Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

xbox to kuzyn do ktorego nikt sie nie chce przyznac. Konsola bez osobowosci, a juz niedługo po prostu pecet. Żałosne.

Opublikowano
46 minut temu, drozdu7 napisał:

Może dlatego tylko co 25 użytkownik PlayStation to zakupił xdd ja pierdole dalej nie mogę z tego. Największy ex Sony w tym roku, gra która dostawała nagrody najbardziej wyczekiwanej produkcji, dostała własny event ;)

I wy macie czelność wrzucać że w Starfielda siedem miesięcy po premierze nikt nie gra. tego fajnala to pctowcy po tygodniu zapomną 

Co za bezczelność obrażać grę roku. 

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Fakt, za tak fenomenalną bibliotekę gier nawet te 63zl to jak za darmo.

To ta usługa z najgorszą Forzą w historii? 

Awhh właśnie mi się przypomniało, że trzeba wywalić to z dysku, a tfu

image.png.4cf34495a98c0125ffbb05656ff394b9.png

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

To ta usługa z najgorszą Forzą w historii? 

Może i najgorsza Forza w historii, ale z jakiegoś powodu ma lepsze community na forum niż rzekomo najlepsze Gran Turismo. :obama:

Można to sobie kolorować, ale widać po popularności gier MSu na Plejce, zerowego zainteresowania grami Sony na PC i teraz starciu Forza Vs. GT, że w końcu i do tych zakutych, niebieskich łbów trafiło, że Xbox od zawsze był lepszym wyborem. :)

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zakutych, niebieskich łbów trafiło,

niedługo sie przekonamy jak bardzo te parchy przehajpowały kolejnego średniora Kene. Playstation tax, a jak właczysz to sie okazuje, ze to przecietniak z gamepassa.

Opublikowano

Kena od zawsze 7/10 dla mnie. Pamiętam jak za granie na easy mnie linczowali i że nie doświadczyłem wszystkiego. Nie zmieniajcie się klapy.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Kena mocne 8/10 dla mnie, bardzo fajna gra w podobnym vibe jak HiFi rush czyli jakby z ery PS2 w nowoczesnej oprawie

Opublikowano
20 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przecież tej grafiki pixara nie da się zapomnieć 

W chuja zrobili bo te kosmiczne cutscenki którymi promowali to cgi. Oczywiście oprawa dalej ładna ale downgrad jest.

Opublikowano
9 hours ago, Beelzeboss said:

gamepass xdd wstydu nie macie naganiać na ten smietnik

Ty ale kiedy ty w chuj pojdziesz? 

Opublikowano

Uważajcie wchodząc do tematu Stelaż Blejd, bo niektórzy już nie wytrzymują i można oberwać ejakulatem

Opublikowano

Jaja będą jak się okaże  że demo to najlepszy moment xd xd

7 minut temu, drozdu7 napisał:

Uważajcie wchodząc do tematu Stelaż Blejd, bo niektórzy już nie wytrzymują i można oberwać ejakulatem

Opublikowano

To wtedy będzie, że się lewaki uwzięły zamiast zaakceptować, że to od początku jest średniak którego ofi ze spółką gloryfikują, bo zobaczył wirtualną cipę. xdddd Ten drugi oszołom, koneser gówna, też dobry zajarany tym bieda Silentem od wyrobników z Krakowa.

Mowie wam, PlayStation to choroba (umysłowa).

Opublikowano
Cytat

(W domyśle PlayStation):

Wprowadziło granie w trzeci wymiar, wyniosło interaktywną rozrywkę z pewnej niszy, w jakiej utkwiła w czasach kilkunastobitowych konsol i komputerów. To od jasnoszarego pudełka Sony zaczęły się flagowe serie, których gwiazda mocno świeci do dzisiaj. Najcenniejsza z dywizji Sony kroczy również z duchem czasu, nawet jeśli tylko adaptuje się do konkurencyjnych inicjatyw, jak w przypadku takiej jednej korporacji z Redmond. Mój wybór PlayStation jako platformy wiodącej jest fuzją nostalgii, wyznaczania jakości i jedynej, pewnej przyszłości w segmencie gier komputerowych i wideo.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Zwierzęta

Wydaje mi się, że to napisał koleżka użytkownika @Whisker