Opublikowano 22 maja 202422 maj "Hellblade 2 is like Alan Wake 2, but in an alternate timeline where Remedy totally missed the mark."
Opublikowano 22 maja 202422 maj Pół roku za nami a jedyna gra na xboxa to symulator wychylania gałki do przodu na 5h
Opublikowano 22 maja 202422 maj To musi boleć, że ludzie będą bardziej pamiętać 2024 za wybitny w swoim gatunku Hellblade 2 niż bieda Niera dla spermiarzy.
Opublikowano 22 maja 202422 maj nikt o tym syfie nie bedzie pamietał. Tylko xboty beda pisac o grafice, a to tylko dlatego, bo nie ma zadnych gier na xboxie, wiec amunicji mało
Opublikowano 22 maja 202422 maj O grafice każdy zapomina po 20 minutach gry. Potem liczy się zawartość. A zawartości ta gra ma na 5 minut. Mówiłem przed, ze oceny będą lepsze id Ronin bo graficzka, a taki Ronin to gra pełna gębą.
Opublikowano 22 maja 202422 maj blacharze się nie poznali na najwiekszej xboxowej premierze tego roku
Opublikowano 22 maja 202422 maj 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): O grafice każdy zapomina po 20 minutach gry. Potem liczy się zawartość. A zawartości ta gra ma na 5 minut. Mówiłem przed, ze oceny będą lepsze id Ronin bo graficzka, a taki Ronin to gra pełna gębą. Wystarczy poczytać za co Ronin obrywa - słaby otwarty świat, nędzne aktywności, dużo brzydkich naleciałości z Nioha i na końcu, słaba grafika. Tam się tylko broni system walki, bo reszta to nędza.
Opublikowano 22 maja 202422 maj Walczyć tym tech-demem to tylko wizyr potrafi, dobrze że reszta ma wyyebane co widać po zainteresowaniu więc jednak jest nadzieja w graczach. Studio mogliby zamknąć bo oni nigdy bardzo dobrej gierki nie zrobili
Opublikowano 22 maja 202422 maj 12 minut temu, Donatello1991 napisał(a): O grafice każdy zapomina po 20 minutach gry. Potem liczy się zawartość. A zawartości ta gra ma na 5 minut. Mówiłem przed, ze oceny będą lepsze id Ronin bo graficzka, a taki Ronin to gra pełna gębą. pierdole tego xboxa. Wyjdzie ps5pro to kupuje i ogram te wszystkie sztosy jak returnal ff7r, ronin czy stellar. Ta kurwa xbox zostanie mi na razie do turka, a o nextgenie (lol) od nich w ogole nie mysle.
Opublikowano 22 maja 202422 maj W dniu 15.05.2024 o 11:52, Paolo de Vesir napisał(a): Ja nawet jedynki nie skończyłem, wypierdolone w te Helblade 2 po całości. 2 minuty temu, Daffy napisał(a): Walczyć tym tech-demem to tylko wizyr potrafi Przypominam, że wezyr jest chory psychicznie
Opublikowano 22 maja 202422 maj O kurwa, nieźle „sztosy” xDDDDD poza Returnalem wszystko do pominięcia, najlepsza wersja wciąż na PC PlayStation to choroba. 3 minuty temu, Daffy napisał(a): Walczyć tym tech-demem to tylko wizyr potrafi, dobrze że reszta ma wyyebane co widać po zainteresowaniu więc jednak jest nadzieja w graczach. Studio mogliby zamknąć bo oni nigdy bardzo dobrej gierki nie zrobili Widać po temacie, że większe zainteresowanie i lepsze oceny niż ostatnie „hity” Sony i bieda port gry z Gacka na Switcha.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 16 minut temu, Shen napisał(a): blacharze się nie poznali na najwiekszej xboxowej premierze tego roku upokarzające
Opublikowano 22 maja 202422 maj az mi sie ciepło robi jak pomysle o dualsense, astrobocie i pucharkach playstation to jest zupełnie inny świat. Sprzet z tradycja, dla graczy. Ms tylko szuka jak wyruchac konkurencje, a do tej pory jedynie wsadzili dildo swoim fanbojom. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ryse tej generacji (tylko tam było więcej grania) the order 1886. Grę sony ocenili prawidłowo, a hellblade dostał pity tax.
Opublikowano 22 maja 202422 maj 2 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Sprzet z tradycja, dla graczy Konsolowa tradycja dostępna również dla blacharzy. Co wy macie projekcje to jest niepojęte.
Opublikowano 22 maja 202422 maj I niech sobie graja na taborecie, tak jak niedługo xboty beda na pc za $1000+ z logo xboxa i windowsem z innym ui. Edytowane 22 maja 202422 maj przez Beelzeboss
Opublikowano 22 maja 202422 maj Ojejku tak jak wkoncu gry z PlayStation będą debiutować jednoczesnie z PC i z nakładeczką PS żebyś pucharki mógł wbijać w Astrobocie
Opublikowano 22 maja 202422 maj nie bede grał na pc, bo sie brzydze. Pc mam do pracy. Bedzie smiesznie jak te eszystkie zakały jak snot czy daddyissues beda pisac, ze zawsze chcieli pc XDDD
Opublikowano 22 maja 202422 maj Czekajcie bo za bardzo mnie jeszcze piecze dupsko przez tego Hellbieda
Opublikowano 22 maja 202422 maj 26 minut temu, Beelzeboss napisał(a): pierdole tego xboxa. Wyjdzie ps5pro to kupuje i ogram te wszystkie sztosy jak returnal ff7r, ronin czy stellar. Ta kurwa xbox zostanie mi na razie do turka, a o nextgenie (lol) od nich w ogole nie mysle. To Ty nawet PS5 nie masz? XD
Opublikowano 22 maja 202422 maj Nie no Panowie to jest żenuada. Nie tak dawno grałem w Ryse na Steam Bece, grałem w The Order, pierwszą Senuę, a tutaj te ocenki to jest profanacja branży, cofnięcie się w rozwoju w tak wielu elementach w stosunku do tych bardzo nisko ocenianych i zjechanych przez branżę gier, tak jakby wszyscy mieli naprawdę Schizofremię. Wpisałem na zwykłym kanale gry 8/10, bo tam same popkorniani siedzą, ale tak naprawdę jak teraz na to patrzę, co Ci partacze zrobili przez tyle lat i jak ta gra się szybko skończyła, zanim się zaczęła to jest 58/100. "It's not a game, it's a cutscene." Tyle lat developmentu przepierdolone na kilka cutscen, szkoda patrzeć. ----- Branża umiera, idę grać w FF VI, a potem Quake 2 RTX Edytowane 22 maja 202422 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 22 maja 202422 maj Klapy zezłomowane tech demem UE5. Miało być gówno, porażka, zamknięcie studia, a jest na odwrót. jebane klapy znów chuj wiedzą i jarają się śmieciami na swojego gniota BO EX XDDDD cwnk