Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Wiem że "sprawiedliwość" bla bla, ale kurde, jak ten VAR czasami robi amerykański sport z piłki, oglądasz dwa mecze naraz, w obu ludzie stoją przez wiele minut i czekają co telewizor powie.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Jak karny to tylko na dwa razy xD Chuj że za to stawanie powinien być powtarzany za każdym razem jak strzeli
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Fartowny ten karny, ale dobrze, że chociaż strzelony. Zobaczymy, co zrobią Francuzi. Tymczasem Austria cały czas prowadzi z Holandią i przy takich wynikach to oni wychodzą z pierwszego miejsca
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Tak niewiele brakło, żeby drugi też nie wszedł. Lewy, kończ waćpan, wstydu oszczędź.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): To "stopowanie" karnego też powinni zakazać. Myslalem wlasnie, ze jest zakazane i Lewy to omijal niby jakims spowolnieniem. Ale teraz dwa razy w ciagu jednego karnego sie po prostu zatrzymal.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Dlaczego inni normalnie strzelają karne, a drewniak musi pajacować?
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 5 minut temu, Bartg napisał(a): Austria jakie dziki Jeszcze na miszcza pójdą.
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Most final tournament goals 14: Cristiano Ronaldo (Portugal) 9: Michel Platini (France) 7: Antoine Griezmann (France), Alan Shearer (England), Álvaro Morata (Spain) 6 Robert Lewandowski (Poland) Lol xD Edytowane 25 czerwca 202425 cze przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Just now, KrYcHu_89 said: Most final tournament goals 14: Cristiano Ronaldo (Portugal) 9: Michel Platini (France) 7: Antoine Griezmann (France), Alan Shearer (England), Álvaro Morata (Spain), Robert Lewandowski (Poland) Lol xD Ale jakie oni mieli wsparcie a jakie Lewy
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze 2 minuty temu, Sven Froost napisał(a): Ale jakie oni mieli wsparcie a jakie Lewy No właśnie, sorry to był 6 gol, to tuż za podium jest, anyway jak na taką kadrę to jest nieprawdopodobny wynik, pozdrawiam hejterów niedzielniaków Edytowane 25 czerwca 202425 cze przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Pokarało mnie za super typer przeciw Polsce... Po dwóch dzisiejszych meczach mam caly -1 punkt
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze Teraz, Czoperrr napisał(a): Pokarało mnie za super typer przeciw Polsce... Po dwóch dzisiejszych meczach mam caly -1 punkt Większość z nas podzieliła twój los