Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 4.04.2024 o 12:38, KrYcHu_89 napisał:

image.png.588b9e41b4d1e0d374565e3d758bfb9a.png

o qrwa xD

20240406_170732.jpg

Boty to są idioci pierwszego sortu.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Destin :beka:

Jez :beka:

Jeszcze colta brakuje, pewnie smród tez gdzies tam odpisywał

Opublikowano

Final Fantasy 7 Rebirth to kolejna porażka sprzedażowa po Final Fantasy 16. Nie dość, że Sony dostaje po piździe za podłe wykupywanie exów to jeszcze ŚmiećEnix coraz bliżej grobu. :) Aż się serce raduje przy takich newsach.

Opublikowano

Ty sie lepiej martw kubłem series na śmieci. Btw. ty w ogole masz xboxa czy jak pipcio grasz na laptoku?

Opublikowano

Prędzej ich ktoś wykupi niż padną 

Opublikowano
1 minutę temu, Beelzeboss napisał:

Ty sie lepiej martw kubłem series na śmieci. Btw. ty w ogole masz xboxa czy jak pipcio grasz na laptoku?

mam kurwa wszystko, nawet PC-ta co rozjebuje PS5 w drobny mak

Teraz, Daffy napisał:

Prędzej ich ktoś wykupi niż padną 

Tu by się mogli skumać z Nintendo, ich współpraca układa się naprawdę sympatycznie z tego co widziałem.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

nawet PC-ta co rozjebuje PS5 w drobny mak

uuuu zobaczcie jaki cwaniak. No dobra ok ale jak rozjebuje PS5 w drobny mak to Xboxa w drobny pył?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

uuuu zobaczcie jaki cwaniak. No dobra ok ale jak rozjebuje PS5 w drobny mak to Xboxa w drobny pył?

a i owszem, ale to nawet nie jest jego finalna forma, bo w następnej generacji już tylko blacha i przenośniaki

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a i owszem

dziękuje za sprostowanie ale nie dziwie się, że zapomniałeś dopisać, że rozjebuje Xboxa bo Xboxa się olewa zawsze.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

dziękuje za sprostowanie ale nie dziwie się, że zapomniałeś dopisać, że rozjebuje Xboxa bo Xboxa się olewa zawsze.

Xbox i PC to jeden ekosystem, używane naprzemiennie i nawet te same save'y mam.

a PS5 to zwykła dziwka, więc wiadomo że warto wspomnieć o jej rozjebaniu

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PS5 to zwykła dziwka

ps5 to zwykła dziwka, mało kto wie, że daje dupy stara się utrzymać siebie i synka mimo, że czasem klient jest brutalem i pierdolnie w ryja ale za to Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem.

Opublikowano

Posiadanie xboxa gdy ma sie mocnego pc? Mozna to strescic jednym postem

paolo.JPG.66950d33e0fd68ad521ec4e264b1da0b.JPG

Opublikowano

Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem

onlyfansiary mają godnosc i tylko pokazują picz w necie.

Xbox to tirówa, ktora podmywa się w lesie i bierze w jape od spoconych januszy, ktorzy nie myja sie tydzien.

Opublikowano

ps5 to zwykła dziwka, mało kto wie, że daje dupy stara się utrzymać siebie i synka mimo, że czasem klient jest brutalem i pierdolnie w ryja ale za to Xbox to największa szmata pierdolona z onlyfansem.

i obie rucham, rucham je mym kutasem i co najważniejsze - nie daje się wyruchać korporacjom 

świadomą konsumpcja, a klapy na ustach z pełnymi kolanami dalej myślą, że Sony chce ich dobra :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Beelzeboss napisał:

onlyfansiary mają godnosc i tylko pokazują picz w necie.

to mają godność czy nie?

Opublikowano
13 minut temu, Donatello1991 napisał:

Gears 6 celuje w 60 fps

Czaicie? Celuje xd xd

Z taką grafiką to będzie poziom nieosiągalny dla PS5PRO. Wy chyba naprawdę nie ogarniacie jaka astronomiczna będzie różnica między dotychczasowymi grami, a tym jak wyglądać będzie Hellblade 2 czy Gearsy 6. xd Przecież to będzie moment zwrotny, dzielący generację na tę po i przed Gyrosami.

Opublikowano

Wiem że niektórzy nie potrafią sobie wyobrazić że dla kogoś to Xbox może być właśnie must have konsolą. 

Ja pleja mam tylko i wyłącznie do exów, ale te co narazie wyszły to czekam aż zlecą z ceny (mam digitala). Poza exami nie kupuję gier w sklepie, jedynie coś tam z abonamentu ograłem jak Horizon 2. Multiplatformy kupuję i ogrywam na Xie. 

No i gyroski czekam ;) nowy Doom czekam ;)