Opublikowano 27 lipca 20222 l 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał: idealnie to o czym mówiłem, realnie żóltko na meta, w XGP ograłoby się od niechcenia, ale na PS trzeba robić mesjasza ze średniaków jak z DaysGone, DriveClub czy Horizonem Przepraszam z czego? Kazub bierz go!
Opublikowano 27 lipca 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: ale na PS trzeba robić mesjasza ze średniaków jak z DaysGone, DriveClub czy Horizonem Żadna z tych gier nie jest średniakiem, czepiasz się na siłę Paolo.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Horizon jest na siłę, ale DC i DG to mocne średniawy, zwłaszcza ten ostatni - kwintesencja ubisoftowej nijakości.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Horizon jest na siłę, ale DC i DG to mocne średniawy, zwłaszcza ten ostatni - kwintesencja ubisoftowej nijakości. Czy ja wiem, bardziej do miana średniaka pasuje taki Ghostwire, który mimo że od Mikamiego nikogo tak naprawdę. DG i DC miały jasno zarysowane selling points i dostarczyły pod tym względem.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Selling point DC miała być premiera na PS4 i darmowy pełniak w PS+ i nie dostarczono żadnego. Nawet ten słynny deszcz dodane długo po prmierze. DG miało mieć hordy wrogów i je miało, ale grę pogrzebały zadania rodem z MMO i sztampowi bohaterowie. Do tego cała ta ubi otoczka z obozami, zbieraniem złomu. Brrrr, ciarki.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Za rok na głównej w czołowych serwisach growych na świecie: Jak Sony zatańczyło na ryju GP. Ogień kurwa! https://www.ppe.pl/news/303393/ps-plus-premium-i-extra-z-seria-yakuza-sony-potwierdza-znakomita-wiadomosc.html
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Selling point DC miała być premiera na PS4 i darmowy pełniak w PS+ i nie dostarczono żadnego. Selling point to charakterystyka produktu która ma zaciekawić, zachęcić do kupna, wyróżnić itp . DC miał nacisk na rywalizację i kluby, DG Hordy i post Apo.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, aph napisał: DC miał nacisk na rywalizację i kluby Dobrze, żę inne wyścigi nie stawiają na rywalizację. aphromo plz, nawet jak na ten temat to troszkę za mocno
Opublikowano 27 lipca 20222 l kooorwa gdzie Gunk a gdzie Kena czy kotek Gunka to chyba nawet wersja na switcha w pudełku by nie uratowała.
Opublikowano 27 lipca 20222 l kukiszman Ty w ogole grałeś w to? Jakie kluby? DC to przedewszystkim zayebiste trasy, poyebane akcje z kolegami z forumka i wjeżdzanie soczyście w doope (prawie jak spencer w swoich fanów). A Daysgone to PRZEDE wszystkim - świetnie NIE GENERYCZNIE wykreowany świat, wszystko zrobione przez ludzi od ręki, a nie przez kreator jak w ubi krapach, jazda na motorze, która NIE NUDZI nawet po 100h i wiele wiecej. Ale Gejpassowcy znużeni już jedzeniem hamburgerów nie docenią wykwitnego steka podanego z opekanymi ziemniakami, bo gust oraz smak gier stracili na początku tej rakowej usługi. Edytowane 27 lipca 20222 l przez oFi
Opublikowano 27 lipca 20222 l XDDDDD o kurwa, znów się zaczyna, crapy 7/10 które dostały po pizdzie bo były słabe to NIEDOCENIONE PEREŁKI 7/10 na Xboxie? hahaha boty pierdolone, żryjcie te śmieci 7/10 na PS? chlip chlip jebani recenzenci, nie wiedzą o czym mówią XDDDDDDDDDDDDDDDDDD #zwierzęta
Opublikowano 27 lipca 20222 l Wyobrażacie sobie taki Trek to Youmi jako ex na plejszmaciure? Yeti co piętnaście minut, by spamował screenami.
Opublikowano 27 lipca 20222 l 1 minutę temu, oFi napisał: Ty w ogole grałeś w to? Tak grałem, w Drivecluba nawet trochę na VR. 4 minuty temu, oFi napisał: Jakie kluby? DC to przede wszystkim zayebiste trasy, poyebane akcje z kolegami z forumka i wjeżdzanie soczyście A słynny deszcz to gdzie? 5 minut temu, oFi napisał: A Daysgone to PRZEDE wszystkim - świetnie NIE GENERYCZNIE wykreowany świat, Jasne, ale nie to było to, o czym mówiłem wcześniej. Sony promowało grę Hordami, nawet na okładce jest, i to miało sprzedać tą grę.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Nie wiem co gorsze. Klapy jarające się gays done czy boty mówiące że jakiś śmieć gunk to dobry indyk xD
Opublikowano 27 lipca 20222 l Musiałem wygooglowac co to za szrot znany tylko botom, jeszcze chca to gowno stawiac obok perełki Stray
Opublikowano 27 lipca 20222 l 69 nawet, bo zazwyczaj gracze maja racje, a nie recenzenci, cyberpunk czy tlou 2 najlepsze przyklady
Opublikowano 27 lipca 20222 l 16 minut temu, Shen napisał: Musiałem wygooglowac co to za szrot znany tylko botom, jeszcze chca to gowno stawiac obok perełki Stray Taki mesjasz, ze nikt o nim nie slyszal poza zielonym robactwem Edytowane 27 lipca 20222 l przez oFi
Opublikowano 27 lipca 20222 l 4 minuty temu, Shen napisał: Czyli typowa gra z gównopassa. To teraz pomyśl sobie 7/10 to standard w GamePassie, a na PS5 premiera mesjasza. GodPass rozyebał konkurencję? Jak można rozjebać coś co NIE ISTNIEJE.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Godzinę temu, messer88 napisał: kooorwa gdzie Gunk a gdzie Kena czy kotek Gunka to chyba nawet wersja na switcha w pudełku by nie uratowała. Gunka zrobiłem na 100% na XSX i aż taki zły nie jest, fakt ze kilka kategorii niżej niż gry na Sony ale da się fajnie pograc
Opublikowano 27 lipca 20222 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Za rok na głównej w czołowych serwisach growych na świecie: Jak Sony zatańczyło na ryju GP. Ogień kurwa! https://www.ppe.pl/news/303393/ps-plus-premium-i-extra-z-seria-yakuza-sony-potwierdza-znakomita-wiadomosc.html Te gry są od roku w GP. I nie trzeba mieć najdroższej wersji GP, by grać we wszystkie tak jak w przypadku PS+. Ten podział na tiery to jest niezły śmiech.