Opublikowano 6 września 20246 wrz Just now, Donatello1991 said: Tylko cyfra zielone biedaki robaki. To nie zielone robaki kupuja uzywki wybitnego tytulu
Opublikowano 7 września 20247 wrz Po 4 latach funkcjonowania platformy na rynku posiadacze konsoli Sony chełpią się nową grą Astro Bot, grą z tej samej serii, którą większość olała ciepłym moczem i usunęła z dysku konsoli zaraz po jej pierwszym odpaleniu, bo kogo tam interesuje gra demo nowego Dualsense? Spoczywaj w spokoju PlayStation.
Opublikowano 7 września 20247 wrz „Nie kazdy zboczeniec to gracz nintendo, ale kazdy gracz nintendo to zboczeniec” Switchowcy rzucaja sie po forum z bolem pizdy, a zapomnieli ze najgorsze dopiero przed nimi. Nie wiem kto tym pedalom dal prawo glosu skoro siedza na sprzecie technologicznie w 2006 roku i conajwyzej moga rywalizowac z 20 letnim psp ale no coz. Odtworcze i monotonne przygody wasatego kryptopedala nikogo, switch 2 z ekranem lcd i 1080p ma wszystko zeby zostac najwiekszym niewypalem w historii branzy. Zrozumcie ze dojebanego platformera to na sonke produkuje sie pomiedzy innymi sztosami. Wy jak malpy napierdalacie od 40 lat w przygody karlowatego hydraulika, ktory lata temu utknal w rurze gdzie niekorzystne dla mozgu cisnienie wywolalo nieodwracalne zmiany i ten jak pojebany od tylu lat przezywa te same przygody, a w krolestwie niebieskim? Kolejny swiat do odkrycia w innym gatunku, w najwyzszej mozliwej jakosci Branza rozpierdalana tydzien po tygodniu, a przeciez jeszcze oficjalnie nie zapowiedzieli K R A K E N A, ktory pod koniec roku stanie sie jedyna platforma na ktorej beda grac biali ludzie. Nadchodza platynowe lata playstation. Czaicie grac za rok w gta6 na innej platformie? Do tego jak plotki o marketingowej ekskluzywnosci sie potwierdza to mamy za jednym zamachem jeszcze ekshumacje zielonych. Co za czas zeby byc klapem
Opublikowano 7 września 20247 wrz Schabek jaki wyszczekany po tym jak płakał na forum że sony go zdradziło dla komputerów z biedry
Opublikowano 7 września 20247 wrz prezentacja switcha 2 w tym miesiacu i nie ma co zbierac po playstation. Xbox juz sam sie zaorał.
Opublikowano 7 września 20247 wrz 18 minut temu, schabek napisał(a): Zrozumcie ze dojebanego platformera to na sonke produkuje sie pomiedzy innymi sztosami Między Konkordem i czym jeszcze?
Opublikowano 7 września 20247 wrz Ten Astro to idealnie wleciał żeby trochę przykryć ostatnią srake Sonego
Opublikowano 7 września 20247 wrz Godzinę temu, schabek napisał(a): „Nie kazdy zboczeniec to gracz nintendo, ale kazdy gracz nintendo to zboczeniec” Switchowcy rzucaja sie po forum z bolem pizdy, a zapomnieli ze najgorsze dopiero przed nimi. Nie wiem kto tym pedalom dal prawo glosu skoro siedza na sprzecie technologicznie w 2006 roku i conajwyzej moga rywalizowac z 20 letnim psp ale no coz. Odtworcze i monotonne przygody wasatego kryptopedala nikogo, switch 2 z ekranem lcd i 1080p ma wszystko zeby zostac najwiekszym niewypalem w historii branzy. Zrozumcie ze dojebanego platformera to na sonke produkuje sie pomiedzy innymi sztosami. Wy jak malpy napierdalacie od 40 lat w przygody karlowatego hydraulika, ktory lata temu utknal w rurze gdzie niekorzystne dla mozgu cisnienie wywolalo nieodwracalne zmiany i ten jak pojebany od tylu lat przezywa te same przygody, a w krolestwie niebieskim? Kolejny swiat do odkrycia w innym gatunku, w najwyzszej mozliwej jakosci Branza rozpierdalana tydzien po tygodniu, a przeciez jeszcze oficjalnie nie zapowiedzieli K R A K E N A, ktory pod koniec roku stanie sie jedyna platforma na ktorej beda grac biali ludzie. Nadchodza platynowe lata playstation. Czaicie grac za rok w gta6 na innej platformie? Do tego jak plotki o marketingowej ekskluzywnosci sie potwierdza to mamy za jednym zamachem jeszcze ekshumacje zielonych. Co za czas zeby byc klapem Mario rozjebany przez śmiesznego robocika, Sony dostarczyło najlepszą platformówkę w dziejach, a nintendozbokom zostały tylko klauny i minusy
Opublikowano 7 września 20247 wrz Tylko ludzie chorzy wyżej postawią mario od Astro. Serio nintendozboki, ale pewna era się skończyła i albo przyjmiecie to na kakaowe oko, albo obdzierajcie się dalej z godności.
