Opublikowano 21 marca 20241 r 23 minuty temu, Donatello1991 napisał: Zaraz świętujemy premierę HFW na pc. Juhuuuuuu Playstation master race
Opublikowano 21 marca 20241 r 57 minut temu, Donatello1991 napisał: Ile razy trzeba powtórzyć, że współpraca na linii pc Sony to największe dobro jakie spotkało graczy? Tak, teraz już nawet blacharze wiedzą, że nie warto się tą kurwą sonowską interesować, a wcześniej mogli mieć wątpliwości!
Opublikowano 21 marca 20241 r blacharze mają swoje Palmworldy, CS 1.6 no wiadomo LoL'a i inne chujostwa, których ogromna popularność na PC wylewa się później jak zaraza na inne platformy
Opublikowano 21 marca 20241 r Skoro Spierdolman 2 a.k.a. Uncharted 2 moment Insomniac ( x miliard) ma po taxa playstationi 88 na MC, to ten Ronin to realnie 5.5/10 - najgorsza gra TN, ex na kurwę niebieska. Pewnie się nawet nie starali, bo nauczeni doświadczeniami z klapami wiedzą, że tylko samograje dla januszy mają tam rację bytu. PlayStation 5 największą kurwą w branży.
Opublikowano 21 marca 20241 r 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Skoro Spierdolman 2 a.k.a. Uncharted 2 moment Insomniac ( x miliard) ma po taxa playstationi 88 na MC, to ten Ronin to realnie 5.5/10 - najgorsza gra TN, ex na kurwę niebieska. Pewnie się nawet nie starali, bo nauczeni doświadczeniami z klapami wiedzą, że tylko samograje dla januszy mają tam rację bytu. PlayStation 5 największą kurwą w branży. Ronin to Starfield moment Teamu Ninja
Opublikowano 21 marca 20241 r Cieszy totalna dominacja najlepszej i jedynej konsolowej firmy na rynku NINTENDO
Opublikowano 21 marca 20241 r Ja pierdole jakie mocne dropy idą w gamepassie od początku roku. Sonka uważam dostaje srogi wpierdol i nie ratuje tego nawet FF7 Rebirth. To jest obraz nędzy i rozpaczy, co odwalili niebiescy w tej generacji. PRO oczywiście kupie ale to już bardziej żeby zbiorczo ograć tych kilka ekskluzywnych tytułów. A że generacja stoi multiplatformami, a że te w większości można ograć za grosze w gamepassie to dla mnie Xbox wygrywa te generacje, no chyba, że Sonka będzie miała jakąś mocarną końcówkę jak PS3.
Opublikowano 21 marca 20241 r Nintendo najlepsze, pozniej sony ze swoimi filmidłami o starym z depresją, a na koncu xbox bez gier.
Opublikowano 21 marca 20241 r Nintendo, Xbox, PC i to wielkie białe gówno bez gier. Taka jest kolejność prawdziwego gracza obecnie
Opublikowano 21 marca 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał: chyba złapałeś wirusa cebuli, bo nonsens gadasz. Jak mi dropią taką Personę 3 z dodatkami na stałe za free, czy Diablo 4, wiem, że zaraz zagram w Indiana Jonesa czy Awowed - to tak czuję się przekupiony jak typowa cebula
Opublikowano 21 marca 20241 r 5 minut temu, drozdu7 napisał: Ale gdzie w tym konsolowy pieprz? Jest, jest, dzisiaj musiałem wymieniać baterie w padzie
Opublikowano 21 marca 20241 r 18 minut temu, Beelzeboss napisał: chyba złapałeś wirusa cebuli, bo nonsens gadasz. lepiej jebane gówna za full price jak Spierdolman 2, Ronin albo Forspoken
Opublikowano 21 marca 20241 r Wielokrotnie kurwiłem na Xboxa, ale no dla mnie nie ma lepszego miejsca do grania. Gejpassy turasy (no nie róbmy jaj że ktoś nie lubi grać tanio), gry MS Day one, kilka soczystych wrzut zewnętrznych devów. Do tego sytuacja taka że zakupie sobie Legion Go, mam tam sklepik MS, GP, Play anywhere, remote play. Przenośny Xbox. Wcześniej pisałem że posiadanie Xboxa trochę straciło sens itp ale tak na chłodno to jeśli zrobią fajny sprzęt a ich ekosystem będzie nadal tak fajny lub jeszcze bardziej przystępny to kupię następnego Xboxa Za to kompletnie przeszło mi budowanie jakiejs biblioteki na pleju. Jest teraz Final 16 w promo, ale wogóle nie mam ciśnienia i wolałbym kupić kiedyś na Steamie na jakieś urządzenie które bym posiadał
Opublikowano 21 marca 20241 r On 2/23/2024 at 12:52 PM, KrYcHu_89 said: SB 85, Ronin 84 SILENT HILL 2 znad Wisły 91 no ale przynajmniej 90 nie obiecywales
Opublikowano 21 marca 20241 r 57 minut temu, Pupcio napisał: Posiadanie xboxa nie straciło sensu bo nigdy tego sensu nie było Xbox teraz będzie przydatny do FF XIV online, żeby można było płacić 2 abonamenty, zamiast tylko jednego xD. 42 minuty temu, Ryuk napisał: no ale przynajmniej 90 nie obiecywales SB 93 jak Final, podbijamy xD
Opublikowano 21 marca 20241 r Steamdeck do normalnego przechodzenia gier. Playstation do blockbusterów i żeby se na graficzkę popatrzyć. Switch do nintendogierek. A Xbox? Na śmietnik historii