Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

zacznijcie płacić pijawki to będą gry

Ale, że co te zdrapki z eneby czy pringelsów to nielegalne?Przecież to bociaki założyły temat o tym jak cebulić gamepassa :xboxssie:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

zdrapkami to ja mogę operować, a wy karaluchy macie brać full price z polskiego store

Opublikowano
Cytat

lepiej jakby nic nie dawali niż mają dawać za darmoszkę takie gnioty

Piekne podsumowanie tego smiesznego abonamentu zrobił jeden uzytkownik w temacie gównopassa:banderas:

Dobrze, ze jest Sonka

Opublikowano

Za darmo to wezmę. Może i bym nawet odpalił saints row 2, ale mendrek polecał to pewnie kupsztal

Opublikowano

Bociarscy miejcie troche godności i przestańcie bronić xkurwy bez gier bo to już nawet zabawne nie jest. 

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przed 12 czerwca myślałem, że kręcą bekę. Po 12 czerwca wiem, że oni są po prostu chorzy psychicznie.

Gardłowy był całkiem normalny ale Phil go zniszczył :( Patrząc na botów to tam potrzebny jest taki chory pojeb jak Spencer, bo jak tylko zaczynają się panoszyć i rozpychać łokciami Phil zaraz ich sprowadza do parteru. Przydałby się jakiś Showcase znowu byłby miesiąc spokoju :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano
43 minuty temu, Shen napisał:

Piekne podsumowanie tego smiesznego abonamentu zrobił jeden uzytkownik w temacie gównopassa:banderas:

Dobrze, ze jest Sonka

Nie tego śmiesznego abonamentu, a tego śmiesznego GwG. Jak ty Xeno przejdziesz skoro po polsku czytać nie potrafisz, a tam nie dość, że angielski tekst to chińskie głosy jeszcze :/

Opublikowano

Ależ cudowna różnorodność stylów, gatunków i koncepcji w nadchodzących sztosikach z Godpassa :banderas:

Usługa od graczy dla graczy :sonkassie:

A niebieskie karły wciąż nakurviają te same retrogierki, ew.  sto godzin w "naciśnij o aby miauczeć":reggie:

Teraz już wiecie skąd taka agresja, piana na mordzie i nieudolne próby zmiany tematu gdy grzecznie zapytasz klaperskiego w co i na czym gra :shieeet:

Opublikowano

spuszczali sie nad kotem na dwie godziny a w nadusłudze kilka gier od annapurny :lapka:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Ależ cudowna różnorodność stylów, gatunków i koncepcji w nadchodzących sztosikach z Godpassa :banderas:

35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przed 12 czerwca myślałem, że kręcą bekę. Po 12 czerwca wiem, że oni są po prostu chorzy psychicznie.

Jednak masz rację :reggie:

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

spuszczali sie nad kotem na dwie godziny

Obserwując noszący znamiona dewiacji i ogólnie niesmaczny foruming osobników pokroju najgłupszego człowieka w internecie, spermatella czy mopsiarza to powyższy cytat niekoniecznie jest tylko związkiem frazeologicznym :szopenhauer:

Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

spuszczali sie nad kotem na dwie godziny a w nadusłudze kilka gier od annapurny :lapka:

Tych?

57 minut temu, 20inchDT napisał:

Dlaczego te wszystkie indyki maja ten sam styl graficzny. fujka. ten pathless tez tak wyglada

Powiedziałem Ci niedawno co masz zrobić, wiec to zrób :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Czasem warto zamknąć jednak mordę aby np. nie wyjść na głupka.

P.S. DualBezsense największe kłamstwo tej generacji, triggery i głośniczek wyłączone po pierwszym kontakcie z normalną grą.

IMG_20220728_203355.thumb.jpg.327427b01b71f4e23eba06c50c780f3c.jpg

Brawo, jesteś w Sony, grałeś w to gówno, straciłeś czas na to gówno, delektowales soe gównem

ps. Przeprosiłem Sony żeby grać w ich gru i tek samo będzie do 2”32 zmieńcie moje zdanie!

Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Kot pożera minimum 10 h kto grał mniej to nie zaliczył 100%

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Spuszczać to się mogły boty nad samolocikami i to nie 2h, a statystycznie pol godziny. A potem przyjdzie Ci taki jeden z drugim i będą pierdolic o najlepszej grze generacji i fotorealizmie :shieeet: No deebile :shieeet:

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:
Od stycznia jesteście roz(pipi)ywaniu miesiąc w miesiąc, Sony nie ma nic na 2023 - wystrzelali się z premier i będziecie głodować do końca generacji, aż te ich nowe studia krzaki wysrają jakieś AA na żółto na meta.

Aż mi się przypomniał pewien post, pewnego chorego typa.
e4ff1163068bffb791d2179c5e612d51.jpg

To jak ich rzeczywistość wyjaśnia, jest przecudowne :kekw:

Opublikowano
8 godzin temu, 20inchDT napisał:

won z tematu niegraczu

XD jutubiszczu

Xbox jak jego nienormalni wyznawcy - gry zna tylko z oglądania.

Opublikowano

O której ten lets play z xeno3 się zaczyna? Niech ten typ już zniknie kurwa

Opublikowano

Dzis kolejna wielka premiera na switcha, a xbox i sonka co? Znowu gowno.