Opublikowano 26 stycznia 20241 r Haha gracze robaki biedaki martwią się o posady zarabiających za dużo nierobów z branży? Bardzo dobrze, trzeba wyjebać z roboty kolejne setki Jessic i Bryanów, to może tylko uzdrowić branże.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Zacznijmy od jednej prostej rzeczy: nawet pełna redukcja etatów w PS Studio przeszłaby niezauważona, bo te sk00rwysyny już kompletnie odpuściły sobie tworzenie gier.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Powiedzcie pa pa pudełkom kanalie. MS dopina swego o co walczy od 2013 roku.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Pudełka w 2024 w 2024 tylko gamepass albo gry kupowane przez VPN. Zbieraczom polecam numizmatykę.
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Nie no pudełka tylko u Pana Nintendozjeba, wkładasz i grasz, wszystko na karcie. Reszta szmelc i wmawianie sobie że w godzinie zero Wiedźmin vanilla zagwarantuje niesamowite doznania
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Cyfrowe małpy mam nadzieje że jesteście dumni ze zniszczenia rynku gier wideo
Opublikowano 26 stycznia 20241 r O tym mówie. Doprowadziliście do tego że kąkuterowcy już nie mają pudełek a teraz chcecie zniszczyć rynek KONSOL. Nintendo dzięki że jesteś,kocham Cię!
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Cyfra jest po to żeby grać. Pudełka po to żeby co tydzień pucować je z kurzu
Opublikowano 26 stycznia 20241 r 29 minut temu, Pupcio napisał: Cyfrowe małpy mam nadzieje że jesteście dumni ze zniszczenia rynku gier wideo O kurwa, ale kwikłem. Pamiętam twoje posty o "małpach z płytą".
Opublikowano 26 stycznia 20241 r Ehh ten młody głupi pawcio chłopak nie wiedział że cyfra zniszczy jego kochane hobby
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Klapy taka desperacja, ze Helldivers 2,stellar blade,DS2 i Rise of the Ronin musza sobie dodac jako first party Edytowane 28 stycznia 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Przypominam, że MS sobie zaraz po przejęcie AB przypisal CoD mw3 jako first party.
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Just now, Donatello1991 said: Przypominam, że MS sobie zaraz po przejęcie AB przypisal CoD mw3 jako first party. Teraz jest to ich studio wiec jest to first party. Gry ktore ja wymienilem powyzej nie sa first party bo sony sobie kupilo time-ex
Opublikowano 28 stycznia 20241 r 43 minuty temu, Ryuk napisał: bo sony sobie kupilo time-ex Ale one chyba jeśli gdzieś wyjdą to pc, nigdzie więcej
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Just now, drozdu7 said: Ale one chyba jeśli gdzieś wyjdą to pc, nigdzie więcej Dalej nie jest to first party. Third Party console exclusive w przypadku 50% gier z tych 8.
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Helldivers 2 nie jest nawet Timed-ex, bo wychodzi jednocześnie na PS5 i PC
Opublikowano 29 stycznia 20241 r Boty jeszcze podjarane, a tylko HB2 dostanie nominacje za graficzkę, reszta 6/10 gier do zapomnienia. Chociaż Indiana wyleci na 2025 i zdechnie pod butem Sony I GTA 6.