuty temu, Daffy napisał: pseudo pecety bez tożsamości Idealny opis Steam Beki
Opublikowano 21 listopada 20231 r 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: bo branża gier z abonamentem to chyba nic poza WoWem FF 14 AR i dodatki to chyba najpopularniejsza gra MMO obecnie.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 8 minut temu, aph napisał: FF 14 AR i dodatki to chyba najpopularniejsza gra MMO obecnie. Na szczęście Król jest tylko jeden.
Opublikowano 22 listopada 20231 r PlayStation najlepsza konsola dla tatuśka Jeśli jesteś najniższą formą inteligentnego życia w domu, jeśli Twoje życie polega tylko na zarabianiu na dom, jeśli wszyscy domownicy mają prawo do ulubionej rozrywki za wyjątkiem Ciebie, jeśli nienawidzisz tej starej kurwy a dzieci wydają się obce i podobne bardziej do kolegi z pracy twojej baby niż do Ciebie to u nas w Sony znajdziesz wszystko czego Ci trzeba. PlayStation 5 Digital: najnowsza konsola od Sony bez napędu, który swoją pracą zagłuszałby myśli i słowa Twojej baby, my doskonale wiemy, że gorsze od jej pierdolenia jest tylko jej narzekanie i wąty. Stąd z naszej konsoli wyjebaliśmy napęd na płyty aby nic nie zagłuszało jej Tik Toków w telefonie, rozmowy z matką i burzy myśli gdy zastanawia się nad tym co założy jutro na swoje przeorane dupsko. PlayStation Portal: długo wybierałeś telewizor, byłeś jak łowca gdy szukałeś okazji na zakup ogromnego panelu oled do salonu, ale to koniec twojej zabawy z tym sprzętem. YouTube Kids i Player piękny chłopcze. Zawsze znajdzie się jakiś serial, kreskówka czy program rozrywkowy. Top Model? Tylko na oled Doba ma 24h a rodzina ma pomysły na oglądanie treści na 25h dziennie. Stąd wychodzimy naprzeciw twoim oczekiwaniom, za jedynie 999 zł możesz nabyć nasz najnowszy spust sprzętowy PlayStation Portal. Ekran z padem do gry zdalnej z Twojego PlayStation 5 w sam raz na Twoje potrzeby, już nie potrzebujesz telewizora my to wiemy i Twoi bliscy też! PlayStation VR 2: umówmy się, ona Cię już nie kocha i Ty jej też dlatego nie przejmuj się jej drwinami i szyderą gdy robisz z siebie debila w hełmie i ruszasz się jak pierdolony rezus. Do gry w naszej rzeczywistości wirtualnej także nie potrzebujesz telewizora a wyobraź sobie tylko, że wystarczy chwila i nasz system VR przeniesie Cię do miejsc gdzie nigdy nie było i nie będzie twojej rodziny! Piękne? W chuj! Trochę nam nie idzie produkcja gierek na ten sprzęt ale jest sporo dobrych pozycji, które możesz kupić i nie grać bo i tak nie masz na to czasu bo dziś przychodzą teściowie z całym pudłem metaforycznych szpilek, które będą Ci wbijać przy każdej okazji, Miłej niedzieli frajerze! Masz już wszystko, konsola w salonie, portal w szufladzie i VR spakowany w pudło w szafie? To weź to wszystko WYPIERDOL bo facet facet to ma wiercić, majsterkować, rowerem jeździć z synem listonosza, masz już tyle lat kurwa i nadal gierki? Szkoda słów na Ciebie, idź spać bo jutro do roboty, ktoś musi zarabiać na ten pierdolnik.
Opublikowano 22 listopada 20231 r https://www.reuters.com/technology/sony-facing-79-bln-mass-lawsuit-over-playstation-store-prices-2023-11-21/ Sonka ruchala na kase graczy? Nowe, nie znalem
Opublikowano 22 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/330877/ps5-ze-143-wzrostem-zainteresowania-w-europie-xbox-series-x-s-z-52-gorsza-sprzedaza.html Haha x kurwa bez gier, jakości i honoru.
