Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Kupić Sonkę z najbardziej bezjajeczną oferta 1st party na rynku? No jest w tym jakiś heroizm.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Z tym padem to musi być jakiś wyższy poziom komedii. Grałem na nim w demko Metal Hellsingera to miałem ochotę wypierdolić go za okno, bo mi przeszkadzał w gładkim robieniu ciągów rytmicznych, na koniec nie mogłem uzyskać ponad 4 miliony punktów, gdzie na Xboxie z palcem w Pupciu siódemka wlatuje.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 6 minut temu, Shen napisał: No niewiarygodne, że exy które stanowia 12% wszystkich wydawanych gier na Sonke sprzedały się w mniejszej ilosci niz multiplatformy. Wykresy pokazują prawdę którą niektórym ciężko zaakceptować, że zyski dla wielkich korporacji w przeważającej części generują gry wydawane przez studia 3 party. Tu nie chodzi o hardkorowych graczy, tylko właśnie o casuali, a ci według przeprowadzonych badań i ankiet kupują na premierę w ciągu roku 3 gry: 1. gra sportowa(FIFA, NBA itd.) 2. strzelanka (CoD, Battlefield) 3. gra od studia 1 party To dwie pierwsze pozycje generują największe pieniądze, bo sam zakup tych gier po pikuś, najwięcej kasy wpływa z mikrotransakcji, każda firma udostępniająca tą zawartość w swoim sklepie pobiera "haracz" i jest to najczęściej ok 30% kwoty. Sony dlatego w 2015 roku podpisało z Acti umowę na ekskluzywną zawartość, albo czasową ekskluzywność trybów, bo wiedziała jakie to będzie generować dla nich zyski. I to właśnie dlatego, teraz srają pod siebie na samą myśl, że mogą te gigantyczne przychody stracić.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l No z Acti ta sama śpiewka co z Bethesdą - teraz jak (większości) ich gier nie będzie na Plejce to wczytano protokól-wyparcie. Nie martwcie się klapeczki, studio-krzak od Sony stworzy to w czym są najlepsi - konkurenta dla Halo/Forzy/Gearsów/CoDa/Psychonauts/TES-a o którym wszyscy zapomną w miesiąc po premierze jak o Horizon Forgotten West.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kupić Sonkę z najbardziej bezjajeczną oferta 1st party na rynku? No jest w tym jakiś heroizm. Brawo dla bohatera 15 minut temu, 20inchDT napisał: wolę konsolę z gears of war 6 A to nowy Xbox już zapowiedziany?
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Od czasu jak zapowiedzieli pełnoprawny singiel przychylniejszym okiem patrzę na pedalstwo Redfalla. Chociaż na chwilę obecną najbardziej liczy się Starfield i Avowed. Masakra, MS już nie bawi się w wyłączność grową, oni teraz na wyłączność mają całe gatunki.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Będzie płacz klapów, że znów hit od Bethesdy która nikogo i GOTY 2023.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l To są ludzie dzięki którym starbeka zgarnie dobre oceny Kiedy sobie wbijecie do tych zakutych zielonych łbów że te parobasy od todda nie potrafią robić gier wideo?
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Wazne, ze ex, a jak beda niskie oceny, to znowu Wizir bedzie pisal o spisku
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Teraz, Shen napisał: Wazne, ze ex, a jak beda niskie oceny, to znowu Wizir bedzie pisal o spisku Nie będę. MSowi nikt ocen nie zaniża, jedynie zawyża się je kurwom z Sony.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie będę. MSowi nikt ocen nie zaniża, jedynie zawyża się je kurwom z Sony.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Xbox zawsze będzie niekochcianym dzieckiem tej branży więc to chyba nic dziwnego że ludzie faworyzują japońskich gigantów którzy wiedzą o co chodzi w tym rynku
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Będzie płacz klapów, że znów hit od Bethesdy która nikogo i GOTY 2023. Nie będzie ani płaczu ani hitu. Ostatni ich prawdziwy hit który zrobili to Skyrim. Fallouty 3 i 4 może i dobrze się sprzedały ale hitami bym nie nazwał. Pominę już Fallouta 76 bo kurwa Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym aby ta gra się udała bo inaczej ten temat nie ma sensu. Bicie leżącego, ułomnego bogatego dzieciaka.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 2 minuty temu, Jakim napisał: Nie będzie ani płaczu ani hitu. Ostatni ich prawdziwy hit który zrobili to Skyrim. Fallouty 3 i 4 może i dobrze się sprzedały ale hitami bym nie nazwał. Pominę już Fallouta 76 bo kurwa Jeżeli o mnie chodzi to chciałbym aby ta gra się udała bo inaczej ten temat nie ma sensu. Bicie leżącego, ułomnego bogatego dzieciaka. Wiadomo, że będzie hit. Jedyne co wam zostanie to płakanie, że jak jebany spooderman w spandexie nie wygrał ze Starfieldem. PRZECIEŻ TO EX NA SONKĘ, PANOWIE JURY, CHYBA O CZYMŚ ZAPOMNIELIŚCIE
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Xbox dobry do starych gier tylko tutaj też problem jest taki że stare gry najlepsze były zawsze na sonce Xbox jedyna konsola na której pograsz jak człowiek w pierwszego Red Deada, synek.
Opublikowano 2 sierpnia 20223 l Teraz, Bigby napisał: Xbox jedyna konsola na której pograsz jak człowiek w pierwszego Red Deada, synek. I to jest c0rwa najgorsze Jest wgl wersja goty na storze ms? Bo widze tylko zwyklaka a do gry x360 wystarczyłby mi series s