Opublikowano 16 czerwca16 cze Nie no, że ktoś przy okazji tego remastera nie dorzucił jakiegoś fast travel pomiędzy biomami tylko zostawił te jebane windy to szok
Opublikowano 16 czerwca16 cze Bo tak się kiedyś grało przed epoką HD-ADHD, chodziłeś powoli, znałeś i czułeś każdy metr, doceniałeś zakamarki i widoczki. No a tak serio to przede wszystkim wykorzystywałeś nowe "klucze" by otwierać nowe miejsca czy znajdować nowe rzeczy.W sumie to ja też mam dziś ADHD i mnie to nudzi lol, ale też zabawne, że kiedyś backtracking był uważany za jeden z głównych elementów gatunku metroidowego, to było clue gry. Dziś zaś wszyscy jebią wszelkie jego objawy.
Opublikowano 16 czerwca16 cze No jasne, kiedyś baba była uważana za główny element pługa, ale to było kiedyś. Backtracking można też zrobić z głową, a nie że żeby przejść z biomu 1 do biomu 5, to muszę po drodze zaliczyć wszystkie windy w biomie 2,3,4 i całą mapę. Tylko po to żeby zaraz zrobić to samo w drugą stronę.
Opublikowano 16 czerwca16 cze 7 godzin temu, jimmy napisał(a):No jasne, kiedyś baba była uważana za główny element pługa, ale to było kiedyś. Backtracking można też zrobić z głową, a nie że żeby przejść z biomu 1 do biomu 5, to muszę po drodze zaliczyć wszystkie windy w biomie 2,3,4 i całą mapę. Tylko po to żeby zaraz zrobić to samo w drugą stronę.No to będziesz zadowolony przy ogrywaniu 4 części.
Opublikowano 16 czerwca16 cze Właśnie się zastanawiałem czy w 4 to samo mnie czeka. Będzie grane w takim razie