Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
56 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

idealnie to o czym mówiłem, realnie żóltko na meta, w XGP ograłoby się od niechcenia, ale na PS trzeba robić mesjasza ze średniaków jak z DaysGone, DriveClub czy Horizonem :kekw: 

Przepraszam z czego? Kazub bierz go!

132525.png

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

ale na PS trzeba robić mesjasza ze średniaków jak z DaysGone, DriveClub czy Horizonem :kekw: 

Żadna z tych gier nie jest średniakiem, czepiasz się na siłę Paolo.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon jest na siłę, ale DC i DG to mocne średniawy, zwłaszcza ten ostatni - kwintesencja ubisoftowej nijakości.

Czy ja wiem, bardziej do miana średniaka pasuje taki Ghostwire, który mimo że od Mikamiego nikogo tak naprawdę.

DG i DC miały jasno zarysowane selling points i dostarczyły pod tym względem.

Opublikowano

Selling point DC miała być premiera na PS4 i darmowy pełniak w PS+ i nie dostarczono żadnego. Nawet ten słynny deszcz dodane długo po prmierze. DG miało mieć hordy wrogów i je miało, ale grę pogrzebały zadania rodem z MMO i sztampowi bohaterowie. Do tego cała ta ubi otoczka z obozami, zbieraniem złomu. Brrrr, ciarki.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Selling point DC miała być premiera na PS4 i darmowy pełniak w PS+ i nie dostarczono żadnego. 

Selling point to charakterystyka produktu która ma zaciekawić, zachęcić do kupna, wyróżnić itp .

DC miał nacisk na rywalizację i kluby, DG Hordy i post Apo.

Opublikowano

kukiszman Ty w ogole grałeś w to? Jakie kluby? DC to przedewszystkim zayebiste trasy, poyebane akcje z kolegami z forumka i wjeżdzanie soczyście w doope (prawie jak spencer w swoich fanów).

A Daysgone to PRZEDE wszystkim - świetnie NIE GENERYCZNIE wykreowany świat, wszystko zrobione przez ludzi od ręki, a nie przez kreator jak w ubi krapach, jazda na motorze, która NIE NUDZI nawet po 100h i wiele wiecej. Ale Gejpassowcy znużeni już jedzeniem hamburgerów nie docenią wykwitnego steka podanego z opekanymi ziemniakami, bo gust oraz smak gier stracili na początku tej rakowej usługi.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

XDDDDD o kurwa, znów się zaczyna, crapy 7/10 które dostały po pizdzie bo były słabe to NIEDOCENIONE PEREŁKI

7/10 na Xboxie? hahaha boty pierdolone, żryjcie te śmieci

7/10 na PS? chlip chlip jebani recenzenci, nie wiedzą o czym mówią

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD #zwierzęta

Opublikowano

Wyobrażacie sobie taki Trek to Youmi jako ex na plejszmaciure? Yeti co piętnaście minut, by spamował screenami. 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Ty w ogole grałeś w to? 

Tak grałem, w Drivecluba nawet trochę na VR. 

4 minuty temu, oFi napisał:

Jakie kluby? DC to przede wszystkim zayebiste trasy, poyebane akcje z kolegami z forumka i wjeżdzanie soczyście 

A słynny deszcz to gdzie?

5 minut temu, oFi napisał:

A Daysgone to PRZEDE wszystkim - świetnie NIE GENERYCZNIE wykreowany świat,

Jasne, ale nie to było to, o czym mówiłem wcześniej.

Sony promowało grę Hordami, nawet na okładce jest, i to miało sprzedać tą grę.

Opublikowano

Nie wiem co gorsze. Klapy jarające się gays done czy boty mówiące że jakiś śmieć gunk to dobry indyk xD

Opublikowano

Musiałem wygooglowac co to za szrot znany tylko botom, jeszcze chca to gowno stawiac obok perełki Stray :kekw:

Screenshot_20220727-184151_Firefox.thumb.jpg.cc12484c926f46d1b7c55706b0f500f0.jpg

Opublikowano

69 nawet, bo zazwyczaj gracze maja racje, a nie recenzenci, cyberpunk czy tlou 2 najlepsze przyklady :)

Opublikowano
16 minut temu, Shen napisał:

Musiałem wygooglowac co to za szrot znany tylko botom, jeszcze chca to gowno stawiac obok perełki Stray :kekw:

Screenshot_20220727-184151_Firefox.thumb.jpg.cc12484c926f46d1b7c55706b0f500f0.jpg

Taki mesjasz, ze nikt o nim nie slyszal poza zielonym robactwem

Edytowane przez oFi

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

kooorwa gdzie Gunk a gdzie Kena czy kotek 

Gunka to chyba nawet wersja na switcha w pudełku by nie uratowała. 

Gunka zrobiłem na 100% na XSX i aż taki zły nie jest, fakt ze kilka kategorii niżej niż gry na Sony ale da się fajnie pograc

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Za rok na głównej w czołowych serwisach growych na świecie:

Jak Sony zatańczyło na ryju GP.

Ogień kurwa!

https://www.ppe.pl/news/303393/ps-plus-premium-i-extra-z-seria-yakuza-sony-potwierdza-znakomita-wiadomosc.html

Te gry są od roku w GP. I nie trzeba mieć najdroższej wersji GP, by grać we wszystkie tak jak w przypadku PS+. Ten podział na tiery to jest niezły śmiech.