Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Będzie powyżej 80 easy. 

edit. Nowa strona więc wiadomo 

Edytowane przez Tralalala

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 254,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

84 strzelam. IMO jak nie będzie, że robi się szczelanie jak w RE na końcu i klimat jest to biorę. Psychofanem nie jest, ale 2 i 1 to nostalgia mocno. 3 gorzej, a 4 nie grałem. Plus zachęta dla Konami, do czasów końca PS2 moja ukochana firma

Opublikowano
6 godzin temu, Banan91PL napisał(a):

Pamiętajcie żeby zasłonić kartonami okna jak będziecie grać w dzień

Zrobiłem tak z jedynką, 12 lat mialem, poczekałem, az wszyscy z domu wyjdą, no był klimacik :boomer:

Opublikowano

Czyli rozciągneli gre jak gume w majtach łażeniem i dodaniem wiekszej ilosci przeciwnikow?:philosoraptor:

Opublikowano

Ja stawiałem na 81, zobaczymy. Na pewno nie przebije Alana 2, ale 80 to byłaby taka symboliczna granica, której Silent nie przebił od czasów trójki.

Opublikowano

Zamiast szukać śrubokręta do otwarcia skrzynki 15 minut, będziesz go szukal 30 minut :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał(a):

Czyli rozciągneli gre jak gume w majtach łażeniem i dodaniem wiekszej ilosci przeciwnikow?:philosoraptor:

Przecież tak dokładnie wygląda seria od początku. To jest mit, że w SH jest mniej potworów niż w RE - na przykładzie jedynki to od wyjścia z kanałów potwór potwora pogania.

87

https://www.metacritic.com/game/silent-hill-2/

Opublikowano

Elegancko, jestem pozytywnie zaskoczony tą średnią. Myślałem, że to będzie jakiś gniot. 

A GOL 6/10. Jeden rabin powie...

image.thumb.png.aafde9ebdab73833ed4835148ad28050.png

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano
21 godzin temu, Szermac napisał(a):

87 jak w morde strzelił będzie

Dziękuję za uwagę :gigabeta:

Opublikowano

high 80's z 6stkami wow

Zdecydowanie najniższe oceny od Polaków. A ogólnie bardzo dużo 10. 

Opublikowano
5 minut temu, Rooofie napisał(a):

Elegancko, jestem pozytywnie zaskoczony tą średnią. Myślałem, że to będzie jakiś gniot. 

A GOL 6/10. Jeden rabin powie...

image.thumb.png.aafde9ebdab73833ed4835148ad28050.png

No to juz bardziej brzmi jak bluber team

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Gol 6/10? Czemu mnie to nie dziwi.

Na opencritic jest już 91/100 wtf xD. No ale GOL obniży (chociaż chyba nie są top critic). W Blooberze chyba szampany strzelają. 

image.png.2ba2420d768bcc713ac520804ae87ec8.png

Eurogamer 5/5 IGN 8/10, Gamespot 9/10. 

Opublikowano
9 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Zamiast szukać śrubokręta do otwarcia skrzynki 15 minut, będziesz go szukal 30 minut :kaz:

Nie rozumiem problemu. Sporo biegania, backtrackingu, długie ślęczenie nad zagadkami to zawsze były wizytówki Silent Hilla i w ogóle przygodówek z tamtych czasów i nie było to nic złego. ach te współczesne dzieciaki, wszystko by chciały mieć podsuwane pod nos. 

Opublikowano

Tak czy inaczej widać, że must play, ide szukac jakiegos preordera w dobrej cenie:nosacz3:

Opublikowano
Teraz, Josh napisał(a):

Nie rozumiem problemu. Sporo biegania, backtrackingu, długie ślęczenie nad zagadkami to zawsze były wizytówki Silent Hilla i w ogóle przygodówek z tamtych czasów i nie było to nic złego. ach te współczesne dzieciaki, wszystko by chciały mieć podsuwane pod nos. 

Z tego co widzę w 2ch polskich reckach 6 i 6.5 to narzekanie, że gra za długa :). 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Ja wiem, że Polak Polakowi wilkiem, ale chociaż ten raz można było poklepać po plecach i dać wyższe oceny ot tak. Swoim. 

Widać, że nie mieszkasz w Polandii xD.

Btw widział ktoś jakieś info o wersji PC? Wszędzie chyba recki z PSa. 

Opublikowano

Może bluber nie zaprosił gola do Disneylandu w Radomiu? A reszta była