Opublikowano 23 listopada 20231 r 12 minut temu, Donatello1991 napisał: konsola czyt. Portal Ja bym to nazwał przystawką, a nie konsolą. Bo bez plejki5 to przecież jest huja warte.
Opublikowano 23 listopada 20231 r Konsola z prockiem gorszym niż był w commodore gdzie nawet scena ma bekę że jest tak słaby że nawet nie ma po co mody robic i łamać zabezpieczenia bo nawet tetrisa to nie pociągnie Yebany ekran z połamanym padem za tysiaczka ale klapy to kupują xddd Edytowane 23 listopada 20231 r przez Daffy
Opublikowano 23 listopada 20231 r Beka, że jak jesteś w hotelu gdzie jest WiFi dostępne po zalogowaniu się to nawet tego nie zrobisz bo nie ma przeglądarki
Opublikowano 23 listopada 20231 r Powiedział Gaben do ziomków patrząc na wyniki sprzedaży komputerka steam beki
Opublikowano 23 listopada 20231 r 7 minut temu, Pupcio napisał: Powiedział Gaben do ziomków patrząc na wyniki sprzedaży komputerka steam beki
Opublikowano 23 listopada 20231 r Portal to jest dopiero beka. Jeden z najbardziej niepotrzebnych gadżetów w historii, dumnie nazywany konsolą xd Bez wifi to chyba tylko donatello znalazłby zastosowanie dla tej zabawki
Opublikowano 23 listopada 20231 r słychać wycie? ZNAKOMICIE! ale ich piecze dupcia wprawne ucho między godziną 03:00 a 03:30 może usłyszeć ryk użytkowników Steam Decka powodowany traumatycznym przeżyciem gdy dowiedzieli się, że są ludzie walący kloca na ich pseudo konsolkę ,,przenośną'' 8 minut temu, drozdu7 napisał: Portal to jest dopiero beka. Jeden z najbardziej niepotrzebnych gadżetów w historii, dumnie nazywany konsolą xd na poprzedniej stronie masz opisane co i po co jeśli chodzi o PlayStation. Konsola? Zależy kto pisze bo w sklepie Mariana i Barbary widnieje jako ,,kontroler''. Nazywać to gówno konsolą to już szczyt xd
Opublikowano 23 listopada 20231 r Mnie to bawi jak nieraz na forumku załącza się obrona "prawdziwej konsolowosci". Jak teraz jest nagonka na Steam Decka, bo to nie konsola. No nie wiem, z tego co widzę to oferuje praktycznie takie same doświadczenie jak inne sprzęty, wszak ma te same gry. Tak samo przecież Xbox nie pasuje do obrazu true gamingu. Jeszcze czekam aż zaraz ktoś wyjebie o kolebce grania, Japonii, tradycjach. A tak naprawdę to te małe żółte fjuty najmocniej dymają od lat już.
Opublikowano 23 listopada 20231 r Chociaż robią dobre gry w przeciwieństwie do tych zachodnich gaasowych ubi maszynek
Opublikowano 23 listopada 20231 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Mnie to bawi jak nieraz na forumku załącza się obrona "prawdziwej konsolowosci". nie wiem jak inni ale ja po prostu mam ubaw jak steam deckowcom pękają odbyty ze złości, nie mam w tym ambitnego celu po prostu śmiesznie piszczą jak się ich depcze na chodniku nie ma świętości, cała ta branża to jest śmiechowisko i burdel
Opublikowano 23 listopada 20231 r 10 minut temu, drozdu7 napisał: Jeszcze czekam aż zaraz ktoś wyjebie o kolebce grania, Japonii, tradycjach. summon @Pupcio
Opublikowano 23 listopada 20231 r Piękny ból dupy bolodupców z tym udawanym dystanSIKIEM. Spokojnie zadbamy by bolało jeszcze bardziej
Opublikowano 23 listopada 20231 r fajny tracker do goty https://goty.gamefa.com/ Edytowane 23 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 23 listopada 20231 r DLC i Early Access w topce, niesamowita branża. Jeszcze czekam na Spierdolmana 2.
Opublikowano 23 listopada 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: DLC i Early Access w topce, niesamowita branża. Jeszcze czekam na Spierdolmana 2. Niesanowita dla mnie jest nagroda dla Disney Illusion Island xD xD
Opublikowano 23 listopada 20231 r 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Tak samo przecież Xbox nie pasuje do obrazu true gamingu. Święte słowa
Opublikowano 23 listopada 20231 r Xbox kojarzy mi się tylko z Recep Tayyip Erdoğanem, a nie z grami .
Opublikowano 23 listopada 20231 r Czy to jakieś jaja? Akcesorium do PS5 SPRZEDAJE się lepiej niż najpotężniejsza konsola z systemem Gamepass czyli XSX????
Opublikowano 23 listopada 20231 r 1 minutę temu, Whisker napisał: Czy to jakieś jaja? Akcesorium do PS5 SPRZEDAJE się lepiej niż najpotężniejsza konsola z systemem Gamepass czyli XSX???? Czekam na wieści z Paryża xDDDDD
Opublikowano 23 listopada 20231 r 9 minut temu, Whisker napisał: Czy to jakieś jaja? Akcesorium do PS5 SPRZEDAJE się lepiej niż najpotężniejsza konsola z systemem Gamepass czyli XSX???? Dowód, że klapy przyjmą do ryja każde gówno - najważniejsze jest logo.
Opublikowano 23 listopada 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dowód, że klapy przyjmą do ryja każde gówno - najważniejsze jest logo.
Opublikowano 23 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Dowód, że klapy przyjmą do ryja każde gówno - najważniejsze jest logo. No ale aż tak to jest pożądane? Bardziej niż cały ekosystem Xbox razem wzięty? Sprzedaż pokazuje jak ludzie srają na Xa po całości, oni wydają czekoladowe pady do swojego sprzętu a tu wychodzi pad z ekranem jako zwykłe akcesorium i rozpierdala w sprzedaży cały dorobek Microsoft - WOOOOW. Ciekawe czasy nastały, PS5 miażdżył Xa od premiery ale nawet akcesorium? Tego chyba nawet fani Sony się nie spodziewali. Edytowane 23 listopada 20231 r przez Whisker
Opublikowano 23 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/330973/playstation-portal-ma-byc-traktowany-jako-konsola-sony-nie-uwaza-urzadzenia-za-akcesorium-dla-ps5.html