Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

feat-xenoblade-2.jpg

xD Ten zagryw inch60 jest za mocny :)

Inchak jak zobaczy tego screena to pewnie będzie się zastanawiać czy nie wszedł na redtube

Opublikowano

Pupcio, ja rozumiem wszystko, ale za plucie na Mass Effect powinien być ban. Rzekłem

Opublikowano

Temat dla teoretyków wylewających swoje frustracje :usmiech: lisciu, pupcio, mendrek i inne pokemony co nie grają w gry. Niesamowity team godny psx fanboy extreme

Opublikowano

Jak to xboxowcy nagle zrobili się Switch team po 12 czerwca :kekw::kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

A to nie ty jako jedyny boi się pokazać gamertaga na forum zagrajmerów? Zwykły graczyk jesteś co odkrył gry w 2008 roku i myśli że boga za nogi złapał :sonkassie:

Opublikowano

switch jak zwykle gra drugie skrzypce, a playstation smiec zawsze i na zawsze

Teraz, Pupcio napisał:

A to nie ty jako jedyny boi się pokazać gamertaga na forum zagrajmerów? Zwykły graczyk jesteś co odkrył gry w 2008 roku i myśli że boga za nogi złapał :sonkassie:

pokaz swojego z jedną grą na rok

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To są skutki patologicznego wychowania bez Xboxa, rodzą się potem nam takie zagrywy-japofile. :/ 

Inch Ciebie to nawet pececiarze gnoją.  Upokorzony przez Phila, wygnany przez swoich, szuka ukojenia w

swiecie gadających kotów i mangowych studentek w zbrojach.

Opublikowano

Jedna moja gra jest warta tyle co 10 letsplayów incha przez mój wysublimowany zagrajmerski gust kształtowany przez wiele lat dzięki twórczości magików z kraju kwitnącej wiśni

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

Tekken 2 za 480zl rocznie :kekw:

A na Xbox za free wszystkie gry z PSX, PS2 i PSP, klapy największe frajery na świecie, chociaż i tak te cygany nie grają, spadek -30% do poprzedniego roku :cw:

Opublikowano
1 minute ago, Daddy said:

A na Xbox za free wszystkie gry z PSX, PS2 i PSP, klapy największe frajery na świecie, chociaż i tak te cygany nie grają, spadek -30% do poprzedniego roku :cw:

Zaraz ci jeden z drugim powie, że piractwo

Opublikowano

1 minutę temu, Daddy napisał:

A na Xbox za free wszystkie gry z PSX, PS2 i PSP

:kekw::kekw:

No jak tu nie mieć beki z tych frajerów jak orają się sami. Na Xbox to co najwyżej wpierdol i sraka na ryj od Phila :)

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Zaraz ci jeden z drugim powie, że piractwo

PS Classic i forumowe klapy przerabiające konsole żeby grać na tym ścierwie za 500zł bo Ryan wyruchał niebieskie ameby :) 

Opublikowano

Cisną o zakup ps Classic za 150 zł, a sami

kupili retroboxa za 2k :kekw:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Cała seria YAKUZA!!! Wreszcie nadrobię tą serie bo nigdy nie grałem, prwnie lepsze od Persony

Opublikowano

typowy:sonkassie:od dwoch lat ma wszystko w gamepassie, ale teraz bedzie grał

Opublikowano

Na xboxie co chwile usuwają więc człowiek się boi coś zacząć bo zaraz może zniknąć, masakra

abonamenty to przyszłość! :)

Opublikowano
49 minut temu, 20inchDT napisał:

typowy:sonkassie:od dwoch lat ma wszystko w gamepassie, ale teraz bedzie grał

Jak na siłę szukasz powodu do opłacenia PS+, to później takie kwiatki.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Trzeba było na Xboxie ograć, ale jak Wam Sony nie nasra na talerz nie pokaże palcem to nie wiecie co jeść. :) 

Tak widziałem to ale były inne tytuły poza tym grać na amerykańskiej konsoli w topową japońską produkcje to trzeba nie mieć honoru :/ Japonia = Sony i tyle w temacie, tutaj jest dusza i magia, gry stworzone na odpowiedniej konsoli maja inny Flow a nie na siłe byle zarobić 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ofc jak zacząłem przechodzić God Of Yakuza 2 z gamepassa to knur wyjebal szpila do śmieci. No ale ja nie biedobot i prawilnie kupiłem, nie będę zżerał okruchów, ktore akurat rzuci Spencer zielonym zwierzętom.