Opublikowano 27 lutego 20241 r co jest nie tak z tą listą? Rozumiem że można nie przepadać Xboxa, ale wyśmiewać plany wydania ponad 6 gier w tym roku i to na sprzęcie na którym podobno nie ma gier jest wewnętrznie sprzeczne.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Przynajmniej jest co zapomnieć. Nie to co u Sony, w zeszłym roku wydali całe dwie gry, a w tym roku chyba całą jedną :p
Opublikowano 27 lutego 20241 r Zapomniałem, że podkupione exy od 3rd party dla botów to nie exy, NIE ISTNIEJĄCE GRY xDD
Opublikowano 27 lutego 20241 r No szczególnie takie co w dniu zapowiedzi już wiadomo, że wyjdą na Xboxa :p
Opublikowano 27 lutego 20241 r Tyle dobrze, a te śmieci z Xboxa mogliby zostawić w śmiećpasie, a nie rzucać gównem na inne konsole. Edytowane 27 lutego 20241 r przez Szermac
Opublikowano 27 lutego 20241 r Klapy potrafią się jarać ekskluzywnym demem a wy się dziwicie że spuszczają się nad time exami? To są yebani idioci
Opublikowano 27 lutego 20241 r Spokojnie, Sony potwierdziło, że już w kwietniu 2025 wypuszczą jakąś swoją grę. I bez strachu, to będzie kolejny cinematic expirjens, zapewne ze znaczkiem Marvela
Opublikowano 27 lutego 20241 r 19 minut temu, SnoD napisał: No szczególnie takie co w dniu zapowiedzi już wiadomo, że wyjdą na Xboxa :p A co ma wyjść na Xboxa oprócz rimejku wszechczasów polskich wyrobników?
Opublikowano 27 lutego 20241 r Dopiero luty a na Sonke 5 wyszły już trzy exy zielone na meta, a na xboxie co tam? Dalej gówno?
Opublikowano 27 lutego 20241 r 1 godzinę temu, easye napisał: Age of Mythology remake - wreszcie jakiś system seller gamepassa PC xD.
Opublikowano 27 lutego 20241 r W dniu 25.01.2024 o 18:27, ASX napisał: Na waszym miejscu wstrzymalbym się że świętowaniem bo w PlayStation Studios tez szukują się zwolnienia, a nawet zamknięcia studiów. Tak jak pisałem po zwolenianiach w Xboxie
Opublikowano 27 lutego 20241 r 15 minut temu, ASX napisał: Tak jak pisałem po zwolenianiach w Xboxie Tak samo jak w przypadku MS - 8% ludzi zatrudnionych w gamingu.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Pamietacie, żeby jakas premiera na xboxa wzbudzała takie emocje jak teraz FF7? Też nie pamietam, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Jim zrobił sobie pożegnanie z ludźmi których tuż przed odejściem zwolnił
Opublikowano 27 lutego 20241 r Nie ma bardziej zepsutej firmy od ms. Zamiast zatrudnic ludzi na normalnych warunkach, to dają im kontrakty na 18msc, a potem papatki, bo inaczej trzeba by podpisac normalna umowe. Jak tam ktos ma stworzyc dobre gry jak ludzie nie zdaza nawet zaznajomic sie z silnikiem? Korpo nie rozumie, ze tworzenie gier to coś innego niz zatrudnienie do zrobienia jakiegos ficzera w excelu. 1 minutę temu, Shen napisał: Pamietacie, żeby jakas premiera na xboxa wzbudzała takie emocje jak teraz FF7? Też nie pamietam, bo nigdy nic takiego nie miało miejsca. No kurwa nie przypominam sobie, zeby cokolwiek mnie jarało na xboxie. Chyba jedynie girsy mogą coś we mnie obudzic, bo ten ich obecny lineup to porażka. Średniaki z excela.
Opublikowano 27 lutego 20241 r Bardziej sie podjarałem nowymi pokemonami bez gameplayu niż smieciami od ms na ten rok. Tragedia. Mattrick wróć, bo ta łajza Spencer zajebie xboxa.