Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 minutę temu, LiŚciu napisał: 40 pln 220 PLN Na TV kolory moge sobie zmienic za darmo. Nie musze 40zl placic za inny kontrast
Opublikowano 20 lutego 20241 r Za jakość i dusze się płaci Liściu wiem że jako posiadacz konsoli ps5 nie masz pojęcia o żadnej z tych rzeczy
Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 hour ago, Pupcio said: Z jednej strony szkoda że prawdziwy gejming umiera ale z drugiej te zayebane niebieskie karaluchy będą płakać więc będzie śmiesznie +dla prawdziwych zagrajmerów zostaje nintendo boże z prawdziwą EKSKLUZYWNOŚCIĄ Mnie bardziej zastanawia jak klapy sobie poradza z tym, ze ich gry beda day one na pc 18 minutes ago, LiŚciu said: 40 pln 220 PLN Sony jedyna firma ktora robi remaster ktory wyglada gorzej od oryginalu xD
Opublikowano 20 lutego 20241 r Po takich imprezach nie dziwne, ze klapy lubia byc dymani na kazdy sposob przez sonke
Opublikowano 20 lutego 20241 r On 2/18/2024 at 8:20 AM, KrYcHu_89 said: Dominacja. Pacific Drive to będzie 90 meta arcydzieło dla fanów dobrego rodzinnego kombi, Returnala i nowej genry road-lite. Takie rzeczy tylko na PC I PS5. On 2/18/2024 at 2:23 PM, KrYcHu_89 said: Widac, że gry oceniasz przez pryzmat giełdy xD. Demko wywarło piorunujące wrażenie na wszystkich, developer nie zrobił żadnej gry, bo to nowe studio, a Ci ludzie pracowali przy: Znawca gier i branzy Edytowane 20 lutego 20241 r przez Ryuk
Opublikowano 20 lutego 20241 r Wyszla juz jakas gra na xboxa w tym roku? Bo na Sonce to nie wiadomo za co się zabrac
Opublikowano 20 lutego 20241 r 2 minuty temu, Shen napisał: Wyszla juz jakas gra na xboxa w tym roku? Bo na Sonce to nie wiadomo za co się zabrac Zaczalbym od wytarcia z niej kurzu
Opublikowano 20 lutego 20241 r 31 minut temu, Ryuk napisał: Znawca gier i branzy Gdybyś zobaczył recki i kto je robil, to byś wiedział, że gra dla niektórych recenzentów była (podobnie jak Returnal), niestety zbyt inna i zbyt trudna i nawet jej nie ukończyli xD. Oceny i tak są wysokie, ale to nie pierwszy raz kiedy ambitne gry mają zanizone ocenki, to samo było z Returnalem i Death Stranding. Przyklad 5/10 gamesradar czy inne randomy ja jebię, ta branża czasami nie dostrzega perełek, a potem mówią, że nie robi się już innych gier Pros + Fantastic atmosphere + Rewarding car building and upgrading + Brilliant soundtrack Cons - Unforgiving and unpredictable challenge - Steep learning curve - Lots to learn but little detail to help Edytowane 20 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 lutego 20241 r 7 minutes ago, KrYcHu_89 said: Gdybyś zobaczył recki i kto je robil, to byś wiedział, że gra dla niektórych recenzentów była (podobnie jak Returnal), niestety zbyt inna i zbyt trudna i nawet jej nie ukończyli xD. Oceny i tak są wysokie, ale to nie pierwszy raz kiedy ambitne gry mają zanizone ocenki, to samo było z Returnalem i Death Stranding. Zmowa recenzentow
Opublikowano 20 lutego 20241 r Teraz, Ryuk napisał: Zmowa recenzentow Nie znasz się na niczym w grach, prócz dodawania memów i tabelek, więc ciężko się spodziewać jakiegoś dialogu o grach z Tobą, pozdro :).
Opublikowano 20 lutego 20241 r 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Nie znasz się na niczym w grach, prócz dodawania memów i tabelek, więc ciężko się spodziewać jakiegoś dialogu o grach z Tobą, pozdro :). Krzysiu znawca gier, ''GTA nie jest wyznacznikiem branzy'' ''R* potzebuje TGA'' ''Gwarantowane 90''
Opublikowano 20 lutego 20241 r 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Nie znasz się na niczym w grach, prócz dodawania memów i tabelek, więc ciężko się spodziewać jakiegoś dialogu o grach z Tobą, pozdro :). to blacharz, czego sie spodziewales
Opublikowano 20 lutego 20241 r 1 godzinę temu, LiŚciu napisał: To tylko świadczy o tym, że gracze pokochali Switcha. Ja bym chciał żeby każda dobra gra wylądowała na tym GOTY sprzęcie.
Opublikowano 20 lutego 20241 r 4 godziny temu, Daddy napisał: https://www.ppe.pl/news/336622/sony-zmienia-strategie-gry-z-ps5-trafia-szybciej-na-pc-prezes-sony-wspomnial-tez-o-innych-platformach.html Plejkurwa [*] do zapomnienia w 3min 355 komentarzy najebali, ale popłoch w kondominium Januszowo-cebularskim pod klaperskim zarządem powierniczym
Opublikowano 21 lutego 20241 r Helldivers 2 Ff7r RONIN StellarBlade PacificDrive A to tylko pierwsze dwa miesiące. Xręcznik? HB 2 na 7h dopiero w maju i dalej pod kroplówkę.
Opublikowano 21 lutego 20241 r 30 minut temu, Donatello1991 napisał: Helldivers 2 Ff7r RONIN StellarBlade PacificDrive A to tylko pierwsze dwa miesiące. Xręcznik? HB 2 na 7h dopiero w maju i dalej pod kroplówkę. 7h to będzie jak pójdziesz naokoło xD
Opublikowano 21 lutego 20241 r 49 minut temu, KrYcHu_89 napisał: 7h to będzie jak pójdziesz naokoło xD Boty będą robić specjalnie afk, żeby nabilo więcej h. A potem patrzcie jak rozległa historia!
Opublikowano 21 lutego 20241 r 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Boty będą robić specjalnie afk, żeby nabilo więcej h. A potem patrzcie jak rozległa historia! Ja myślę że większość graczy będzie dopiero wstawać a Donek już będzie kończył powoli grę. Tak nienawidzi gier od MS
Opublikowano 21 lutego 20241 r to jak mazeo grajacy w gran turismo czy paolo kupujacy kazdego exa z Sonki na premiere
Opublikowano 21 lutego 20241 r Ale ja się bardzo cieszę grając w Gran Turismo więc nie wiem o co chodzi. Cała reszta plusów tego sprzętu to propaganda klapow.
Opublikowano 21 lutego 20241 r 14 godzin temu, Ryuk napisał: Znawca gier i branzy ale rozjechanie walcem krychowiaka typowa narracja klaperska będzie 10/10 wyszło kolejne gówno 6/10 z koszyka w bieronce. Wspaniały początek roku plejkurwy 4.5 bez gier obok SH 4/10 oraz średniaczka hellcrapers2 w którego nikt nie gra na forum
Opublikowano 21 lutego 20241 r 1 godzinę temu, MaZZeo napisał: Ale ja się bardzo cieszę grając w Gran Turismo więc nie wiem o co chodzi. Cała reszta plusów tego sprzętu to propaganda klapow. nic tak nie cieszy jak next genowe kolizje w gt