Opublikowano 22 listopada 20231 r 25 minutes ago, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/330877/ps5-ze-143-wzrostem-zainteresowania-w-europie-xbox-series-x-s-z-52-gorsza-sprzedaza.html Haha x kurwa bez gier, jakości i honoru. A i tak Xbox divison do 2 lat będzie miał większy revenue niż Sony
Opublikowano 22 listopada 20231 r Ostatnio spędzam czas na Switchu, ale chciałem zobaczyć co tam za promki na dużych konsolach. No i jak włączyłem sobie XSX, to aż w uszach zadzwieczal mi Zbyszek Wodecki "lubię wracać tam gdzie byłem już". Wskoczyłem na plejke i już Zbyszka nie było słychać:(
Opublikowano 22 listopada 20231 r 7 minut temu, drozdu7 napisał: Wskoczyłem na plejke i już Zbyszka nie było słychać:( Mało Zbyszka ostatnio:(
Opublikowano 22 listopada 20231 r 14 minut temu, drozdu7 napisał: Ostatnio spędzam czas na Switchu, ale chciałem zobaczyć co tam za promki na dużych konsolach. No i jak włączyłem sobie XSX, to aż w uszach zadzwieczal mi Zbyszek Wodecki "lubię wracać tam gdzie byłem już". Wskoczyłem na plejke i już Zbyszka nie było słychać:( Jak XSX to tylko eneba i argentyna lub turas. Mozna mase dobra kupic za grosze
Opublikowano 22 listopada 20231 r 35 minut temu, Pierre Deck napisał: Jak XSX to tylko eneba i argentyna lub turas. Mozna mase dobra kupic za grosze Oczywiście słyszałem o tym, jednak mój magazynierski mózg nie ogarnia tego tematu
Opublikowano 22 listopada 20231 r 56 minut temu, drozdu7 napisał: Oczywiście słyszałem o tym, jednak mój magazynierski mózg nie ogarnia tego tematu sprawa prosta jak jabanie. Sciagasz apke VPN.LAT na telefon kupujesz kody na eneba, kinguin czy innej strony z kluczykami, ustawiasz na tel kraj z ktorego jest kod i klikasz connect (pojawia sie ikonka VPN) wbijasz na strone redeem.microsoft.com (wczesniej sie zaloguj, bo przy VPN net zamula) wpisujesz kod i masz gre na swoim polskim koncie na konsoli. Wylaczasz apke VPN i koniec. CIeszysz sie grami za ułamek polskiej ceny. wpisanie kodu z odpaleniem apki to max 1 minuta roboty przykladowe ceny za moje zakupy: Edytowane 22 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 22 listopada 20231 r Hideo - bozek graczykow, co symulator kuriera pyszne.pl jest wg nich mesjaszem gejmingu
Opublikowano 23 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/330939/playstation-portal-z-lepsza-sprzedaza-od-xboksow-series-x-s-w-hiszpanii-ps5-ze-znakomitym-tygodniem.html Ahahahahahahahahahahahahaha Kompromitacja Spencera i działu xszczoch po całości ahahahahah
Opublikowano 23 listopada 20231 r 13 minut temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/330939/playstation-portal-z-lepsza-sprzedaza-od-xboksow-series-x-s-w-hiszpanii-ps5-ze-znakomitym-tygodniem.html Ahahahahahahahahahahahahaha Kompromitacja Spencera i działu xszczoch po całości ahahahahah Hiszpania drugą Francją :).
Opublikowano 23 listopada 20231 r PlayStation Portal z lepszą sprzedażą od Xboksów Series X|S w Hiszpanii. PS5 ze znakomitym tygodniem (ppe.pl) Marka PlayStation silna jak nigdy
Opublikowano 23 listopada 20231 r 24 minuty temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/330939/playstation-portal-z-lepsza-sprzedaza-od-xboksow-series-x-s-w-hiszpanii-ps5-ze-znakomitym-tygodniem.html Ahahahahahahahahahahahahaha Kompromitacja Spencera i działu xszczoch po całości ahahahahah No możesz tak to widzieć. Można też spojrzeć na to z innej strony. Mianowicie klapy kupią każde guwno, każde byle z logo Sony. I jeszcze będą racjonalizować ten zakup, szukać plusów, wady deprecjonować oraz przekonywać wszystkich dookoła że nie dali się poraz kolejny wyruchać
Opublikowano 23 listopada 20231 r Można rzec że na każdym rynku zachodnim tak samo jest. Dyskredytowanie Hiszpanii jest trochę śmieszne zważywszy na to, że najbardziej świadomi gracze świata czyt. Polacy odchodzą od standardów do czasu ujawnienia wyników na których króluje The Sims,CoD, AC czy gta. Gry którymi określa się inteligencję krajów zachodnich. 5 minut temu, drozdu7 napisał: No możesz tak to widzieć. Można też spojrzeć na to z innej strony. Mianowicie klapy kupią każde guwno, każde byle z logo Sony. I jeszcze będą racjonalizować ten zakup, szukać plusów, wady deprecjonować oraz przekonywać wszystkich dookoła że nie dali się poraz kolejny wyruchać Można też to widzieć, że najmniej potrzebna konsola czyt. Portal sprzedaje się lepiej od teoretycznie bardzo potrzebnego na rynku xboxa. Edytowane 23 listopada 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 23 listopada 20231 r Nie zmienia to faktu, że plejkurwa 5 pluje na dorobek swoich poprzedników i nie mam zamiaru dopłacać do tego procederu tylko xbox, tylko steam deck i laptok z gamepassem. Następna generacja full PC i wywalone jajca na biedakonsole.
Opublikowano 23 listopada 20231 r Ludzie wolą kupić byle jaki wyświetlacz Sony niż flagową konsolę M$? Dominacja. Wpierdol