Opublikowano 25 kwietnia25 kwi W ogóle to chyba nikt nie mówił, ale przy okazji do gry dodano nowy tryb, który w końcu wyjaśnia, po co było to budzenie Hypnosa lol.Dream Dives to rajd po czterech rejonach z gry w losowej kolejności i adekwatnie rosnącej trudności. Dla niektórych może to być ulubiony tryb. Nagrody za niego są chyba czysto kosmetyczne - więcej dekoracji do bazy - acz liczne.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi 3 minuty temu, ogqozo napisał(a):W ogóle to chyba nikt nie mówił, ale przy okazji do gry dodano nowy tryb, który w końcu wyjaśnia, po co było to budzenie Hypnosa lol.Dream Dives to rajd po czterech rejonach z gry w losowej kolejności i adekwatnie rosnącej trudności. Dla niektórych może to być ulubiony tryb. Nagrody za niego są chyba czysto kosmetyczne - więcej dekoracji do bazy - acz liczne.No właśnie się długo zastanawiałem co przeoczyłem i gdzie ten Hypnos uciekł... Aż do teraz.
Opublikowano 26 kwietnia26 kwi Ja tak nie wiem za bardzo jak teraz ruszyc dalej z Progiem. Zrobilem pierwsze zakonczenie ale jest jeszcze ponoc True Ending jakis no i zostal mi Run na Fear 32 ale to pikus zrobie sobie to Aspect of Nyx jak go w koncu odblokuje D: Tak powinien wygladac Sequel jedyne co srednio mi siedzi to bronie tutaj niektorymi aspectami w ogole nie chce sie grac.
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi Ależ ten Hades jest dobry, na pewno wydaje się sporo łatwiejszy niż część pierwsza (ale to może przez to, że jedna kilkadziesiąt godzin przegranych w jedynkę robi swoje).Świetna gierka, przestałem grać w Crimson Desert;( A teraz jak przyjdzie Saros od Pana Kierownika, to chyba nigdy CD nie skończę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dla pecetowców, łapka w górę od Supergiant:Mod pozwalający ogrywać jedynkę w dwójce
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W jedynka złapała mnie od pierwszych minut i grałem jak opętany. Dziś włączyłem dwójkę i nie mogę się wbić. Nie wiem czemu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam podobnie, gdzieś nie mogę się wciągnąć. W jedyneczce był spoko klimacik w "bazie", tutaj wszyscy z kijem w dupie i koniec świata jest blisko. Tam synek chciał zrobić na złość ojcu i się wymykał. No nie wiem czy teraz jest lepiej.