Opublikowano 3 września 20243 wrz 20 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No multiplatformy na kąsolkach TP obecnie beka. O widzę komp już złożony, bo zmiana narracji :D?
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): O widzę komp już złożony, bo zmiana narracji :D? Nie no czekam jeszcze. No, ale wiadomo że ciśnięcie z kąsolek z tydzień będzie. Potem tylko z xboxa.
Opublikowano 3 września 20243 wrz Ogracie sobie tego BB w najlepszej jakości na PC ps5 pro w grudniu? niezłe golenie frajerów dla dwóch gier w 2025 przed potężnym nextgenowym Xboxem w 2026 ze steamem i grami sonki na pokładzie
Opublikowano 3 września 20243 wrz 21 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Nie no czekam jeszcze. No, ale wiadomo że ciśnięcie z kąsolek z tydzień będzie. Potem tylko z xboxa. Nie wiem czy grałeś, ale polecam sprawdzić przed premierą remake'u, właśnie wpadł final update
Opublikowano 3 września 20243 wrz Rewelacje nt. tego jakim to XSS jest kasztanem wyskakują jak grzyby po deszczu teraz nagle wszyscy mają problem
Opublikowano 3 września 20243 wrz 20 minut temu, drozdu7 napisał(a): Rewelacje nt. tego jakim to XSS jest kasztanem wyskakują jak grzyby po deszczu teraz nagle wszyscy mają problem Pewnie dlatego, że dostali devkity takiej innej konsoli ostatnio i im się odechciało tego paździerza optymalizować, bo zakładam, że nie tylko Kojima. Takie wymuszanie odcięcia pępowiny się teraz zacznie, co do XSS. https://www.vg247.com/bringing-dune-awakening-to-the-xbox-series-s-will-be-a-challenge-according-to-funcom-chief-product-officer
Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Daddy napisał(a): przed potężnym nextgenowym Xboxem w 2026 ze steamem i grami sonki na pokładzie Boty są kurwa najlepsze, co każdą następną generację stoją z wypiętymi dupskami z nadzieją na to, że tym razem nie będzie bolało Xboxa już nie ma barany, odszedł wraz z X360. Bot idzie chodnikiem widzi psie gówno i z nieznanych normalnym ludziom przyczyn podnosi je żeby się upewnić czy to aby nie jest czekoladowy baton. Wącha to gówno, ogląda z każdej strony i mimo, że wygląda jak gówno i śmierdzi jak gówno to jeszcze musi spróbować wymemlać w ryju dla 100% pewności. Tak wyglądają zakupy botów od premiery Xbox One pierdolonego.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 18 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Boty są kurwa najlepsze, co każdą następną generację stoją z wypiętymi dupskami z nadzieją na to, że tym razem nie będzie bolało Xboxa już nie ma barany, odszedł wraz z X360. Bot idzie chodnikiem widzi psie gówno i z nieznanych normalnym ludziom przyczyn podnosi je żeby się upewnić czy to aby nie jest czekoladowy baton. Wącha to gówno, ogląda z każdej strony i mimo, że wygląda jak gówno i śmierdzi jak gówno to jeszcze musi spróbować wymemlać w ryju dla 100% pewności. Tak wyglądają zakupy botów od premiery Xbox One pierdolonego. dzień, w ktorym xbox zdechnie bedzie dniem, w ktorym klapy zaplaczą najgłosniej
Opublikowano 3 września 20243 wrz Nawet licząc od czasów One to przeszedłem na Xboxie masę zajebistych gier. Naprawdę masę.
Opublikowano 3 września 20243 wrz @Pierre Deck ale baton ci chyba nie smakował co? Dzień, w którym padnie jakikolwiek gigant branży będzie pięknym dniem a mój śmiech usłyszą wszystkie żywe istoty na świecie, chociaż z dzisiejszym graczem mają o tyle łatwo, że mogą sprzedawać gówno jako baton i będą się zajadać w opór.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nawet licząc od czasów One to przeszedłem na Xboxie masę zajebistych gier. Naprawdę masę. No niebiescy maja taka retoryke, jakby te 4-5 ekskluzywnych gier na generacje było tym, co tworcy mieli do zaoferowania przez te 7-8 lat. A tak naprawde, to 95% gier to multiplatformy obecne na obu sprzetach. Jesli xbox zdechnie, to zacznie sie monopol sonki i anusy krzysia, donka i innych niebieskich smerfów beda musiały sie przygotować na porządne, żylaste i twarde dildo o srednicy dyszla wozu drabiniastego. wtedy zostanie im tylko zacisnac piesci, zagryzc zeby i czekac na dogłębną "analize". PiS tak was nie wyrOOchał, jak zrobi to sonka z monopolem. w sumie juz to robi XD sprzedawac konsole w czesciach. PS6 w prenumeracie DeAgostini i co tydzien kolejny nr za 49.99 Edytowane 3 września 20243 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 3 września 20243 wrz Nigdy nie zrozumiem tej obsesji na punkcie życzenia śmierci innej platformie. Fanboye Sony zamiast skupić się na kibicowaniu własnej platformie i wywieraniu presji aby Sony ogarnęło dupę i zaczęło zamiast Concordów dostarczać gierki jak dawniej. To zdaje się jedyne o czym marzą to o śmierci Xboxa, jakby nie zdając sobie sprawy że sprawi to że będą mieli wtedy jeszcze gorzej niż dzisiaj.
