Opublikowano 20 sierpnia20 sie Problemem nie jest to, że te gry są podobne, tylko że są podobne i wychodzą w zbliżonym okresie. Kiedyś była moda na zombie, na roguelike, na soulsy (nadal jest). Jakby to było jakoś rozsypane w czasie, to by człowiek się nie przesycił.Godzinę temu, ogqozo napisał(a):Albo "o ja nie mogę, zachodni RPG! Rycerz w zbroi sieka mieczem, a mag w powiewającym płaszczu wali kule ognia, wszystko przeciwko szkieletom i smokom, pierwszy raz to widzę!".Szczerze mówiąc, to ja tak właśnie na to patrzę, tylko zdanie się kończy na "ziew, skip". Np włączam trailer nowej gry na YT, wygląda jak kolejna gra z rycerzem i wyłączam. Chyba że nagle robi coś więcej, coś innego, ma jakiś twist (np. dobrym przykładem jest Crimson Desert).
Opublikowano 30 października30 paź To miało być darmowe, jest nawet napisane f2p, a każe sobie płacić - o chuj chodzi?
Opublikowano 30 października30 paź Będzie darmowe. To jest dodatek z jakimiś rzeczami do gry, nie pamiętam co tam było, jakaś waluta do gry i inne śmieci. Sprawdź sobie opis. Coś jak Deluxe Edition do innych gier.
Opublikowano 30 października30 paź Technicznie to chyba jest "pre-order bundle", ale faktycznie coś nieopisany w ten sposób w tytule. Jest to uważane wśród fanów gry raczej za pokaz fanostwa, szpanu online i wspierania studia, niż żeby był jakiś wielki powód płacić, bo dodatki to strój, tło do nazwy gracza, a także trochę gachy i kasy. Co też ciekawe, gra niczym jakiś kickstarter uzależnia prezenty za zarejestrowanie się przed premierą (potwierdzając konto Google lub NetEase) od tego, ile osób to łącznie zrobi. Wygląda na to, że teraz zarejestrowało się między 7 mln a 10 mln ludzi.
Opublikowano 13 listopada13 lis Jakoś wcześniej mi to bardziej się podobało, ale że to darmowe, to i tak sprawdzę.
Opublikowano 13 listopada13 lis Recenzje dość słabe. Gra chwalona za rozmiar i ambicję, ale większość mówi, że żaden z tych elementów nie jest wykonany specjalnie racjownie. Po pierwszych kilku tekstach, niewiele ponad 7/10 średnia.
Opublikowano 13 listopada13 lis Kurczę, na forum są dwa wątki tej gry? Bo dzisiaj z szukajki tam trafiłem i wrzuciłem nowy trailer. To wrzucę jeszcze tu:Nie wygląda to jakoś super, ale za darmo mogę przynajmniej sprawdzić. Jeszcze coś takiego oglądam:
Opublikowano 16 listopada16 lis Dodatkowo w komentarzach z minusów, to nayebane tutoriale przeróżnych systemów, że po kilku minutach masz chaos informacyjny. Ludzie z ciekawości zaczną grać, dość szybko 3/4 możliwe że porzuci, a na końcu zamkną serwery. Typowe f2p. Po kilku godzinach mam ich dość. Plus dla ludzi za wytrwałość przy takich tytułach . Dla mnie za duża jest tam powtarzalność zadan. Jeszcze jakaś gildia, towarzystwo do pogadanka, by mnie przytrzymało na dłużej, ale grać solo to nie.
Opublikowano 16 listopada16 lis Srogie gówno. Sony powinno zapłacić mi za rekonwalescencje mózgu po sprawdzeniu tej wybitnej produkcji, którą sprowadzili na swój sprzęt.
Opublikowano 17 listopada17 lis Po miłym dla oka początku i zrobieniu postaci zostałem zasypany dużą ilością mechanik i questów od samego poczatku plus ilość ikon na ekranie mówi mi że Ubi ma się dalej od kogo uczyć. Pół h i odpuściłem. Zdecydowanie nie dla mnie
Opublikowano 18 listopada18 lis To jest jakieś mmorpg? Przed premierą widziałem że na psn to było za 80 zł ale może mi się przewidziało a później patrze jest za free
Opublikowano 24 listopada24 lis MP1stWhere Winds Meet Upcoming Fixes and Features Outlined and...Where Winds Meet's upcoming fixes and features for the next two months revealed, and it includes PS5 Pro PSSR support.Będzie Pisser na PS5 Pro.
Opublikowano poniedziałek o 20:542 dni W Chinach już 4rty wielki patch i ....Ficzery z Tears of Kingdom xD.https://www.reddit.com/r/wherewindsmeet_/s/0GzD9lznX5Mój ziomek gra i zachwala, po 80h, skończonej fabule gra dalej ma sporo do zaoferowania i jest to no zlepek wszystkich innych gier komputerowych zrobiony przyzwoicie, w świecie chińskich bajek, jak z Zelda z Temu, jak Wiesiek z Temu, jak Tsusima z Temu, 9999 in 1, za darmo, bo jedyne za co sie płaci, to kosmetyki.Ja na razie nie próbuję, ale nie mówię nie w przyszłości. Gra będzie dostawała nowe rzeczy przez pewnie wiele miesięcy, a może i lat, większość gry jest i będzie robiona przez AI, co ma też swoje plusy np. niesamowity system zapamiętywania przez NPC naszych czynów, więc jest to swego rodzaju innowacja.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Rozbawiło mnie to strzelanie z łuku :D Niestety na razie nie mam czasu aby się zapoznać z tą produkcją.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Square połączyłbyś te 2 tematy (z PS5 do ogólne) ? https://www.psxextreme.info/topic/127023-where-winds-meet/page/2/#commentsW dniu 18.11.2025 o 01:40, Ferfi napisał(a):To jest jakieś mmorpg? Przed premierą widziałem że na psn to było za 80 zł ale może mi się przewidziało a później patrze jest za freeGra oferuje tryb przypominający rozgrywkę dla jednego gracza, z możliwością dołączenia do maksymalnie trzech znajomych. Stąd bierze się całe zamieszanie wokół kooperacji dla 4 osób – masz prywatny świat tylko dla siebie i swoich znajomych.Drugi tryb to klasyczne MMO, gdzie na jednym serwerze grają tysiące osób i możesz ich spotykać podczas rozgrywki.Dość unikalna koncepcja.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dunkey oczywiście zrobił materiał dla jaj, ale jak ktoś chce się dowiedzieć na poważnie czym jest ta gra, to tu jest dobra recenzja (z pozytywną oceną):
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 53 minuty temu, DarkStar napisał(a):Dunkey oczywiście zrobił materiał dla jaj, ale jak ktoś chce się dowiedzieć na poważnie czym jest ta gra, to tu jest dobra recenzja (z pozytywną oceną):"Strand strange weird type game xD"