Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ogólnie to nawet po tych wszystkich rewelacjach jedyny plus posiadania Xbox Series pozostał niezmienny - możliwość ogrania perełek z X360 :xboxssie:

Opublikowano

Ale będzie ogrywany Starfield na PS5 w 60 klatkach

oh w8 ... :kekw:

Opublikowano

Szukałem dzisiaj na forum posta który napisał @ASX który brzmiał mniej więcej tak

"Spencer jasno mówi że Starfield nie wyjdziena Sonke, ale liściu wie lepiej od Spencera i mówi że będzie"

Szkoda że nie znalazłem, chociaż źle sie pewnie zestarzał:banderas:

Opublikowano

ale bym sobie zagrał w remaster sunset overdrive:) dzieki panu Spencerowi może się udać.

Opublikowano

To są szachy 5D, wyjdzie i powie, "co Wy ku*wa, ochu*eliście? To tylko rozbuchane ploty. Jakie gry na PS, nie dla psa"

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał:

To są szachy 5D, wyjdzie i powie, "co Wy ku*wa, ochu*eliście? To tylko rozbuchane ploty. Jakie gry na PS, nie dla psa"

No trochę słaba ta jego wypowiedź, ale cały dzień grał w Diablo IV, to nie ma sięco dziwić xD. 

Nie zdementował nic i za tydzień "update", no ja tam ten język korpo trochę znam i wiadomo o czym ten update będzie. 

Ostatnio co plotka to strzał w dychę, więc tutaj będzie podobnie. 

W gruncie rzeczy to by była dobra decyzja z tym przejściem na usługę i multiplatformę, to już od dawna szło w jedną stronę, wiadomo, że Phil fan Japonii załamywał się cotygodniowymi Famitsu Sales xD. 

Opublikowano

No nic, jak wydawanie gier będzie w formie day1 PC/XS i za kilka miesięcy/lat PS to wy(pipi)ane, identycznie działa to na PS5 obecnie.

Czyli de facto najlepiej w następną generację wejść z high endowym PC i przenosniakiem.

Opublikowano
32 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Punished Phil xD

Klapy robia beke bo wala do kawalka plastiku za to MS rozwija sobie gaming division zeby krecic jeszcze wiecej kasy. Jak wydadza gierki na sony to nic nie stoi im na drodze zeby wykupic EA albo Ubi :reggie:

Klapy od lat (pipi)a jak to xbox nie ma gier a tu nagle jak psy sie rzucaja ale bym zagral w gow, w halo, w starfield :dynia: Klapy to takie robactwo. Ciekawe czy jak GP MS wrzuci na smiecstejszon to nagle GP bedzie 20/10 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Trochę nawet zacząłem szanować microsoft, trzymanie exów na tak niszowym sprzęcie nie jest dobre dla graczy. Teraz wszystko będzie można ograć na Sonce 5. :niki:

Opublikowano
19 minut temu, Ryuk napisał:

Klapy robia beke bo wala do kawalka plastiku za to MS rozwija sobie gaming division zeby krecic jeszcze wiecej kasy. Jak wydadza gierki na sony to nic nie stoi im na drodze zeby wykupic EA albo Ubi :reggie:

Klapy od lat (pipi)a jak to xbox nie ma gier a tu nagle jak psy sie rzucaja ale bym zagral w gow, w halo, w starfield :dynia: Klapy to takie robactwo. Ciekawe czy jak GP MS wrzuci na smiecstejszon to nagle GP bedzie 20/10 

266.gif

Opublikowano
Just now, Szermac said:

266.gif

Wy(pipi)ane mam na konsole :dynia:

Opublikowano

pipi to dzisiaj najczęściej używane słowo na forumku xD. 

Poza tym jednak zawsze smutno, jak coś umiera. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

troche ciekawych pozycji na Sonke 5 się szykuje, Blade, Indiana Jones, hifi rush, Hellblade 2, Stalker, może nawet Starfield z dyskiem ssd i patchami bedzie grywalny?

Opublikowano

Starfield mega rzecz. Świetna pozycja od multiplatformowego wydawcy z redmond :sonkassie:

Opublikowano
16 minutes ago, Shen said:

troche ciekawych pozycji na Sonke 5 się szykuje, Blade, Indiana Jones, hifi rush, Hellblade 2, Stalker, może nawet Starfield z dyskiem ssd i patchami bedzie grywalny?

No jak na pc z dyskiem ssd nie byl to jak niby ma byc na ps5 :dynia:

Opublikowano
36 minut temu, Ryuk napisał:

Wy(pipi)ane mam na konsole :dynia:

giphy.gif.563df36626741f95b2d95569a4b85072.gif

Opublikowano
1 minute ago, jimmyyy8 said:

giphy.gif.563df36626741f95b2d95569a4b85072.gif

Twoja za(pipi)ista konsola ps5 wyleczyla mnie z posiadania tego gowna :* a gram na konsolach od czasow PS2

Spoiler

Chociaz na premier gta 6 kupie pewnie zeby ograc i sprzedam jak skoncze gta 6

Ktos (pipi)a wie na (pipi) cenzura wrocila (pipi)a?

Edytowane przez Ryuk