Opublikowano 16 marca 20241 r 35 do 65 rynku tak? 30 mln switchy vs niecale 4,5mln PS5 dają niby ten wynik???? Przypominam uczciwie i obiektywnie opierając się na samej sprzedaży i niepodważalnych liczbach , że switch w kkw w 7 roku życia w kraju gdzie już statycznie co 4 osoba ma switcha w domu i tak praktycznie co tydzień z małymi wyjątkami sprzedaje się lepiej niż kurwa5
Opublikowano 16 marca 20241 r Godzinę temu, Daffy napisał: 35 do 65 rynku tak? 30 mln switchy vs niecale 4,5mln PS5 dają niby ten wynik???? Przypominam uczciwie i obiektywnie opierając się na samej sprzedaży i niepodważalnych liczbach , że switch w kkw w 7 roku życia w kraju gdzie już statycznie co 4 osoba ma switcha w domu i tak praktycznie co tydzień z małymi wyjątkami sprzedaje się lepiej niż kurwa5 5.5 jak coś Panie kolego, nie doliczyłeś Digitala i 7.9 mln PS4 wciąż aktywnych, co daje w sumie 13.5 mln. Poza tym w tym roku sprzedało się więcej PS5 + PS5 Digital niz Switchy... Edytowane 16 marca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 marca 20241 r Jest to pierwsza taka sytuacja od !19! lat. Także SW na 9 tygodni, 5x PS5 vs 4x Switch (mowa o wygranych w rankingu tygodniowym Finala, Persony, Granblue, Yakuzy i Spidermana). I to nie uwzględniając digitali. Playstation w Jp? Silne jak nigdy. Edytowane 16 marca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 marca 20241 r kaczor znowu wojuje tym przedpotopowym tabletem? chińskie telefony tez sie super sprzedają bo są tanie, ale są guwnem, dla normalnego człowieka europeyjczyka, ktorego stać na flagowca czyt. PS5. Ale wpadnie taki jeden z drugim i bedzie zakrzywiał rzeczywistość, ze swicz z grafiką z ps2 super się sprzedaje w 2024 xdddddddddddd
Opublikowano 16 marca 20241 r Które chińskie tel są gównem? Bo chyba nie Oppo Find 7Ultra, Vivo x100 pro i Honor 6pro które rozstawiają po kątach każdy tel. No chyba, że mówimy o tanim szajsie za 200 zł.
Opublikowano 17 marca 20241 r O kurva, na tym forum podejmować dyskusje zagłębiające się w szczegóły/technikalia, nawet (w sumie szczególnie) w tym dziale, masz Chłopaku odwagę. Edytowane 17 marca 20241 r przez tjery
Opublikowano 17 marca 20241 r 9 godzin temu, Mani napisał: Vivo x100 pro testuję ostatnio i chińskie guwno, jednak co iPhone to iPhone Wysłane z Vivo X100 Pro za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 marca 20241 r 1 hour ago, Beelzeboss said: To forum debili. Tu o niczym nie proozmawiasz. Powiedzial typ ktory nic innego nie spamuje jak ''xbox to gowno'' ''beka z xbox'' ''jebal xbotow'' itd ty jednego postu nie napisales do ktorego mozna by cos innego odpowiedziec niz idz na forum polygamii
Opublikowano 17 marca 20241 r atrapa konsoli https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/xbox-rozdaje-niedzialajaca-konsole-stylizowana-na-final-fantasy-xiv
Opublikowano 17 marca 20241 r Kierwa ale jak Sony robi sandboxa to jest inna liga historię z Horizona 2 będę musiał przez tydzień rozchodzić
Opublikowano 17 marca 20241 r Dla mnie tak. Ale przynajmniej jest masa kobiet rozstawiających mężczyzn po kątach
Opublikowano 17 marca 20241 r 29 minutes ago, drozdu7 said: Dla mnie tak. Ale przynajmniej jest masa kobiet rozstawiających mężczyzn po kątach 2 hours ago, drozdu7 said: Kierwa ale jak Sony robi sandboxa to jest inna liga historię z Horizona 2 będę musiał przez tydzień rozchodzić czyli co czekac na 85% sale od ?
Opublikowano 17 marca 20241 r Może poczekaj aż zlecą się akolici i powiedzą że 88 na mc. Że arcydzieło. Dla mnie poza warstwą audiowizualną nie ma tam absolutnie nic, czego nie byłoby w innych grach. W zasadzie to ubigierka i to z położoną fundamentalną rzeczą jaką jest wątek główny. Ale no co Sonka to Sonka
Opublikowano 17 marca 20241 r Oo następny masterpiece xd to jest choroba;) Chociaż muszę przyznać że pomimo wielu problemów i głupot, same misje i postaci w Days Gone miały więcej serducha niż te kurwa kukły z Horizona. Przecież w Assassin's Creedach by znalazł pewnie ciekawiej napisane postaci niż w Forbidden West. W każdej innej grze wątek główny na takim poziomie zostałby zmieszany z błotem
Opublikowano 17 marca 20241 r Przeciez w horizona gra się dla fajnych walk z dinobotami i graficzki, a jak wchodzi fabuła i bezpłciowe kukły to się wychodzi z pokoju by się nie zarazić
Opublikowano 17 marca 20241 r 4 godziny temu, drozdu7 napisał: Może poczekaj aż zlecą się akolici i powiedzą że 88 na mc. Że arcydzieło. Dla mnie poza warstwą audiowizualną nie ma tam absolutnie nic, czego nie byłoby w innych grach. W zasadzie to ubigierka i to z położoną fundamentalną rzeczą jaką jest wątek główny. Ale no co Sonka to Sonka W jedynce walki z robotami mi siadły zajebiscie, cisnąłem najwyzszy poziom trudnosci od początku. Fabuła ta dotycząca przeszłości i katastrofy też nie była zla, ale ten wątek plemienny to ja pierdole Za dwojke cos sie nie moge wziac, bo tam pewnie wiecej tego plemiennego pierdolenia z nijakimi postaciami.
Opublikowano 17 marca 20241 r Horizon to kolejny przykład „legendarnych” gier Sony, co klapy mówią, że najlepsze na rynku, a potem nikt tego kurwa nie chce. Ryan zrobił wam przysługę, pozwolił aby bańka PSStudios pękła obnażając nijakość tych ubiraków.
Opublikowano 17 marca 20241 r Ja pierdole znowu wezyra wypuscili z Choroszczy i pisze te swoje majaki.