Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jakie c0rwa święte krowy? xD Każdy ich yebie że robią jakieś gówno remastery że od 2013 przez to online nic nie robią, każdy zagrajmer starej daty nienawidzi gta online a Krychu wyskakuje jak Filip z konopii i bajdurzy że rockstar święte krowy :beka:

Skoro takie chujowizny jak gry sony potrzebują tyle lat żeby mieć premiere to sobie wyobraź ile trwa produkcja takiego rdra albo gta który wyznacza standardy tego medium na najbliższą dekade :)

Proszę o przywrócenie kategorii dzban roku w głosowaniu na forumowym goty bo mam tutaj LIDERA :)

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Shen to nawet czytać tych rankingów ze Steama nie potrafi. Porównuje jakieś randomowe liczby w trakcie dnia, gdzie Starfield pod względem peaku plasuje się za ostatnią dobę na 71 miejscu, czyli jeszcze daleko do wypadnięcia poza pierwszą setkę :reggie:

Może za kolejne 2 miesiące ;)

Opublikowano

Kurde lata lecą, a w sumie mało co się branża pod względem oprawy posunęła od gierki crytek będącej tytułem startowym tamtej generacji XDD

pobrane-2023-11-29T083327_069.thumb.jpeg.18f242106e0a4c03a8ecac998cf17369.jpegpobrane-2023-11-29T083337_549.thumb.jpeg.d7013a204fd80063ef9ce429ced4335c.jpeg

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Kurde lata lecą, a w sumie mało co się branża pod względem oprawy posunęła od gierki crytek będącej tytułem startowym tamtej generacji XDD

pobrane-2023-11-29T083327_069.thumb.jpeg.18f242106e0a4c03a8ecac998cf17369.jpegpobrane-2023-11-29T083337_549.thumb.jpeg.d7013a204fd80063ef9ce429ced4335c.jpeg

Nawet dzisiaj jak się włączy tą grę, to powoduje opad szczeny. A to już 10 lat.

Opublikowano

No właśnie dzisiaj w to gram, to moje screeny z decka

Opublikowano

Ryse kupiłem w jakiejś promce za 20zł i nie dałem rady skończyć taka nuda. The Order tylko steampunkowy setting ratował, to jakoś do końca dobrnąłem. Gdyby zrobili dwójke z gamplayem to bym kupił.

Opublikowano

Też to przeszedłem na XSX dopiero. Miałem wolną sobotę któregoś zimowego dnia, pobrałem rano z ciekawości i wieczorem gra była skończona. Zajebiście mi się w to grało również.

Opublikowano

W sumie to 5godzin qte na trzech guzikach, cały czas to samo ale wykonanie i umiejscowienie cudowne. Wielka szkoda że tak mało gier toczy się w starożytnym Rzymie. Pamiętam jeszcze Rygar z PS2, a tak to albo strategie albo asasyny

Opublikowano
4 minutes ago, Daffy said:

W sumie to 5godzin qte na trzech guzikach, cały czas to samo ale wykonanie i umiejscowienie cudowne. Wielka szkoda że tak mało gier toczy się w starożytnym Rzymie. Pamiętam jeszcze Rygar z PS2, a tak to albo strategie albo asasyny

Polecam Shadow of Rome na PS2, topka ówczesnej generacji.

Opublikowano

Co by nie gadać to jak człowiek kupil sobie magnetowid od MS swego czasu, zapuścił takie Ryse czy coś to mógł być zadowolony myśląc "oo niezłe cuda potrafi ta maszynka". To samo Order jak ktoś wskoczył na PS4.

A teraz kupiles nową generacje i musisz sam siebie przekonywać że wygląda lepiej niż na starej ;)

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Co teraz w ogóle robi Crytek, ktoś Wie? 

Robią kolejnego Crysisa. 

XO niby tak słaba konsola, a Ryse nawet dzisiaj robi wrażenie. 

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Co by nie gadać to jak człowiek kupil sobie magnetowid od MS swego czasu, zapuścił takie Ryse czy coś to mógł być zadowolony myśląc "oo niezłe cuda potrafi ta maszynka". To samo Order jak ktoś wskoczył na PS4.

A teraz kupiles nową generacje i musisz sam siebie przekonywać że wygląda lepiej niż na starej ;)

60 FPS nas oszukało xD

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

60 FPS nas oszukało xD

Jeszcze te 60fps masz bo dalej dużo crossgenow. Przejdą w pełni na nextgeny to będziesz mieć 30fps albo płynne 60fps w wielkimi cięciami w oprawie.

Opublikowano

Ryse miało bardzo dobrą fabułę. Ten twist na koniec, na który tak naprawdę nic nie wskazywało w trakcie całej gry.

Opublikowano
4 godziny temu, Daffy napisał:

Wielka szkoda że tak mało gier toczy się w starożytnym Rzymie.

The forgotten city, fajna przygodówka. 

co ta becia się obsrała 

Opublikowano

Nowe review UE5 na konsolach ogólnie 

Właśnie testowałem dzisiaj TSR na PC i to jest zajebisty natywny upscaling w UE5, zjada inne skalery na śniadanie, więc może nie będzie jeszcze z tymi konsolami do końca generacji tak źle w 60 fps. 

Opublikowano

Największą zaletą GP jest to że jest całkowicie opcjonalny. Nie ma dla Ciebie nic ciekawego w tym momencie? To nie bierzesz.

To tylko gracze zawsze dorabiają sobie jakieś ideologie, w sensie pierdolą głupoty