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, ASX napisał(a): Nigdy nie zrozumiem tej obsesji na punkcie życzenia śmierci innej platformie. Fanboye Sony zamiast skupić się na kibicowaniu własnej platformie i wywieraniu presji aby Sony ogarnęło dupę i zaczęło zamiast Concordów dostarczać gierki jak dawniej. To zdaje się jedyne o czym marzą to o śmierci Xboxa, jakby nie zdając sobie sprawy że sprawi to że będą mieli wtedy jeszcze gorzej niż dzisiaj. niebiescy maja ruska retoryke. oni nie dażą do tego by miec lepiej. oni dążą by inni mieli gorzej Edytowane 3 września 20243 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 3 września 20243 wrz 11 minut temu, Pierre Deck napisał(a): PiS tak was nie wyrOOchał, jak zrobi to sonka z monopolem. w sumie juz to robi XD mnie najbardziej bawią dodatkowe dyski SSD do Xboxów Series 5 stówek za 1TB? Ależ wy macie potężne średnice odbytu
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, Krzysztof93 napisał(a): mnie najbardziej bawią dodatkowe dyski SSD do Xboxów Series 5 stówek za 1TB? Ależ wy macie potężne średnice odbytu nie korzystam. mam lacze 1GB/S wiec dowolna gre w max 15 min (RDR2 ok 120GB) mam na dysku
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, Pierre Deck napisał(a): nie korzystam. mam lacze 1GB/S wiec dowolna gre w max 15 min (RDR2 ok 120GB) mam na dysku błagam skończ
Opublikowano 3 września 20243 wrz 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): błagam skończ no ja nie musze chodzic do sasiada na internet i kupowac dyski, by go zapelnic aktualnie mam na dysku ok 80 gier zainstalowanych i moge w kazdej chwili kolejna sobie odinstalowac czy zainstalowac. Az taka chujnia z grami na sonke, ze lecimy z argumentem SSD, bo tyle aktualnie ma do zaoferowania PS5? "nie mamy gier, wiec wysmiejmy, ze oni nie maja miejsca na dysk SSD) Edytowane 3 września 20243 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 3 września 20243 wrz 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a): Az taka chujnia z grami na sonke, ze lecimy z argumentem SSD ok rozumiem kolejny pacjent spierdolił powinni was bardziej pilnować. Wkleja cenę podstawki dla #nikogo i mi pierdoli o argumencie SSD. Błagam skończ typie
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, Krzysztof93 napisał(a): ok rozumiem kolejny pacjent spierdolił powinni was bardziej pilnować. Wkleja cenę podstawki dla #nikogo i mi pierdoli o argumencie SSD. Błagam skończ typie wklejam cenke, bo pierwsza rewizja miala wszsytko. A tutaj kolejne dymanko Krzysiów na 140zł, by mu nie tylko pytka w domu stała, ale i sonka. Zaraz pady i okablowanie bedzie oddzielnie sprzedawane, bo i tak kupicie. Pluc wam do mord przez sonke to dla was przyjemnosc, bo wystarczy powiedzieć wam, ze mela, ktora wam do pyska splynie jest exem, to juz piejecie z zachwytu @Krzysztof93 łap Edytowane 3 września 20243 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 3 września 20243 wrz krzysiek skad ty sie urwałeś, ze tak elegancko jebiesz klockarzy. Daddy z nerwow wyszedł na spacer z psem i już szykuje foliowa torbe na zbieranie batonów. Goście są niereformowalni. Teraz dzbany jarają się hipotetycznym remasterem starej gry, w ktora i tak nie zagraja.
Opublikowano 3 września 20243 wrz To jest podstawka PREMIUM czy oni ten czarny plastik przestali dodawać do zestawów? xd
Opublikowano 3 września 20243 wrz Jeśli robi to Sony to znaczy że tak ma być i jest to z myślą o graczach