Opublikowano 9 lutego 20241 r Teraz, Szermac napisał: Potężna to dopiero będzie jak ogram na niej Redfalla za 3ipółbomby Z pudełka
Opublikowano 10 lutego 20241 r Mam przeczucie, że StellarBlade będzie drugą najlepsza grą tej generacji na Ps5 obok Returnal i czwartą ogólnie po BG3, Returnal i Alan Wake 2.
Opublikowano 10 lutego 20241 r StellarBlade jest też robiony na modłę mojego ulubionego Niera! MAM PYTANIE? Czy ta gra chociaż wyjdzie na najpotężniejszą konsole na rynku XSX? Proszę o odpowiedz W ogóle zauważyliście jak Sony bombarduje od nowego roku???? dopiero luty a zaraz wjeżdża StellarBlade a na Xa? Chyba nic ale jaja
Opublikowano 10 lutego 20241 r Przecież gdyby nie to że eksik na sonke, to wylądowaloby w jednym koszyku z tym Wukongiem i innymi chińskimi dziwadłami z dopiskiem "kiedyś się zagra jak nie będzie crap" Edytowane 10 lutego 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 10 lutego 20241 r 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Przecież gdyby nie to że eksik na sonke, to wylądowaloby w jednym koszyku z tym Wukongiem i innymi chińskimi dziwadłami z dopiskiem "kiedyś się zagra jak nie będzie crap" Ludzie tak myśleli o Nier Automata i co wyszło? Jedna z najlepszych gier, warto dać szansę takim projektom a nie tylko remastery i sequele
Opublikowano 10 lutego 20241 r Jaja sobie robię xd jest szansa na dobry gameplay, ale kto ma kurwa to zrobić jeśli nie skosnoocy bracia. Te europejskie i hamerykanskie kolorowe zjeby to raczej już na straty.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Od początku mówię, że ten rok przebija poprzedni w kwestii gier. 2023 rozdmuchane gierki vs 2024 żelazny gameplay romanse i zgrabne tyłeczki.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Teraz, Donatello1991 napisał: Od początku mówię, że ten rok przebija poprzedni w kwestii gier. 2023 rozdmuchane gierki vs 2024 żelazny gameplay romanse i zgrabne tyłeczki. No dobrze dobrze ale tylko na PS5 bo na Xa coś w tym roku wyjdzie? Może Hellblade ale to raczej press X to move i tyle, a taki StellarBalde to czysty fun i gameplay. Przejebane mają boty w tym roku. a jest już Cod w gpu? Czy luty znowu bez tej serii hahhaahahah
Opublikowano 10 lutego 20241 r O nie, donatello nałożył swoją klątwe na stelar szrota szykujcie się na najmocniejsze 7/10 w historii.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 53 minuty temu, Pupcio napisał: O nie, donatello nałożył swoją klątwe na stelar szrota szykujcie się na najmocniejsze 7/10 w historii. Jak będą leciały 7/10, to i tak super, bo to będzie Days Gone moment generacji .
Opublikowano 10 lutego 20241 r Zapomniałem że klapy to koneserzy gówna i z takich gier ludzie też się cieszą
Opublikowano 10 lutego 20241 r Jedno trzeba SE przyznać jeśli chodzi o FF7Reb. Graficzna pikseloza trzymająca się oryginału.
Opublikowano 10 lutego 20241 r 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: Od początku mówię, że ten rok przebija poprzedni w kwestii gier. 2023 rozdmuchane gierki vs 2024 żelazny gameplay romanse i zgrabne tyłeczki. Chłopie kurwa gdzie Ty odleciałes xd Przecież Wy macie kolejny remake (co wygląda jak z PS4), assasins warriors (co wygląda jak z PS3) i Koreańska niewiadomą z której pokazują najwięcej dupy żebys zbytnio nie skupiał się na reszcie. Zejdź już na ziemię
Opublikowano 10 lutego 20241 r 2024 goty Rebirth only on PS5 2025 goty On The Beach only on PS5 po deklasacji Cockstara na TGA, którym zostanie tylko podtarcie dupy sharkcoinami w online
Opublikowano 10 lutego 20241 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Jedno trzeba SE przyznać jeśli chodzi o FF7Reb. Graficzna pikseloza trzymająca się oryginału. Czytałem w temacie, że na „potężnym” PS5 działa jak gówno. Ziobro zaskoczenia po tym jak chujowo działał FF16.