Skocz do zawartości

ZgRedcasty

Featured Replies

• Odpowiedzi 453
  • Wyświetleń 63,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Subik wpada zatem! Mamy tu fanów Like a Dragon?  Plus w ramach małego eksperymentu nagrałem coś w pojedynkę. Etatowy fach to trochę ułatwia, takie gadanie samemu do siebie. W każ

• Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 ro

• Jeszcze miesiąc się nie skończył, a mamy dla Was nowy odcinek miłego oglądania / słuchania      

Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

@Konsolite planujecie jakiś speszjal episołd o Switch 2? Bierzesz w ogóle sprzęt na premierę?

Bierę, w zasadzie to już mam ;)
Czy będzie special, to sie okaże, ale coś na zasadzie pierwsze wrażenia pewnie się zrobi, na zasadzie rzeczywistość kontra martketingowy bullshit.
Niestety aby się faktycznie pobawić trzeba poczekać aż wielkie N zezwoli na korzystanie z sprzętu...

Opublikowano

Jak zwykle oglądam w pracy. Moment jak wchodzi poważny temat na podcast chłopaki potwierdzają, że wiedzą jak dostarczyć premium kontent. Płatki śniadaniowe wyleciały mi nosem lul

Spoiler

image.png

Opublikowano
40 minut temu, oFi napisał(a):

Jak zwykle oglądam w pracy. Moment jak wchodzi poważny temat na podcast chłopaki potwierdzają, że wiedzą jak dostarczyć premium kontent. Płatki śniadaniowe wyleciały mi nosem lul

Spoiler

image.png

Jak mało to niebawem będzie wersja specjalna tego segmentu, tak zwana wersja reżyserska ;)