Opublikowano 1 czerwca1 cze @Konsolite planujecie jakiś speszjal episołd o Switch 2? Bierzesz w ogóle sprzęt na premierę?
Opublikowano 1 czerwca1 cze Godzinę temu, Pix napisał(a):@Konsolite planujecie jakiś speszjal episołd o Switch 2? Bierzesz w ogóle sprzęt na premierę?Bierę, w zasadzie to już mam ;)Czy będzie special, to sie okaże, ale coś na zasadzie pierwsze wrażenia pewnie się zrobi, na zasadzie rzeczywistość kontra martketingowy bullshit.Niestety aby się faktycznie pobawić trzeba poczekać aż wielkie N zezwoli na korzystanie z sprzętu...
Opublikowano 2 czerwca2 cze Jak zwykle oglądam w pracy. Moment jak wchodzi poważny temat na podcast chłopaki potwierdzają, że wiedzą jak dostarczyć premium kontent. Płatki śniadaniowe wyleciały mi nosem Spoiler
Opublikowano 2 czerwca2 cze 40 minut temu, oFi napisał(a):Jak zwykle oglądam w pracy. Moment jak wchodzi poważny temat na podcast chłopaki potwierdzają, że wiedzą jak dostarczyć premium kontent. Płatki śniadaniowe wyleciały mi nosem SpoilerJak mało to niebawem będzie wersja specjalna tego segmentu, tak zwana wersja reżyserska ;)