Opublikowano 30 lipca 20222 l Scorn na 7 godzin jak wyczyścisz wszystko, wtedy Kotek urasta do 12-14. Wezyr - źródła z dupy, teorie z dupy. A Xbox nadal na kolanach.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Oficjane info od twórców = źródło z dupy. po prostu przyznaj, że w exie na Xa skróciłeś czas o połowę, a w exie na Plejkę realny czas wydłużyłeś dwukrotnie Po co? Przecież to nie ma sensu. Stray kolejny fałszywy mesjasz gdzie dziwki dziennikarskie dały dupy za presskit, a na Xboxie zapowiada się kolejna perła w GodPassie, najlepszym abonamencie na rynku oferującym na premierę gry 1st i 3rd party, od indorów przez AA aż po największe kozaki. Nie ma was, zostaliście rozjebani jak plejka, leżycie na podłodze oddziału wyorani od leków, myśląc że PS zatrzymało się na dwójce i coś jeszcze w branży wyznacza, a wyznacza jedynie new low w poniżaniu swoich klapów.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Zielone deebile to pewnie będą przechodzić i 15 godzin, przecież dla tych ulungów Resident Evil jest za trudny:D
Opublikowano 30 lipca 20222 l 12 godzin grania w kota to trzeba mieć porażenie mózgowe albo trzymać pada w ręce pierwszy raz w życiu. A sorki, to pan liściu, czyli obie opcje są uprawnione
Opublikowano 30 lipca 20222 l Ciotek wpadł i od razu żenada. Ale to wyznawca xboxa - żenada wpisana w geny.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Też was rozwala że generacja trwa 2 lata a na xboxa nie wyszła żadna gra? Przecież to jest jakiś żart xD
Opublikowano 30 lipca 20222 l 16 minut temu, LiŚciu napisał: Ciotek wpadł i od razu żenada. Ale to wyznawca xboxa - żenada wpisana w geny. Żenadą to jest twoja działalność w tym temacie Ja gram na obu konsolach, ty na żadnej. Ja piszę o grach które skończyłem, ty o grach których na oczy nie widziałeś Ja jak większość wchodzę do CW dla beki, dla ciebie to sens życia i kiedy bym nie był na forum siedzisz tu i srasz jakieś bezbeczne posty z dupą spietą Więc mi nie pisz o żenadzie, bo sam jesteś królem żenady
Opublikowano 30 lipca 20222 l Teraz, knotek napisał: Żenadą to jest twoja działalność w tym temacie Ja gram na obu konsolach, ty na żadnej. Ja piszę o grach które skończyłem, ty o grach których na oczy nie widziałeś Ja jak większość wchodzę do CW dla beki, dla ciebie to sens życia i kiedy bym nie był na forum siedzisz tu i srasz jakieś bezbeczne posty z dupą spietą Więc mi nie pisz o żenadzie, bo sam jesteś królem żenady Odpowiedział bym ci randomie ale ten twój pościk zdecydowanie nie pokazuje "dystansiku" w CW więc boje sie że targniesz się na swoje życie
Opublikowano 30 lipca 20222 l "Ale tak ogółem nudne to jak skurwysyn xD Symulator chodzenia i wciskania 'x'. Ale jest miło i sympatycznie, mam 4h i juz chce kończyć." w temacie Stray Serio ktoś z was jeszcze wierzy, że Sony nie dostaje oczka czy dwóch do oceny za presskity? Kur,wa PlayStation nie jest liderem od czasów trójki jak miało gangbang w postaci X360 i Wii. Dobra konsola, ale leaderzy rynku konsol? Chyba zawodów wkładania klapom chuja do dupy.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Zaś w tym roku DLC do GoWa, najbardziej niepotrzebny remake w historii i w pełni zasłużony tytuł najnudniejszego, najbardziej zachowawczego wydawcy w branży. PlayStation to synonim growej stagnacji.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Wymierzone od linijki gierki udające że mają dusze to jest cała sonka od czasów ps4 ale czy prawdziwi gracze mają jakiś wybór? Przecież nie będziemy grać w kolejny spinoff minecrafta na xboxie albo piłke nożną z mario za 2 i pół bomby czy inne zboczeństwa pokroju xenoblade
Opublikowano 30 lipca 20222 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: dusze maja tylko gry z serii xeno i gears of war Broniłem Cie gardłowy jak moglem, wiem, jak duży cios zadał Ci Phil 12 czerwca no ale sam dajesz argumenty, żeby stwierdzić, ze.... Chyba Cię popierdolilo Edytowane 30 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 30 lipca 20222 l Przykład najgłupszego człowieka w internecie to smutne potwierdzenie faktu, że nie należy odstawiac leków na dwubiegunówkę. Syneczek kompletnie sie rozsypał. Tylko dlaczego w temacie o konsolach, jak on nawet konsoli nie ma?
Opublikowano 30 lipca 20222 l 40 minut temu, dee napisał: Przykład najgłupszego człowieka w internecie to smutne potwierdzenie faktu, że nie należy odstawiac leków na dwubiegunówkę. Syneczek kompletnie sie rozsypał. Tylko dlaczego w temacie o konsolach, jak on nawet konsoli nie ma? Odpierał się od gardłowego deebilu
Opublikowano 30 lipca 20222 l 3 godziny temu, LiŚciu napisał: Ciotek wpadł i od razu żenada. Ale to wyznawca xboxa - żenada wpisana w geny. Żenada to jest odkąd twoja osoba pojawiła się w tym temacie.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Zauważyliście, że po każdej klęsce Sony ogarnięte klapy zwijają się z tematu i czekają aż smród opadnie. Tak jak teraz po kompromitacji sray xD Natomiast zostają wypuszczone kundle znane z niegrania w gry, którym już wszystko bo i tak nikt ich nie szanuje Jakie to prawdziwe, za każdym yebaniutkim razem
Opublikowano 30 lipca 20222 l kotek niby tylko 2h ale mopściu cygan i tak nie przejdzie, polegnie na ekranie tytułowym
Opublikowano 30 lipca 20222 l 53 minuty temu, dee napisał: Zauważyliście, że po każdej klęsce Sony ogarnięte klapy zwijają się z tematu i czekają aż smród opadnie. Tak jak teraz po kompromitacji sray xD Natomiast zostają wypuszczone kundle znane z niegrania w gry, którym już wszystko bo i tak nikt ich nie szanuje Jakie to prawdziwe, za każdym yebaniutkim razem Zauważyliśmy, że po 12 czerwca została po stronie zielonych "wielka" trójca deebil, werter i gardłowy, czyli debil, PCciarz i xenonanista: pozostali, którzy mieli resztkę godności zwinęli się do obozu Sony albo zapadli się pod ziemię P.S. Celowo nie wymieniam jakiś alterków Pioterka typu knotek bo na każdym cmentarzysku, znajdzie się psia kupa
Opublikowano 30 lipca 20222 l Gry na PlayStation są dla nikogo, bo nikt w te gnioty grać nie chce i każdy po cichaczu napierdala na Xboxie. Nie dziwię się, największa różnorodność, najlepsze 1st party i - w przeciwieństwie do Sony - czujesz, że nie tkwisz w miejscu od 2k17.
Opublikowano 30 lipca 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gry na PlayStation są dla nikogo, bo nikt w te gnioty grać nie chce i każdy po cichaczu napierdala na Xboxie. Nie dziwię się, największa różnorodność, najlepsze 1st party i - w przeciwieństwie do Sony - czujesz, że nie tkwisz w miejscu od 2k17. HaloGearsyForza - czujesz, że nie tkwisz w miejscu od 2002 roku