Opublikowano 15 maja 20241 r Teraz, Krzysztof93 napisał: W pudle wraz z xboxem, padem i kablem macie jeszcze manię prześladowczą
Opublikowano 15 maja 20241 r Pamiętacie taką grę jak Astral Sword? Ciekawe czy jak to ostatnie exy na Plejkę - zdobędzie tytuł rozczarowania roku.
Opublikowano 15 maja 20241 r zaraz będą mieć święto przy H2 i bohaterce z która mogą się utożsamiać idealna gra dla zielonych przegrywów
Opublikowano 15 maja 20241 r Jak może być rozczarowaniem jak tam łowienie ryb to jest niesamowite przeżycie, nieosiągalne gdzie indziej Kisne jak czytam o hardcorowych graczach, pewnie jak to piszecie to sobie knage masujecie ooo tak jestem zagrajmerem. Ja pierdole stare chłopy
Opublikowano 15 maja 20241 r Jak przeanalizujesz dwa wykresy i wkleisz trzy ankiety z pięcioma odpowiedziami na twycie to człowieeeeeeeku, hardkorowiec jak skurwysyn a przecież za chwilę spłyną tabelki ze sprzedażą w Mozambiku i jakiś insajder poda jeszcze wykres z Zimbabwe, śledzenie tego to nie zabawa dla miękiszonów, i gdzieś trzeba jeszcze między to wepchnąć wertowanie japońskich dzienników bo może któryś dał wysoką ocenę dla gierki Tę niebieską zarazę powinno się leczyć, najlepiej prasą hydrauliczną albo kulą w potylicę
Opublikowano 15 maja 20241 r Hardkorowcy nie grają w abonamencie. Oni kupują Fajnala Rebirth premierę roku, jeden na dwudziestu pięciu
Opublikowano 15 maja 20241 r Nie dość, że bez duszy, to jeszcze brak wychowania i ocenianie po wieku kolegów. https://sppchoroszcz.med.pl/
Opublikowano 15 maja 20241 r Powiem wam coś o duszy. Kiedyś włączales konsolę,uruchamiała się gra i nic Cię więcej nie obchodziło. Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać. Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia. Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość. Możesz też usiąść sobie przed ps5 popatrzeć na dashboard i pomyśleć ale mam tu duszy. Możesz ponapawac się tym dłużej, bo gra chwilę jeszcze się będzie pobierać. To jest wasza dusza
Opublikowano 15 maja 20241 r Teraz, drozdu7 napisał: Dziś kupujecie "konsole" które są praktycznie pctami. Pobieracie z neta albo patche albo połowę gry, bo na płytce (które niektórzy tak czczą) nie chciało się twórcom wrzucać bo gre jeszcze będą poprawiać. Płacicie za grę online, kupujecie dodatki i rozszerzenia. Gry dla których kupowało się konsole, są dostępne na laptopie u Pupcia. Wszystko to czym kiedyś gardzono, dziś jest jako standard. Oczywiście jak najbardziej dalej można czerpać z tego radość. I wszystko to na konsolach zapoczątkował xbox śmieć jebany
Opublikowano 15 maja 20241 r Mordo, a grasz w trybie jakości, wydajności czy 40fps, z raytracingiem czy bez, czy performance RT? Działa ci HDR? Bo u mnie mleko straszne, chyba muszę pogrzebać w ustawieniach TV z suwaczkami.
Opublikowano 15 maja 20241 r Tak, gdyby nie Xbox to dzisiaj mielibyśmy gry na własność, odpalane bezpośrednio z płyty. i pewnie karty pamięci, pady na kablu i rejestrację w PSN przez pocztę
Opublikowano 15 maja 20241 r Nigdy nie zapomnę jak sobie grałem w residencika 2 bożego a ci na forum pierdolili o jakimś mleku
Opublikowano 15 maja 20241 r Bo tam musisz stary inny punkt jasności i czerni ustawić, mówię ci, masz jakiś zły hdr musisz włączyć ten dobry, ja mam dobry a ty na pewno jakiś zły wybrałeś, weź suwaczek w prawo jak na jutubie mówił ten pan taki z chin od telewizorów i już będzie dobrze A jeszcze pamiętam łisker jak się obraził na demo gierki bo mleko na ekranie i co to za gówno
Opublikowano 15 maja 20241 r Chyba, że akurat gierka wymaga dociągnięcia 30GB żeby w ogóle ruszyć Ale tak, pan Nintendo pielęgnuje tradycję konsoletową - masz dwie opcje, z czego trzy są niepotrzebne i se grasz, wyjebane jajca na resztę
Opublikowano 15 maja 20241 r Teraz, Donatello1991 napisał: Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs. Famitsu ich zdefiniuje.
Opublikowano 15 maja 20241 r 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Oj hellgowno 2 bez nocnej premiery bez nz . Szykuje się szajs. Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii?
Opublikowano 15 maja 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ktoś miał jakieś złudzenia, że będzie to coś więcej niż udana próba dostarczenia najładniejszej gry konsolowej w historii? szelf defensyw system on
Opublikowano 15 maja 20241 r Ja nawet jedynki nie skończyłem, wypierdolone w te Helblade 2 po całości.