Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Control 2

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Problemem jedynki było to że właśnie odjechane akcje były w misjach pobocznych, co oczywiście nie jest złe ale w przypadku gdy w podstawce są jeszcze bardziej odjechane :)

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No jedynka to spełnienie marzeń każdego fana x files. Dla mnie jedna z lepszych gier poprzedniej generacji.

• Chopaki robią Control 2, Alana 2 i Remake Max Payne. Ale to będą tłuste lata

• AWE jest króciutkie 2h max, fundacja ok4-6 jak chcesz wymaksować dzbanki

Opublikowano

Biorąc pod uwage to że Control i Alan Wake jest w tym samym uniwersum to coś czuję że jakieś mniejsze wydarzenia między kontynuacjami mogą się krzyżować. Fajnie że kontynuacja została zapowiedziana, to była i dalej jest bardzo dobra produkcja, zwłaszcza z dodatkami. :) 

Opublikowano

Ekhem, takie pytanie: jak się zaczyna te dodatki z jedynki? Kupiłem wer. Ultimate, pobiegałem trochę po pierwszych misjach i... jakoś nic nie przychodzi mi do głowy.

Opublikowano

Wraz z postępem fabuły się odblokuje dodatek AWE, a po przejściu gry będzie FOUNDATION dostępne z tego co kojarze

Opublikowano
W dniu 11.11.2022 o 20:11, Shankor napisał:

Ze dwa razy zaczynałem jedynkę, ale zawsze coś po drodze innego mnie wciągało bardziej. Trzeba do tego siąść, na spokojnie. :nosacz2:

U mnie mały update. 

Przeszedłem podstawkę, ogarnę pleśń i zaczynam AWE.

Z tego miejsca chciałem podziękować małemu dzieciątku jezus, że gra mnie jest zbyt długa i nie rozwklekli przygody. Fińskie Tango rządzi. 

Opublikowano

Dali by więcej customizacji bohatera/ki, może jakiś tryb co-op. No i niech poprawią mapę w nowej grze bo pierwszym Control ten aspekt wołał o pomstę do nieba. 

Opublikowano
4 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

Dali by więcej customizacji bohatera/ki, może jakiś tryb co-op. No i niech poprawią mapę w nowej grze bo pierwszym Control ten aspekt wołał o pomstę do nieba. 

Robią już spin-off multi. Niech dopieszczą story, zrobią czytelniejszą minimapę, więcej niż dwa sloty na broń, ciekawsze sidequesty niż "wróć do punktu A i rozwalaj fale przeciwników" a będzie gitówa.

Klimat biura miazga. Dla mnie ich najlepsza gra od czasów Maxa Payne'a.

Opublikowano

Ja w głowie widzę grę z flashbackami z incydentu, no i mogliby rozruszać otoczenie przy pomocy

Spoiler

Projektora i slajdów - możliwości niemal nieograniczone.

Liczę też na poszukiwanie

Spoiler

Darlinga