Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

no ale to nie ja co roku nominuje FF do gry roku xD Tylko Paolo xD

A MS trudno nie hejtowac - nawet patrzac na moj licznik! Co roku jakis bot wkeleja tutaj jpga z kolejnymi studiami i od 20 lat ciagle gramy w 3 gry na krzyz. Halo / Forza / Gearsy z ta roznica ze tendencja w tych grach jest mocno spadkowa, a same premiery tak zjebane, ze juz nawet najwieksi fani w odpowiednich tematach na te 3 serie plują.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Paolo strollował nawet SWOJE wybory GOTY w tym roku, nie wiem czy jest sens starać się o jakiś większy komentarz w tej sprawie xD.  

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
Godzinę temu, Ryuk napisał:

Nie moja wina,ze sony nie ma gry jak Gears czy Halo :dunno:

Microsoft w gej generacji też nie ma. Bo chyba nikt serio nie będzie walczył tym DLC crapem :)

Opublikowano
23 minuty temu, izon napisał:

Microsoft w gej generacji też nie ma. Bo chyba nikt serio nie będzie walczył tym DLC crapem

Halo Infinite to DLC do jakiej gry?

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Halo Infinite to DLC do jakiej gry?

Do żadnej. Niestety. Z zajebistej gry zrobili kolejny gówno warty open world

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

No do Sralo.

Te, ale Halo to Ty mi nie obrażaj, bo to zajebiste gry są. Mowa o singlu, bo multi nie tykam

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Myślę że gdyby ta gra była exem na Switchu to mielibyśmy same dychy i milion postów kiedy kontynuacja. 

Nie no Grzesiek, nie miałem okazji spróbować Astro z PSVR, ale tego z PS5 napędza głównie wykorzystanie pada i nostalgia do konsoli, bo jako platformówka jest bardzo prosta.

Opublikowano

To Halo co było martwe już w dniu premiery mogli sobie darować i zakopać na pustyni.

Opublikowano

Kompletnie nie rozumiem jak mogli pogrzebać tak potężną markę jak Halo. Przecież to był fenomen

Opublikowano
56 minutes ago, izon said:

Microsoft w gej generacji też nie ma. Bo chyba nikt serio nie będzie walczył tym DLC crapem :)

30 minutes ago, Homelander said:

Do żadnej. Niestety. Z zajebistej gry zrobili kolejny gówno warty open world

Takie gowno dlc ze easy ma ponad 200h xD

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no Grzesiek, nie miałem okazji spróbować Astro z PSVR, ale tego z PS5 napędza głównie wykorzystanie pada i nostalgia do konsoli, bo jako platformówka jest bardzo prosta.

A grałeś w Kirby, Yoshi i inne podobne hity Nintendo? XD

Które z nich są trudne? o tym czy w gra jest fajna czy nie chyba nie decyduje  poziom trudności?

takie gry jak Mario 3D World, Odyssey, Tinykin czy nawet Psychonuts 2 do trudnych tez nie naleza... 

23 minuty temu, Ryuk napisał:

Takie gowno dlc ze easy ma ponad 200h xD

No gdyby nie było gowno to pewnie miałby 3xtyle ale niestety w to gra już tylko 20 Amerykanów na krzyż.

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

A grałeś w Kirby, Yoshi i inne podobne hity Nintendo? XD

Które z nich są trudne? o tym czy w gra jest fajna czy nie chyba nie decyduje  poziom trudności?

takie gry jak Mario 3D World, Odyssey, Tinykin czy nawet Psychonuts 2 do trudnych tez nie naleza... 

Prosta gameplayowo, bo ten gameplay sie praktycznie nie rozwija. Mimo wszystko uczciwie czekam na Astro 2, nawet jakby miał być tylko na VR. Najlepiej z jedynką.

Opublikowano

Jak nie, masz cała masę różnych rzeczy, od sterowania ruchowego, heptycznymi gałkami (Jak wspinaczka małpa latanie rakieta, setowanie ruchem w levelach 2d), touchpadem i całą masę innych pomysłów podana w bardzo przystępny sposób. Tam każdy level to jest coś nowego, no ale dla Pawła gameplay się nie rozwija...

Opublikowano

To jest ten tydzień.

Phil wejdź na arenę i powiedź, że straciłeś miłość do aczików i wolisz platynki na Sonce <3, dlatego wszystko od MS Studio tam leci i tym samym zabijasz markę Xbox, tym razem tak do końca. 

Opublikowano

Niech już Spencer podaje datę i ogłasza co ma do ogłoszenia, wieniec gotowy

Opublikowano

Forza Horizon 6 coming in 2025 for PlayStation 5, Nintendo Switch 2 and Windows PC. Later to be arrived on Xbox Legacy systems. :kaz:

Opublikowano

No były by jaja, tym bardziej że to pierwszy dobry Horizon jaki bylby na tej konsoli