Opublikowano 6 września 20246 wrz Nintendofagi to sobie w tym roku moga najwyzej pograc w tego crapa Tak się robi plalformówki
Opublikowano 6 września 20246 wrz 2 minuty temu, Shen napisał(a): Nintendofagi to sobie w tym roku moga najwyzej pograc w tego crapa Tak się robi plalformówki Top 10 all time na opencritic
Opublikowano 6 września 20246 wrz 17 minut temu, Pupcio napisał(a): Dzieci nie są tak skrzywione jak klapy więc tak nie powiedzą. Z całego serca licze że gra wideo astrobot przypomni wam o co tak naprawdę chodzi w grach tv i się opamiętacie niebieskie szkodniki najlepsze, ze klaperskie sami graja w jakis pojebanych rozdzialkach, gdzie nie raz nawet 1080p nie uswiadczysz. ale co tam, tylko switch ma chu*owa grafike XD Teraz, Shen napisał(a): Nintendofagi to sobie w tym roku moga najwyzej pograc w tego crapa Tak się robi plalformówki dodaj jeszcze ocenke ostatniego sonkowego Keksa Concord. pewnie o tym nie wspomnisz, bo o trupach albo dobrze albo wcale XD
Opublikowano 6 września 20246 wrz Typowy artykuł Hydraulik enjoyera https://www.thegamer.com/astro-bot-isnt-a-celebration-its-a-graveyard/
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Top 10 all time na opencritic oooo w topce gier wszechczasow w pierwszej 10tce mamy 4 exy nintnedo
Opublikowano 6 września 20246 wrz 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a): oooo w topce gier wszechczasow w pierwszej 10tce mamy 4 exy nintnedo Na open? 3, na meta 4.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Na open? 3, na meta 4. a ile exow sonkowych jest na open w pierwszej 10? mam na mysli EXy,a nie gry, co tez na PC wyszly
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, Pierre Deck napisał(a): a ile exow sonkowych jest na open w pierwszej 10? mam na mysli EXy,a nie gry, co tez na PC wyszly a tyle same
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, Pierre Deck napisał(a): a ile exow sonkowych jest na open w pierwszej 10? mam na mysli EXy,a nie gry, co tez na PC wyszly 1 EX 1 EX!!! (Astro Bot) XD Dziekuje Chujowe Nintendo 3 - 1 WIelga Songa Edytowane 6 września 20246 wrz przez Pierre Deck
Opublikowano 6 września 20246 wrz Ja się mocno zdystansowałem do ocen na meta po tym jak Wukong dostał 81 Jedyne obiektywne i rzetelne miejsce z recenzjami jednak na nintendolife
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, Pierre Deck napisał(a): 1 EX 1 EX!!! (Astro Bot) XD Dziekuje Chujowe Nintendo 3 - 1 WIelga Songa 2x wkleiłeś, no fakt mają błędy przy GoW, ale Tlou Remastered nie wyszedł na PC, tylko rimejczek dla ścisłości :). 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Ja się mocno zdystansowałem do ocen na meta po tym jak Wukong dostał 81 Jedyne obiektywne i rzetelne miejsce z recenzjami jednak na nintendolife No ocenki Wukonga to pryzmat złych Chin trochę. Bo to jest przechuj gra i wielki achievement w aspekcie grafiki, animacji i gameplayu, gdyby to była gra od Sony to byłoby 95/100. xD
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): 2x wkleiłeś, no fakt mają błędy przy GoW, ale Tlou Remastered nie wyszedł na PC, tylko rimejczek dla ścisłości :). to przeciez ta sama gra ale w poprawionej grafice.
Opublikowano 6 września 20246 wrz W ogóle trochę bez maski co to znowu jest za rok, ludzie piszą, że branża się kończy, a tutaj takie sztosy wpadają co chwilę i jak zwykle bogactwo urodzaju. Małpa wyszła o niebo lepiej, niż zapowiedzi (kto zagrał więcej niż chapter to wie), Astro podobno zaskoczył również, a zaraz wszystkich rozjebie Atlus na 35lecie firmy. Rimejczek Silenta też się zapowiada o dziwo dobrze, Space Marynarz ponóć też dobry. Dwie firmy tylko uspane, jedna buduje jakieś meble w grze indie, druga robi showcase'y, tylko gier nie ma xD.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, Whisker napisał(a): I jeszcze MGS Delta ale fakt Astro zamiotł nieźle w branży Nie no, ten rok akurat biedny w gry. ale 2024 byl mocnarny i 2025 sie szykuje mocno.
Opublikowano 6 września 20246 wrz Narazie wszystko to była przygrywka przed potężnym Stalkerem i Indiana Dżonsem. W tym roku dostępne jedynie u Spencera. Ahoj przygodo!!
Opublikowano 6 września 20246 wrz 8 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Nie no, ten rok akurat biedny w gry. ale 2024 byl mocnarny i 2025 sie szykuje mocno. 2023* Ale po takim mocnym jest z reguły totalnie słaby, a teraz wychodzi, że jest przyzwoity, a nawet dobry.
Opublikowano 6 września 20246 wrz 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W ogóle trochę bez maski co to znowu jest za rok, ludzie piszą, że branża się kończy takie teksty to piszą ludzie których już dawno nie bawi granie w żadne gierki
Opublikowano 6 września 20246 wrz Teraz, messer88 napisał(a): takie teksty to piszą ludzie których już dawno nie bawi granie w żadne gierki Dokładnie
Opublikowano 6 września 20246 wrz Jako człowiek poważny, dorosły i pracujący nie muszę sobie racjonalizować. Po prostu kupiłem wszystkie sprzęty i cieszę się giereczkami. Wyszedł Astrobocik to się jaram Astrobocikiem. Wyjdzie Marian to będę się jarał Marianem. A jak wyjdą Gearsy to Gearsami. Ból dupska zostawiam płaczkom jak Pupcio
Opublikowano 6 września 20246 wrz Pupcio może mieć problemy z laptopem po pobraniu kilku emulatorów PS5 z podejrzanych stron