Opublikowano 6 kwietnia 20241 r W dniu 4.04.2024 o 12:38, KrYcHu_89 napisał: o qrwa xD Boty to są idioci pierwszego sortu.
Opublikowano 6 kwietnia 20241 r Destin Jez Jeszcze colta brakuje, pewnie smród tez gdzies tam odpisywał
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r https://www.mediaexpert.pl/zabawki/klocki/klocki-wszystkie/klocki-plastikowe-mega-probuilder-showcase-microsoft-xbox-360-hww15 Idealny prezent dla klockarzy. Klocuszki do złożenie jedynej liczacej sie konsoli ms.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r Final Fantasy 7 Rebirth to kolejna porażka sprzedażowa po Final Fantasy 16. Nie dość, że Sony dostaje po piździe za podłe wykupywanie exów to jeszcze ŚmiećEnix coraz bliżej grobu. Aż się serce raduje przy takich newsach.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r Ty sie lepiej martw kubłem series na śmieci. Btw. ty w ogole masz xboxa czy jak pipcio grasz na laptoku?
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał: Ty sie lepiej martw kubłem series na śmieci. Btw. ty w ogole masz xboxa czy jak pipcio grasz na laptoku? mam kurwa wszystko, nawet PC-ta co rozjebuje PS5 w drobny mak Teraz, Daffy napisał: Prędzej ich ktoś wykupi niż padną Tu by się mogli skumać z Nintendo, ich współpraca układa się naprawdę sympatycznie z tego co widziałem.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: nawet PC-ta co rozjebuje PS5 w drobny mak uuuu zobaczcie jaki cwaniak. No dobra ok ale jak rozjebuje PS5 w drobny mak to Xboxa w drobny pył?
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: uuuu zobaczcie jaki cwaniak. No dobra ok ale jak rozjebuje PS5 w drobny mak to Xboxa w drobny pył? a i owszem, ale to nawet nie jest jego finalna forma, bo w następnej generacji już tylko blacha i przenośniaki
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: a i owszem dziękuje za sprostowanie ale nie dziwie się, że zapomniałeś dopisać, że rozjebuje Xboxa bo Xboxa się olewa zawsze.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r Teraz, Krzysztof93 napisał: dziękuje za sprostowanie ale nie dziwie się, że zapomniałeś dopisać, że rozjebuje Xboxa bo Xboxa się olewa zawsze. Xbox i PC to jeden ekosystem, używane naprzemiennie i nawet te same save'y mam. a PS5 to zwykła dziwka, więc wiadomo że warto wspomnieć o jej rozjebaniu
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: PS5 to zwykła dziwka ps5 to zwykła dziwka, mało kto wie, że daje dupy stara się utrzymać siebie i synka mimo, że czasem klient jest brutalem i pierdolnie w ryja ale za to Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r Posiadanie xboxa gdy ma sie mocnego pc? Mozna to strescic jednym postem
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem onlyfansiary mają godnosc i tylko pokazują picz w necie. Xbox to tirówa, ktora podmywa się w lesie i bierze w jape od spoconych januszy, ktorzy nie myja sie tydzien.
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: ps5 to zwykła dziwka, mało kto wie, że daje dupy stara się utrzymać siebie i synka mimo, że czasem klient jest brutalem i pierdolnie w ryja ale za to Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem. i obie rucham, rucham je mym kutasem i co najważniejsze - nie daje się wyruchać korporacjom świadomą konsumpcja, a klapy na ustach z pełnymi kolanami dalej myślą, że Sony chce ich dobra
Opublikowano 8 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał: onlyfansiary mają godnosc i tylko pokazują picz w necie. to mają godność czy nie?
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r 20 godzin temu, Shen napisał: Posiadanie xboxa gdy ma sie mocnego pc? Mozna to strescic jednym postem Kto bogatemu zabroni?
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Gears 6 celuje w 60 fps Czaicie? Celuje xd xd Z taką grafiką to będzie poziom nieosiągalny dla PS5PRO. Wy chyba naprawdę nie ogarniacie jaka astronomiczna będzie różnica między dotychczasowymi grami, a tym jak wyglądać będzie Hellblade 2 czy Gearsy 6. xd Przecież to będzie moment zwrotny, dzielący generację na tę po i przed Gyrosami.
Opublikowano 9 kwietnia 20241 r Wiem że niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić że dla kogoś to Xbox może być właśnie must have konsolą. Ja pleja mam tylko i wyłącznie do exów, ale te co narazie wyszły to czekam aż zlecą z ceny (mam digitala). Poza exami nie kupuję gier w sklepie, jedynie coś tam z abonamentu ograłem jak Horizon 2. Multiplatformy kupuję i ogrywam na Xie. No i gyroski czekam nowy Doom czekam