Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Na tą chwilę mam wahania czy puszczać Plejke do żyda, w sumie tylko Death Stranding 2 trochę mnie powstrzymuje..

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
14 minutes ago, ASX said:

Krychu odpalił dawny protokół xbotow

"Poczekajcie do następnego E3"

Nastepna konfa Sony was rozjebie!

Opublikowano

Zwiastuny nadrobiłem w 15 min :D 

Silent 2 będzie ogrywany chociaż w 2024 a nie czekanko do 2025 ale pęka Wam duma :D 

Opublikowano
14 minut temu, knotek napisał(a):

Guernika i leszczu to dwa ostatnie matoły ktore wciąz wierzą w potęgę sonki xD

o jakis random wyszedł z nory, pewnie ten sam oddzial w Choroszczy co paolo

Opublikowano
9 minutes ago, Whisker said:

Zwiastuny nadrobiłem w 15 min :D 

Silent 2 będzie ogrywany chociaż w 2024 a nie czekanko do 2025 ale pęka Wam duma :D 

Silent 2 (REMAKE) vs Indiana,Avowed, Stalker, Cod w gejpass, MFS 2024, DLC do WoW,SoT i D4 :dynia:

Nie wiem czy masz dzieci, ale jak dla siebie nie chcesz przestac alko to chociaz dla nich

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
12 minut temu, Ryuk napisał(a):

Silent 2 (REMAKE) vs Indiana,Avowed, Stalker, Cod w gejpass, MFS 2024, DLC do WoW,SoT i D4 :dynia:

Nie wiem czy masz dzieci, ale jak dla siebie nie chcesz przestac alko to chociaz dla nich

Silent 2 gramy, a ty wymieniłeś niektóre gry które nawet nie wyjdą w tym roku hahahahaa nie ma to jak sie zaorać.

Mam rozumieć ze ja z padem w ręku będę przemierzał najlepszą część Silenta i delektował się graniem a Ty w tym czasie YouTube i oglądanie trailerów gdzie jedyny Gameplay to ustawianie rozdzielczości tudzież napisów, no może jeszcze weźmiesz pada do ręki i będziesz udawał że grasz, że to ten moment, że już 2024 i granko :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minute ago, Whisker said:

Silent 2 gramy, a ty wymieniłeś niektóre gry które nawet nie wyjdą w tym roku hahahahaa nie ma to jak sie zaorać.

Mam rozumieć ze ja z padem w ręku będę przemierzał najlepszą część Silenta i delektował się graniem a Ty w tym czasie YouTube i oglądanie trailerów gdzie jedyny Gameplay to ustawianie rozdzielczości tudzież napisów, no może jeszcze weźmiesz pada do ręki i będziesz udawał że grasz, że to ten moment, że już 2024 i granko :D 

Ktora gra ktora wyminielem nie jest na ten rok :)

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

A czemu Indiana i avowed nie dostali konkretnych dat?

Obstawiam, ze indiana sie wyjebie imo na Q1 2025. Avowed byla by lekka beka gdyby nie dali tego na ten rok

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie posiadać Xboxa tej generacji? Absurd.

Posiadałem i sprzedalem bo chujem wiało z kilometra 

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

A czemu Indiana i avowed nie dostali konkretnych dat?

dobre pytanie bez odpowiedzi, może jeszcze obmyślają platformy xDDDD.

5 minut temu, Whisker napisał(a):

Mało tego to jeszcze część wyjdzie na PS5 więc czym się jarasz chłopie :D

Doom będzie day1 na wszystko

Opublikowano
5 minutes ago, Whisker said:

Mało tego to jeszcze część wyjdzie na PS5 więc czym się jarasz chłopie :D

Mam PC i zaraz bedzie steam deck wyjebane mam czy to wychodzi na ps5 czy nie 

Opublikowano

Pokaz super i naprawdę się cieszę, ale konkrety będą się liczyć na końcu i gry 99 metacritic. :gachigasm:

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Pokaz super i naprawdę się cieszę, ale konkrety będą się liczyć na końcu i gry 99 metacritic. :gachigasm:

Pamietam jak plakales o ta gre co niby miala byc +90 a dostala ponizej 80 jak to dziennikarze nie docenili jej itd... ah te klapy

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał(a):

Pamietam jak plakales o ta gre co niby miala byc +90 a dostala ponizej 80 jak to dziennikarze nie docenili jej itd... ah te klapy

Wyprodukowanie GOTY przez MS Studios to będzie chwila wiekopomna. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pięknie wjedzie w sierpniu nowy dodatek do WoWika, aż mi SIUR stanął na widok potężnego kamiennego krasnoluda. :fsg:

Tyle dobra pokazali a to oderwane od ducha puszczy bezguscie o dodatku do wowa :leo:

Historia bociarskich to kurwa jak odbicie wycieczki szkolnej. Pan kierowca Spencer przez ostatnie lata nie mogl wyjechac z parkingu szkolnego, ale jak juz wklepal w nawigacje dobry adres, wyprzedzil na autostradzie busa plejstejszyn i zawiozl ekipe nad morze to wezyr zamiast wymoczyc spuchniete od przymalych sandalow stopy w przyjemnie chlodnej wodzie siedzi sam na tylach autobusu, grzebie w nosie i zjada gile. Jeszcze lata edukacji gamingowej przed tym zespolem szkol specjalnych :nosacz2:

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał(a):

Przecież ta gra wyszła w 2001 roku, co takiego niesamowitego, że można to ograć na emulatorze w 2024

Opublikowano

Faktycznie straszny problem, posiadacze Xboxa czy PC będą mogli sobie ograć najnowszego Dooma w Game Passie, a posiadaczom PS5 pozostanie zabulic 350 zł, które popłyną na finansowanie kolejnych gier na Xboxa.

Chciałbym mieć same takie problemy jak Doom w Game Passie