Opublikowano 25 czerwca 20241 r Wiem że "sprawiedliwość" bla bla, ale kurde, jak ten VAR czasami robi amerykański sport z piłki, oglądasz dwa mecze naraz, w obu ludzie stoją przez wiele minut i czekają co telewizor powie.
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Jak karny to tylko na dwa razy xD Chuj że za to stawanie powinien być powtarzany za każdym razem jak strzeli
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Fartowny ten karny, ale dobrze, że chociaż strzelony. Zobaczymy, co zrobią Francuzi. Tymczasem Austria cały czas prowadzi z Holandią i przy takich wynikach to oni wychodzą z pierwszego miejsca
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Tak niewiele brakło, żeby drugi też nie wszedł. Lewy, kończ waćpan, wstydu oszczędź.
Opublikowano 25 czerwca 20241 r 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): To "stopowanie" karnego też powinni zakazać. Myslalem wlasnie, ze jest zakazane i Lewy to omijal niby jakims spowolnieniem. Ale teraz dwa razy w ciagu jednego karnego sie po prostu zatrzymal.
Opublikowano 25 czerwca 20241 r 5 minut temu, Bartg napisał(a): Austria jakie dziki Jeszcze na miszcza pójdą.
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Most final tournament goals 14: Cristiano Ronaldo (Portugal) 9: Michel Platini (France) 7: Antoine Griezmann (France), Alan Shearer (England), Álvaro Morata (Spain) 6 Robert Lewandowski (Poland) Lol xD Edytowane 25 czerwca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Just now, KrYcHu_89 said: Most final tournament goals 14: Cristiano Ronaldo (Portugal) 9: Michel Platini (France) 7: Antoine Griezmann (France), Alan Shearer (England), Álvaro Morata (Spain), Robert Lewandowski (Poland) Lol xD Ale jakie oni mieli wsparcie a jakie Lewy
Opublikowano 25 czerwca 20241 r 2 minuty temu, Sven Froost napisał(a): Ale jakie oni mieli wsparcie a jakie Lewy No właśnie, sorry to był 6 gol, to tuż za podium jest, anyway jak na taką kadrę to jest nieprawdopodobny wynik, pozdrawiam hejterów niedzielniaków Edytowane 25 czerwca 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Pokarało mnie za super typer przeciw Polsce... Po dwóch dzisiejszych meczach mam caly -1 punkt
Opublikowano 25 czerwca 20241 r Teraz, Czoperrr napisał(a): Pokarało mnie za super typer przeciw Polsce... Po dwóch dzisiejszych meczach mam caly -1 punkt Większość z nas podzieliła twój los