Jump to content

Control 2

Figuś

Recommended Posts

Posted

Niech zrobią jakieś fajne różnorodne miejscówki i już bedę zadowolony bo jedynka to fajna gra ale te biura już mnie męczyły pod koniec

Posted

No jedynka to spełnienie marzeń każdego fana x files. Dla mnie jedna z lepszych gier poprzedniej generacji.

• Upvote 4
  • This 2
Posted

Na ile godziny były te dodatki do jedynki? Odkładam ich zakup od dawna, a teraz wskoczył dodatkowy bodziec by to zrobić. IMO podstawka perfekt! Jedna z moich ulubionych gier z tamtego okresu. 

Posted

Uwielbiam podstawkę, ale jakoś nie po drodze było mi z dlc - po gow i Pokemonach zrobię replay już z dodatkami.

Posted

Oj trzeba będzie sobie jedyneczkę odświeżyć na obecnej generacji - zwłaszcza, że dodatków jeszcze nie odpalałem :fsg:
Cudowna gierka i jedno z moich największych zaskoczeń - miałem zero oczekiwań, trailery wiały jakimś ubogim, szaroburym inFamousem, a dostałem mega sztosa :banderas:

Posted
31 minut temu, Wredny napisał:

Oj trzeba będzie sobie jedyneczkę odświeżyć na obecnej generacji - zwłaszcza, że dodatków jeszcze nie odpalałem :fsg:
Cudowna gierka i jedno z moich największych zaskoczeń - miałem zero oczekiwań, trailery wiały jakimś ubogim, szaroburym inFamousem, a dostałem mega sztosa :banderas:

Panie w 60ks, a nie szarpiących 30 to jest inna, jeszcze dużo lepsza, zajebista gra. 

Posted

Bardziej różnorodne miejscówki, nowi przeciwnicy, jeszcze więcej rozwałki, bossów i odjechanych akcji jak ta z walkmanem dozorcy i czego chcieć więcej? Setting jest tak kozacki i z ogromnym potencjałem, że musi być z tego sztos.