Opublikowano 7 września 20247 wrz I tutaj już mogę się zastanowić czy coś jest na rzeczy jak takie bomby pisze taki wytrwany gracz jak Don ale c0rwa przychodzi jakiś shen co ogląda nrgeja a jego ostatnia platformówka to jak 1 bo NA SONY to człowieka ogarnia ŚMIECHAWA
Opublikowano 7 września 20247 wrz Kazdy mario na switcha był grany, Wonder dalej leży rozgrzebany, bo tak wtórnej gierki dawno nie widziałem, niech sie nintendo uczy od Sony jak robić interesujące gry od ktorych nie da sie oderwac
Opublikowano 7 września 20247 wrz A ja kiedyś oceniłem Mario Odyssey na 8/10, pisząc, że wolę Mariany 2D, dostałem chyba 50 minusów, no ok, rozumiem, że to najlepszy platformer w dziejach, ale jakoś mi nie siadł i nie poczułem tej magii, wolę takie wymuskane graficznie Crasha 4 i Astroboty, albo Mario Wonders. --- Podobnie jak Tears of Kingdom uważam, że oceny Odyseji był na maksa przesadzone, tylko BoTW
Opublikowano 7 września 20247 wrz No dobrze. A jaką grą platformową w 2024 roku może pochwalić się Xbox? Oprócz zaorania nowego Crasha?
Opublikowano 7 września 20247 wrz a jakim symulatorem chodzenia na 6h moze pochwalic sie sony cwaniaczku? Gra tak dobra, ze nawet najtwardsi klockarze nie skonczyli, bo chca dozowac tę dobroć.
Opublikowano 7 września 20247 wrz 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A ja kiedyś oceniłem Mario Odyssey na 8/10, pisząc, że wolę Mariany 2D, dostałem chyba 50 minusów, no ok, rozumiem, że to najlepszy platformer w dziejach, ale jakoś mi nie siadł i nie poczułem tej magii, wolę takie wymuskane graficznie Crasha 4 i Astroboty, albo Mario Wonders. --- Podobnie jak Tears of Kingdom uważam, że oceny Odyseji był na maksa przesadzone, tylko BoTW Mogę prosić link Krychu? Muszę się upewnić że dałem minus
Opublikowano 7 września 20247 wrz 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No dobrze. A jaką grą platformową w 2024 roku może pochwalić się Xbox? Oprócz zaorania nowego Crasha? Zaorali Crasha? Ja jebie... to tego nie wiedziałem, platformówki w rozkwicie przecież.
Opublikowano 7 września 20247 wrz Niebiescy nawet jak napierdalaja się ze zbokami to za chwilę muszą wyjebać z Xboxem Spencer skaczący po waszych zjebanych łbach to najlepszy platformer
Opublikowano 7 września 20247 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Zaorali Crasha? Ja jebie... to tego nie wiedziałem, platformówki w rozkwicie przecież. No miał być crash 5 z crossoverem spyro na youtubie jest
Opublikowano 7 września 20247 wrz Teraz, Beelzeboss napisał(a): No miał być crash 5 z crossoverem spyro na youtubie jest Na 1wszym levelu Astro jest Crashbot i już sobie pomyślałem, a pewnie niedługo piąteczka wjedzie, a tu klops xD. Spoko, jak Astro zejdzie to Spencer jeszcze raz każe przeliczyć Excela.
Opublikowano 7 września 20247 wrz Cena pudełkowej Odysei nadal ponad 2 bomby, zobaczymy jaką cenę będzie miało to tech demo padzika po 7 latach
Opublikowano 7 września 20247 wrz Na forum w kilka godzin od premiery już szło wyrwać za 250 hehe. Przy hitach BIG N nigdy nie byłem świadkiem takej sytuacji
Opublikowano 7 września 20247 wrz 7 minut temu, Pupcio napisał(a): Na forum w kilka godzin od premiery już szło wyrwać za 250 hehe. Przy hitach BIG N nigdy nie byłem świadkiem takej sytuacji Nie było takiej sytuacji, bo rodzice chcieli uniknąć płaczu dziecka po zabraniu mu zabawki.