Opublikowano 22 marca 20241 r 12 godzin temu, Homelander napisał: O, gdzie taka promocja jest? To jak Ci Spider-Man nie pasuje to masz te nowe Finale. Albo TLoU 2 Remastered Tlou2 remastered to byś się wstydził w ogóle wymieniać. Chociaż zaraz będziemy mieć jeszcze większe ruchanko w postaci..Until Down remake
Opublikowano 22 marca 20241 r 28 minut temu, Beelzeboss napisał: dziesieciokrotna przewaga w ilosci sprzedanych konsol, a devi cancelluja wersje gier na xboxa, bo sie nie oplaca. Tak sie zyje w tym chlewie. Playstation jak zawsze na górze. beelzechromosomoss
Opublikowano 22 marca 20241 r Już tak ładnie wszyscy tego belzjebosa olewali to nie, musiał przyjść Paolo i go wywoływać czy wchodzić w rozmowę
Opublikowano 22 marca 20241 r PS5? Swietny sprzet do ogrywania gier z PS4. Szkoda, ze nic wiecej nie ma do zaoferowania
Opublikowano 22 marca 20241 r 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jestem tu nowy, nie znam jeszcze zasad. O to fajnie. Jak obaj jestesmy nowi to może zostaniemy kolegami. Lubię czytać gazetę psx extreme i grać na xboxie.
Opublikowano 22 marca 20241 r 21 minut temu, knotek napisał: Leszczu, admini zablokowali ci w koncu opcję "zgłoś"? Nigdy nie kablowałem, nawet na takiego smutnego śmi.ecia jak Ty nie zniżę się na opcje zgłoś. Marszcz dalej freda podczas wlepiania minusów
Opublikowano 22 marca 20241 r Czy kompletna edycja cudownej przygody zawojowała już komputery osobiste? Czy PCowcy poznali się na nektarze?
Opublikowano 22 marca 20241 r Jakoś dziwnym trafem jak gracze mają okazję skonfrontować się z tymi „arcydziełami” od Sony to się nagle okazuje, że to zwykłe ubisofciaki. NO KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ ŻE JEBANI JEDNOPLATFORMOWCY OD DWÓCH DEKAD BUDUJĄ KŁAMLIWĄ PROPAGANDĘ SUKCESU SONKI
Opublikowano 22 marca 20241 r Ciekawe czasy gdy reakcja graczy z platformy gdzie gra się w CS i wbija rangi w LoLu jest wyznacznikiem jakości gry single player z konsol. No niestety dla graczy PC ale Horizon to nie jest battleroyal survival moba multiplayer no wtedy to by były rekordy.
Opublikowano 22 marca 20241 r 41 minut temu, Donatello1991 napisał: Przecież to hit na PC. hitem to jest, że niby gra taka dobra a taka sprzedaż słaba
Opublikowano 22 marca 20241 r Mam nadzieje, ze jak xbox zrobi tego pc to nie beda na tyle glupi, zeby zostawic platny online.
Opublikowano 22 marca 20241 r Jeśli w kółko tak to powtarzasz, to dlaczego po prostu nie przesiądziesz się na PC? Biblioteka gier taka sama, darmowy online, najlepsza wsteczna kompatybilność, wiele różnych sklepów, o mocy nawet nie ma co wspominać. Żadna z konsol nigdy tego nie zaoferuje.
Opublikowano 22 marca 20241 r Tak jak nie szuka się nowej partnerki kiedy obecna jest chora na raka, tak ja nie wsadzam xboxa do trumny dopóki ostatecznie nie zdechnie. Jestem po prostu dobrym człowiekiem.
Opublikowano 22 marca 20241 r Nie musisz mieć sentymentów wobec kawałka plastiku. Nie istnieje żaden przepis, który zakazywałby posiadania i grania jednocześnie na PC i konsoli.
Opublikowano 22 marca 20241 r Nie ma żadnego sentymentu. Czekam czy te kurwy zrobia w koncu dobrze dzialajacy sklep na pc jak nie bedzie juz konsoli. Jak nie to ide na steam.
Opublikowano 22 marca 20241 r max w 2026 miesiac przed premiera ps5 pro zaczną się hehe "leaki" hehe, żeby tylko w ludziach zasiac wątpliwośc i żeby nie przeskoczyli do sony.